Robyn Lawley: Γυναίκα με καμπύλες

Η Robyn Lawley δεν είναι συνηθισμένο μοντέλο...

Εχει ύψος 1,88, καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Ξεκίνησε να εργάζεται στα 16 της χρόνια και έγινε γνωστή ως ένα από τα τρία εξώφυλλα της ιταλικής «Vogue», τον Ιούνιο του 2011, που φιλοξένησαν plus size μοντέλα.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον αρραβωνιάστηκε,Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ερωτευμένη.... στη μετάφραση η Σκάρλετ Γιόχανσον η οποία αρραβωνιάστηκε με τον γάλλο πρώην δημοσιογράφο Ρομέν Ντοριάκ.

«Μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι η Σκάρλετ και ο Ρομέν έχουν αρραβωνιαστεί. Δεν έχουν ακόμη ορίσει ημερομηνία για τον γάμο» δήλωσε την Πέμπτη ο εκπρόσωπος της 29χρονης ηθοποιού Μαρσέλ Παρισό.

Η πιο σέξι βρυκόλακας Ashley Greene: Τόπλες ηλιοθεραπεία

Η 26χρονη Greene γεννήθηκε στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών και έγινε γνωστή από το ρόλο της ως Alice Cullen στις δημοφιλείς κινηματογραφικές ταινίες «Twilight».
Στα γυρίσματα της νέας της κινηματογραφικής ταινίας «Staten Island Summer» βρίσκεται η Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο Ashley Greene, την οποία "συνέλαβε" ο φωτογραφικός φακός να κάνει τόπλες ηλιοθεραπεία σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.

MailOnline-News:Parental advisory: Rihanna pokes fun at her risque reputation with an 'explicit content' jumper after a night of partying in London

We’re used to seeing her in flesh-flashing ensembles but on Wednesday morning Rihanna was all covered up in a pink sweater.

At first glance the pretty pink jumper looked a far cry from Rihanna’s favoured look.

On closer inspection though the star appeared to be poking fun at her raunchy reputation with the
jumper’s ‘Parental Advisor Explicit Content’ slogan.

MailOnline-News:Newsflash! Cheryl Cole commits carbicide just like we do: 'I allow myself one cheat day and love cupcakes, doughnuts... basically anything that's really bad for you', star says

She may be famed for her washboard stomach slender thighs, but Cheryl Cole says she doesn't follow a diet and swears her favourite food is 'anything sweet'.

Speaking to FeelUnique.com, the brunette songstress said: 'I don’t follow any strict diets, I just eat sensibly.

Οι Δίδυμοι Πύργοι «φώτισαν» ξανά τον ουρανό του Μανχάταν

Η πιο φαντασμαγορική από τις εκδηλώσεις μνήμης για την 12η επέτειο της τραγωδίας της 11ης Σεπτεμβρίου – Η «απάντηση» των Αμερικανών στην τυφλή βία
Tribute In Light: Δύο πανίσχυρες δέσμες φωτός σχίζουν τον ουρανό πάνω από Μανχάταν.

Ολα τα νέα αυτοκίνητα που παρουσιάζονται στην Φρανκφούρτη (upd)- Frankfurt Motor Show

Δείτε και μάθετε τα πάντα για όλα τα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν και σήμερα στο Σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, το οποίο ανοίξει τις πύλες του για το κοινό αύριο
Το Car+Speed δίνει το "παρών" σε ένα ακόμα μεγάλο αυτοκινητικό γεγονός: στο τελευταίο για το 2013, μεγάλο Ευρωπαϊκό ραντεβού της αυτοκίνησης, το Σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Ο 902 «έφυγε», το Etv «ήρθε» με ρεπορτάζ για τον Σκορπιό

Βίντεο: Πρεμιέρα με gossip news για τον τηλεοπτικό σταθμό που αντικατέστησε το κανάλι του ΚΚΕ
Ξεκίνησε και επίσημα η προβολή προγράμματος του Etv, του νέου τηλεοπτικού σταθμού που αντικατέστησε το κανάλι του ΚΚΕ, τον 902.

Ο σταθμός είναι διαθέσιμος στις συχνότητες του 902 TV, είτε αναλογικά, είτε μέσω της Digea.

Miley Cyrus: Γυμνή στο νέο της βιντεοκλίπ

Νέα “καυτή” εμφάνιση από την 20χρονη ποπ σταρ δίνει “τροφή” στα αμερικανικά ταμπλόιντ – Τι συμβαίνει στη σχέση της με τον Liam Hemsworth
Εντελώς γυμνή εμφανίζεται στο νέο της βιντεοκλίπ, «Wrecking Ball», η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Miley Cyrus, η οποία δεν σταματάει να προκαλεί με τις εμφανίσεις της. Η 20χρονη pop star μετά την εμφάνισή της στη σκηνή των MTV VMA’s,

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου Ο Ρέμος θα κάνει… ποδαρικό στην Πόπη Τσαπανίδου

Ο καλλιτέχνης θα είναι ο πρώτος καλεσμένος στη νέα εκπομπή της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας
Τρεις μήνες μετά την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα μπάχαλο» και στο Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή,

ΣΥΡΙΖΑ: Οφθαλμαπάτη το πρωτογενές πλεόνασμα των 2,9δισ. ευρώ

«Οφθαλμαπάτη» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών για το πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 2,9 δισ. ευρώ στο οκτάμηνο. «Το πρωτογενές πλεόνασμα προκύπτει κατ' αρχήν με τη βοήθεια της δημιουργικής λογιστικής» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου, το υπουργείο Οικονομικών κερδίζει:

Ο Τζέιμς Μονρόε , ο Ομπάμα και ο αμερικανικός απομονωτισμός

Για πρώτη φορά μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ο Λευκός Οίκος ξεσκονίζει το πορτραίτο του 5ου προέδρου των ΗΠΑ και αμφιταλαντεύεται για το που ακριβώς τελικά θα το κρεμάσει…
Ο Δεκέμβριος του 1823 υπήρξε καθοριστικός για την θέση των ΗΠΑ στον κόσμο: ήταν όταν ο πέμπτος πρόεδρος της χώρας Τζέιμς Μονρόε κήρυξε το λεγόμενο «Δόγμα του απομονωτισμού»

Μουσείο (!) η «Νεράιδα» του καπετάν Γιάννη

Δεν ήταν το μεγαλύτερο του στόλου του ούτε και το πλέον προσοδοφόρο πλοίο του. Ωστόσο, για τον «καπετάν Γιάννη» το καράβι που φιλοξένησε ακόμη και τη Σοφία Λόρεν για τις ανάγκες της χολιγουντιανής παραγωγής «Το παιδί και το δελφίνι» ήταν το «τυχερό» του. Αλλωστε, πάνω σε αυτήν την όμορφη «Νεράιδα» -όπως αποκαλούνταν- πολλοί ταξιδιώτες είχαν δει τον ίδιο τον μεγιστάνα της ναυτιλίας να κόβει τα εισιτήρια ή να δίνει κάρτες ελευθέρας, ακόμη και να κουβαλά τις βαλίτσες των επισκεπτών, δείχνοντας ότι το πλοίο αυτό ήταν πραγματικά η «νεράιδα» της καρδιάς του.

«Μαύρη» επέτειος- H 11η Σεπτεμβρίου μέσα από συγκλονιστικά βίντεο

Δώδεκα χρόνια από την ημέρα που «πάγωσε» τον πλανήτη
11 Σεπτεμβρίου 2001 ώρα 8:46:30 π.μ.

Σαν σήμερα, δώδεκα χρόνια πριν, οι παγκόσμιες ισορροπίες άλλαξαν για πάντα, ύστερα από το τρομοκρατικό χτύπημα της Αλ Κάιντα στην «καρδιά» της Νέας Υόρκης και στο αμερικανικό Πεντάγωνο που στοίχισαν τη ζωή σε 2.977 ανθρώπους.

Βίντεο: Το μουσείο για τα θύματα της επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου

Περιλαμβάνει αφηγήσεις από εκατοντάδες αυτόπτες μάρτυρες, αντικείμενα των θυμάτων που δώρισαν φίλοι και συγγενείς στους- Φωτογραφίες των 3000 θυμάτων της επίθεσης
Στα «άδυτα» του μουσείου που δημιουργήθηκε για το θύματα της επίθεσης στους δίδυμους πύργους μεταφέρει τους τηλεθεατές η γνωστή δημοσιογράφος Λέσλει Στάλ.

Ομπάμα: Δίνουμε μία ευκαιρία στη διπλωματία, παραμένει η πιθανότητα επέμβασης Video.

Διάγγελμα προς τον αμερικανικό λαό απηύθυνε το βράδυ της Τρίτης (τοπική ώρα) ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα υποσχόμενος να συνεργαστεί απευθείας με τη Συρία για για την πίεση στο καθεστώς Άσαντ να παραδώσει τα χημικά όπλα, ωστόσο διεμήνυσε ότι η στρατιωτική επέμβαση παραμένει μία πιθανότητα..

Το lifting της εθνικής μας γκόμενας!

Σύμφωνα με έναν αστικό μύθο του Χόλιγουντ ο διευθυντής του τμήματος ταλέντων της MGM όταν πρωτοείδε την Αβα Γκάρντνερ είπε έκπληκτος πως «αυτή η κοπέλα δεν μπορεί να τραγουδήσει, δεν μπορεί να παίξει, δεν μπορεί να μιλήσει κι όμως είναι εκπληκτική»!

Και ξαφνικά η Γαλλία στο δρόμο της Εθνικής!


Eλλάδα περιμένει ένα «δώρο» από τη Λιθουανία για να τερματίσει πρώτη, αλλά έχει τουλάχιστον καπαρώσει μια θέση στα μπαράζ. Aν η προκριματική φάση είχε ολοκληρωθεί χθες, οι πιθανοί αντίπαλοι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα ήταν Γαλλία, Ουκρανία, Oυγγαρία και Iσλανδία.

Κύπριος πρόεδρος, Ρώσος αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. της Τράπεζας Κύπρου

Πρόεδρος του νέου ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου εξελέγη ο Κρίστης Χασάπης, αναπληρωτής καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, και αντιπρόεδρος ο Ρώσος, Βλαντιμίρ Στραλκόφσκι, πρώην επικεφαλής του κολοσσού μεταλλουργίας, Νόριλσκ και, σύμφωνα με τη ρωσική εφημερίδα Moscow Times, πρώην συνάδελφος του προέδρου Πούτιν στην KGB.

Δ Τ .Οι 439 προσληφθέντες στη Δημόσια Τηλεόραση. Ολα τα ονόματα

Τα ονόματα 439 εργαζόμενων που προσλαμβάνονται με δίμηνες συμβάσεις στη Δημόσια Τηλεόραση ανακοίνωσε ο Ειδικός διαχειριστής Γκίκας Μάναλης. Είναι η τελική λίστα των προσληφθέντων με δίμηνες συμβάσεις σε σχέση με την πρώτη των επιτυχόντων της προκήρυξης.
Στην απόφαση επισημαίνεται: «Λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι η Ανακοίνωση Πρόσληψης Προσωπικού με Α.Π. 01/2013 καταρτίσθηκε και δημοσιεύθηκε την 22 Ιουλίου 2013, ενώ ουδείς υπάλληλος απασχολείτο στο μεταβατικό φορέα.

Ευρωεκλογές 2014: “Δράσε, αντίδρασε, επηρέασε”

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Σε περίπου οκτώ μήνες, οι Ευρωπαίοι θα προσέλθουν στις κάλπες για να αναδείξουν τους εκπροσώπους τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ελλάδα: Στην κυκλοφορία η διάβαση Νυμφαίας-Μακάζα

Μετά από 18 χρόνια δόθηκε στην κυκλοφορία η ελληνοβουλγαρική διάβαση Νυμφαίας-Μακάζα, επί της Ροδόπης.

whitehouse- Νews-Video:Remarks by National Security Advisor Susan Rice on Syria

National Security Advisor to President Obama, Susan Rice, delivers remarks on the chemical weapons attacks in Syria.

Η καρδιά της Τουρκίας χτυπά και στη Γερμανία

Μετρώντας 3,4 εκατομμύρια πολιτών, η τουρκική κοινότητα είναι η μεγαλύτερη στη Γερμανία. Η πλειοψηφία έχει γερμανική υπηκοότητα χάρις σε νόμο του 2000 με τον οποίο όσοι γεννιούνται στη Γερμανία ή διαμένουν μόνιμα εκεί για οκτώ χρόνια τουλάχιστον, λαμβάνουν αυτόματα την υπηκοότητα. Στο παρελθόν, η υπηκόοτητα των γονέων ήταν αυτή που καθόριζε και την υπηκόοτητα των παιδιών.

RussiaToday-Video-News-World:Putin: Syria chemical arms handover will work only if US calls off strike

Russian President Vladimir Putin said that Syria's chemical arms handover will only work if the US and its allies renounce the use of force against Damascus -

Q: Mr. President, everybody's talking about Syria, chemical weapons and bringing Syria's chemical arsenal under international control. We have just received a report from Washington saying you discussed this matter with President Obama at the G20 summit in St. Petersburg. Is it true? Did you talk about this? And if so, whose idea was it, Obama's or yours? And how realistic do you think this proposal is?