Η χρήση μεθόδων εξουσίας αυξάνεται στην παγκόσμια πολιτική — Δήλωση SCO

ΑΣΤΑΝΑ, 4 Ιουλίου. /TASS/. Οι ηγέτες του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης (SCO) δήλωσαν ότι οι μέθοδοι βίας χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο στην παγκόσμια πολιτική, γι' αυτό είναι απαραίτητο να αυξηθεί ο ρόλος του οργανισμού στην οικοδόμηση μιας νέας παγκόσμιας τάξης, σύμφωνα με τη Διακήρυξη της Αστάνα του SCO.

Η Ρωσία χτυπά ουκρανικές στρατιωτικές-βιομηχανικές τοποθεσίες, διυλιστήριο πετρελαίου την περασμένη ημέρα - κορυφαίο ορείχαλκο

 MOSCOW, July 4. /TASS/. Russian forces struck two Ukrainian military-industrial enterprises, an oil refinery and a warehouse storing attack unmanned aerial vehicles (UAVs) over the past day in the special military operation in Ukraine, Russia’s Defense Ministry reported on Thursday.

"Operational/tactical aircraft, unmanned aerial vehicles, missile troops and artillery of the Russian groups of forces struck two military-industrial enterprises, an oil refinery and a fuel depot supplying Ukrainian army units, a workshop for producing and a warehouse for storing attack UAVs," the ministry said in a statement.

Το ΝΑΤΟ αποτυγχάνει να επιτύχει συμφωνία για την πολυετή οικονομική δέσμευση για υποστήριξη της Ουκρανίας

 BERLIN, July 3. /TASS/. NATO member countries have been unable to reach an agreement on a multi-year pledge to provide military aid to Ukraine, the DPA news agency said citing sources in Western countries’ delegations.

According to the sources, the alliance’s members only agreed on providing Kiev with about 40 million euros in aid during 2025. The news agency stated that NATO Secretary General Jens Stoltenberg "fails to get allies to commit to a multi-year financial pledge to support Ukraine."


Το εργοστάσιο αμυντικών όπλων των ΗΠΑ συγκλονίστηκε από έκρηξη, αναφέρθηκαν θύματα — Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων AP

 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, 3 Ιουλίου. /TASS/. Τουλάχιστον δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν και άλλος ένας εξαφανίστηκε ως αποτέλεσμα έκρηξης στο εργοστάσιο της General Dynamics Ordnance and Tactical Systems στην αμερικανική πόλη Camden στο Αρκάνσας,

Ρωσική υπηκοότητα παίρνει ο τάνκμαν που άρπαξε Ουκρανικό τανκ

 ΝΤΟΝΕΤΣΚ, 4 Ιουλίου. /TASS/. Ο πρώην Ουκρανός τανκμαν Μαξίμ Λιχάτσεφ, ο οποίος παραδόθηκε στη Ρωσία με το άρμα του T-64, έλαβε ρωσική υπηκοότητα, δήλωσε στο TASS πηγή επιβολής του νόμου στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ (DPR).

Σλοβακία: Η επίθεση σε βάρος του Ρόμπερτ Φίτσο κατηγοριοποιήθηκε εκ νέου ως τρομοκρατική επίθεση

 Οι σλοβακικές αρχές αναθεώρησαν την κατηγοροποίηση της απόπειρας δολοφονίας κατά του πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο και πλέον διενεργούν έρευνα για τρομοκρατική επίθεση και όχι απόπειρα ανθρωποκτονίας, δήλωσε σήμερα η εισαγγελία.

Ο Φίτσο αναρρώνει αυτή τη στιγμή από τα σοβαρά τραύματα που υπέστη όταν δέχθηκε τέσσερις σφαίρες από κοντινή απόσταση, στις 15 Μαΐου, ενώ χαιρετούσε υποστηρικτές του έπειτα από κυβερνητική συνεδρίαση στην πόλη Χάντλοβα, στο κέντρο της χώρας.

Τζο Μπάιντεν: Θα το πάω μέχρι τέλους – Τα θαλάσσωσα στο ντιμπεϊτ

 Αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλους για την επανεκλογή του στην προεδρία δηλώνει ο Τζο Μπάιντεν. Σε ραδιοφωνική συνέντευξή του παραδέχεται ότι τα θαλάσσωσε στο ντιμπέιτ και ζητεί από τους ψηφοφόρους να τον κρίνουν για το σύνολο της μέχρι τώρα θητείας του.

«Είχα μία άσχημη νύχτα. Και η αλήθεια είναι ότι… τα θαλάσσωσα. Έκανα ένα λάθος. Αυτά τα 90 λεπτά πάνω στη σκηνή. Δείτε τι έχω κάνει τριάμισι χρόνια», δηλώνει ο Μπάιντεν.

Με την ευκαιρία της εθνικής γιορτής της 4ης Ιουλίου,

Άλμα 50% στα έσοδα της Ρωσίας από το πετρέλαιο τον Ιούνιο

 Τα έσοδα της ρωσικής κυβέρνησης από την πετρελαϊκή βιομηχανία ήταν σχεδόν 50% υψηλότερα τον Ιούνιο σε σύγκριση με ένα χρόνο νωρίτερα, καθώς οι παραγωγοί της χώρας προσαρμόστηκαν στις διεθνείς κυρώσεις και πέτυχαν υψηλότερες τιμές για τις εξαγωγές αργού τους.

Ταϊλάνδη: Άνοιξε το πρώτο εργοστάσιο της BYD στη ΝΑ Ασία – Θα παράγει 150.000 οχήματα ετησίως

 Η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία BYD άνοιξε το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτροκίνητων οχημάτων στην Ταϊλάνδη, που είναι επίσης, η πρώτη εργοστασιακή μονάδα της BYD στη Νοτιοανατολική Ασία.

«Η BYD χρησιμοποιεί την Ταϊλάνδη ως ένα κέντρο παραγωγής για τις εξαγωγές στις χώρες-μέλη της Ένωσης Κρατών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN), αλλά κι άλλες αρκετές χώρες», δήλωσε ο Ναρίτ Θερντστιρασούκντι, Γενικός Γραμματέας της Επιτροπής Επενδύσεων της Ταϊλάνδης στην τελετή εγκαινίων, κάνοντας αναφορά στην ASEAN.

Εργαζόμενοι Αυγής σε Κασσελάκη: Δεν έχεις ακούσει τα προβλήματα, μας έκλεισες από την Αμερική – «Ήταν λάθος μου»

 Αντιμέτωπος με την οργή των διαμαρτυρόμενων εργαζομένων της εφημερίδας «Αυγή» έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε ο Στέφανος Κασσελάκης, καθώς προσερχόταν για να λάβει μέρος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Εκπρόσωπος των εργαζομένων στην ιστορική εφημερίδα πλησίασε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και εξέφρασε τα έντονα παράπονά τους, καθώς είδαν από τη μία μέρα στην άλλη να αναστέλλεται η έκδοση του καθημερινού φύλλου.

Νέα προσωρινή διαταγή κατά του γερμανικού ομίλου FTI από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Κω

 Μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών στις 3 Ιουλίου, προσωρινή διαταγή κατά της εταιρείας του ομίλου της θυγατρικής του γερμανικού ομίλου FTI, Meeting Point, που διαχειρίζεται τα ξενοδοχεία του στην Ελλάδα, εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο της Κω. Οπως είναι γνωστό ο όμιλος FTI ο τρίτος μεγαλύτερος tour pperator) στην Ευρώπη, κήρυξε στάση πληρωμών, επηρεάζοντας αρκετές ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα.

Χατζηδάκης: Αποεπένδυση Δημοσίου από Attica Bank και Εθνική Τράπεζα μέσα στο 2024

 Εργαζόμαστε τώρα για την αναδιάρθρωση της Τράπεζας Αττικής. Παράλληλα θα προχωρήσουμε μέσα στο 2024 στη διευθέτηση της εκκρεμότητας σε σχέση με την Εθνική Τράπεζα

Στην αποεπένδυση από τις δύο τράπεζες, στις οποίες το Δημόσιο εξακολουθεί να έχει συμμετοχή, ήτοι τις Attica Bank και Εθνική Τράπεζα, αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, στο πλαίσιο του 28oυ ετήσιου συνεδρίου του Economist.


Φονικός τυφώνας Μπέριλ: «Ισοπέδωσε» νησί, νεκροί και τραυματίες στην Καραϊβική

 Ο κυκλώνας Μπέριλ, συνοδευόμενος από ισχυρές βροχοπτώσεις και ανέμους, έπληξε χθες, Τετάρτη (03/07), την Τζαμάικα και αναμένεται σήμερα το βράδυ να φτάσει στο Μεξικό, αφού έχει αφήσει πίσω του τουλάχιστον εννέα νεκρούς και έχει προκαλέσει σοβαρές καταστροφές στο νοτιοανατολικό τμήμα της Καραϊβικής και τη Βενεζουέλα.

Κρίση πανικού έπαθε η Ούρσουλα στο γραφείο της στις Βρυξέλλες!

 Το σκηνικό που θα σάς περιγράψω είναι απολύτως ακριβές και έλαβε χώρα την προηγούμενη Δευτέρα, του Αγίου Πνεύματος δηλαδή, στο κτίριο Berlaymont των Βρυξελλών στον όροφο που στεγάζεται η ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο 200 της λεωφόρου Ρομπέρ Σουμάν. 

Εκεί που διατηρεί δηλαδή το γραφείο της και η «πεφωτισμένη» κυρία Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, η επίλεκτη του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την Προεδρία της Κομισιόν.

Στον κόσμο του ο Κυριάκος! Γύρισε από διακοπές στο Πάπιγκο (με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος) και τα είδε όλα καλά με τις φωτιές

 Τι κι αν περιουσίες πολιτών έγιναν στάχτη εξαιτίας των πυρκαγιών που ξέσπασαν μέσα στο Σαββατοκύριακο; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ώρα που μαίνονταν τα πύρινα μέτωπα, ο ίδιος ξεκουραζόταν στο Πάπιγκο με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο Μαξίμου κεφάτος και ανανεωμένος. 

Ωσάν να βρίσκεται μόνιμα σε ένα παράλληλο σύμπαν, ο πρωθυπουργός, χαμογελώντας δήλωσε ότι όλα πήγαν καλά και οι Αρχές είχαν… καλύτερο συντονισμό.

Εκλογές 4/7 Βρετανία: Σαρωτική νίκη Εργατικών με 39% ή 444 έδρες, συντριβή στο 21% οι Συντηρητικοί, απειλεί με 17% ο Farage

 Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις οι Εργατικοί εκτιμάται ότι θα εκλέξουν 430 με 444 βουλευτές - Οι Συντηρητικοί από 102 έως 126 έδρες, το Reform του Farage 2 με 3 έδρες

Σαρωτική και ιστορική εκτιμάται ότι θα είναι η νίκη των Εργατικών στις σημερινές βουλευτικές εκλογές στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς εκτιμάται - σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις - ότι θα πάρουν από 430 μέχρι 444 έδρες, από τις 650 σύνολο του βρετανικού κοινοβουλίου.
Πρόκειται για μια πρόβλεψη που εφόσον επιβεβαιωθεί στις κάλπες, θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη νίκη των Εργατικών ακόμα και από αυτή που πέτυχε οTony Blair το 1997.

Ο Ουκρανικός στρατός σχηματίζει 10 νέες Ταξιαρχίες, είναι απροετοίμαστες, κακώς εξοπλισμένες και χείριστα εκπαιδευμένες

 Ο διοικητής μιας ουκρανικής ταξιαρχίας που δρούσε κοντά στο Chasiv Yar παρείχε παρόμοια αξιολόγηση σε τακτικό επίπεδο στις 3 Ιουλίου , δηλώνοντας ότι οι ουκρανικές δυνάμεις στην περιοχή των επιχειρήσεων του χρειάζονται περισσότερο πυρομαχικά παρά ανθρώπινο δυναμικό.

Η Ουκρανία αντιμετωπίζει σοβαρές προκλήσεις σε στρατιώτες και σχηματίζει νέες ταξιαρχίες, αλλά οι καθυστερημένες και ανεπαρκείς παραδόσεις όπλων από τη Δύση πιθανότατα θα εμποδίσουν την Ουκρανία να εξοπλίσει όλες αυτές τις νέες ταξιαρχίες οι οποίες είναι και χείριστα εκπαιδευμένες

Πρωτοφανές - Εμπορικό μυστικό οι τιμές πώλησης ενέργειας στο Χρηματιστήριο Ενέργειας - Οι ΑΠΕ δεν χαρίζουν λεφτά

 Ως ευαίσθητα εμπορικά δεδομένα προσδιορίζονται από τη ελληνική νομοθεσία οι τιμές πώλησης ενέργειας ανά τεχνολογία στο Χρηματιστήριο Ενέργειας, με συνέπεια οι παραγωγοί να προσπαθούν πουλήσουν ενέργεια στην καλύτερη τιμή για τους ίδιους.

Οι τιμές ανά τεχνολογία δεν δίνονται στη δημοσιότητα αλλά μόνο η τελική τιμή ανά ώρα. Στο 24ωρο των συναλλαγών διαμορφώνεται μια τελική τιμή, η οποία προσδιορίζει το κόστος αγοράς όπως και το κόστος πώλησης ανά MWh.
Η συνεδρίαση της Τετάρτης 3 Ιουλίου στο Χρηματιστήριο Ενέργειας προσδιόρισε την τιμή στα 112,23 ευρώ ανά MWh.

Έχει αποφασίσει ο Ερντογάν να γίνει μεσολαβητής στην ουκρανική σύγκρουση; Η αντίδραση της Ρωσίας

 Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Βλαντιμίρ Πούτιν Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια διμερών διαπραγματεύσεων στο πλαίσιο της συνόδου κορυφής του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης στην Αστάνα, ανακοίνωσε στον Ρώσο ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν ότι η Άγκυρα μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξη συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Ουκρανίας.

Η Λευκορωσία έγινε επίσημα μέλος του SCO

 Η Λευκορωσία έχει γίνει πλήρες μέλος του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης (SCO). Στις 4 Ιουλίου, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και οι ηγέτες άλλων χωρών μελών της SCO υπέγραψαν έγγραφα για την ένταξη του Μινσκ στην ένωση σε μια σύνοδο κορυφής στην Αστάνα, ανέφερε ο δημοσιογράφος Πάβελ Ζαρούμπιν στο κανάλι του στο Telegram. 


«Ο Πούτιν και άλλοι ηγέτες της SCO υπέγραψαν έγγραφα για την ένταξη της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας στον οργανισμό», σημείωσε.

ΣΥΡΙΖΑ για διαγραφή Λ.Αυγενάκη: «Μισό κιλό, μισή ζωή, μισή διαγραφή»

 Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται στον Λευτέρη Αυγενάκη, τονίζοντας ότι «Μισό κιλό, μισή ζωή, μισή… διαγραφή: Τελικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αναγάγει τα ημίμετρα και τις δειλές αποφάσεις σε κανόνα της πολιτικής του, ακόμα κι όταν αφορούν εξόφθαλμα περιστατικά που προσβάλλουν κάθε πολίτη». 

Προσθέτει, ειδικότερα, ότι «έτσι και με τον κ. Αυγενάκη: με καθυστέρηση ημερών, κι αφού πρώτα κυκλοφόρησε το αδιάψευστο βίντεο με το απαράδεκτο περιστατικό χειροδικίας από τον πρώην υπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να τον αποπέμψει μεν από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά τον κρατάει στο κόμμα και δεν του ζητάει καν να παραδώσει την έδρα του».

Ευρηματικό: Ο «Μπάτμαν»-Αυγενάκης χαστουκίζει τον «Ρόμπιν» φωνάζοντας «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»

 Μόνο ως ευρηματική μπορεί να θεωρηθεί η εικόνα που έχει παρθεί από παλιά ιστορία του Μπάτμαν (πολλές δεκαετίες πριν), στην οποία ο μεγάλος ήρωας της νύχτας χαστουκίζει τον Ρόμπιν ο οποίος στη συγκεκριμένη ιστορία βρίσκονταν υπό καθεστώς κρίσης.

Αυτή εικόνα έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές με χιουμοριστικό τρόπο στα social media για διάφορα θέματα της επικαιρότητας έτσι και σήμερα κάποιοι είχαν την ευρηματική ιδέα να εμφανίσουν τον Λευτέρη Αυγενάκη ως «Μπάτμαν»!

Το εθνικό έγκλημα της καταστροφής των ελληνορωσικών οικονομικών σχέσεων – Τα φιάσκο των South Stream-TAP και ΒRICS

 Β.Πούτιν: «Με την Τουρκία φτάσαμε τα 55 δισ. δολ. διμερές εμπόριο» - Ούτε 100 εκατ. οι ελληνορωσικές οικονομικές σχέσεις

Όταν οι αριθμοί μιλάνε τότε οι αεριτζήδες πολιτικοί θα έπρεπε να σιωπούν -αν όχι να παραιτούνται: Συγκλονιστικά στοιχεία της κατάρρευσης των ελληνορωσικών οικονομικών σχέσεων και της εκτόξευσης των αντίστοιχων ρωσοτουρκικών, έρχονται σε μία στιγμή που ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι στο αποκορύφωμά του.

Suelyn Medeiros: Η πληθωρική Βραζιλιάνα προκαλεί «χαμό» με τις φωτογραφίες της! (φώτο)

 Η Suelyn Medeiros, είναι μια πληθωρική Βραζιλιάνα που προκαλεί «χαμό» με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram.

Έχει αδυναμία στα μικροσκοπικά μαγιό και στις προκλητικές πόζες. Και τις δύο αυτές αδυναμίες της τις συνδυάζει με μαεστρία κάθε φορά που στήνεται στο φωτογραφικό φακό.

Κάθε πόζα της είναι πιο προκλητική από την άλλη.

Επιπλέον, η Suelyn Medeiros διαθέτει κορμί με εντυπωσιακές αναλογίες οπότε οι αναρτήσεις της με μαγιό, προκαλούν τουλάχιστον τον θαυμασμό.

Πώς η κυβέρνηση έφερε σε απόγνωση εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων: Ακυρώνονται χιλιάδες αγοραπωλησίες για ένα… χιλιοστό!

 Φαίνεται πως η κυβέρνηση έχει βάλει στο στόχαστρο την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων καθώς όχι μόνο την «φορτώνει» με δυσβάστακτους φόρους αλλά και επί της ουσίας δεν τους επιτρέπει να την αξιοποιήσουν αφού από τότε που εισήχθη το μετρό της ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίων δεν μπορεί κανένας να προχωρήσει σε αγοραπωλησίες.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνει μιλώντας στα « ΝΕΑ» ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ Στράτος Παραδιάς, ακόμη και σήμερα και παρά το γεγονός ότι το πρόβλημα είναι γνωστό, δεκάδες χιλιάδες ακίνητα – και ιδιαίτερα διαμερίσματα πολυκατοικιών σε όλη τη χώρα – εξακολουθούν να παραμένουν εκτός συναλλαγής φέρνοντας σε απόγνωση τους ιδιοκτήτες τους.

Δίωξη για κακούργημα στη 43χρονη δικηγόρο

 Η συνεργάτιδα του 69χρονου παντρεμένου ποινικολόγου συνελήφθη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων

Σε δικαστικό σίριαλ με πολύ σασπένς εξελίσσεται η σφοδρή διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον 69χρονο παντρεμένο ποινικολόγο με την έντονη τηλεοπτική παρουσία και στην πρώην συνεργάτιδά του Αγγελική Γιαννοπούλου, η οποία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου όταν τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση. 


Σκάνδαλο Siemens: Απόφαση-όνειδος για τα «μαύρα ταμεία»

 Με μία προκλητική ετυμηγορία του Πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας επιστρέφονται, και με τόκο, τα περιουσιακά στοιχεία των εμπλεκομένων που θεωρήθηκαν αποκτηθέντα από δωροδοκίες

Στο μεγαλύτερο δικαστικό φιάσκο όλων των εποχών εξελίχτηκε η υπόθεση του σκανδάλου των «μαύρων ταμείων» της Siemens, που όχι μόνον έκλεισε με παραγραφή και αθωώσεις των 20 κατηγορουμένων, αλλά χθες είχε ακόμα μία εξέλιξη, εξόχως ταπεινωτική για τη Δικαιοσύνη!

  • Από τη Μαίρη Μπενέα

Διαγραφή Αυγενάκη από την Κ.Ο. της ΝΔ – Εισαγγελική παρέμβαση μετά τις καταγγελίες εργαζομένων του «Ελ. Βενιζέλος»

 Εκτός Νέας Δημοκρατίας τέθηκε με απόφαση του πρωθυπουργού ο Λευτέρης Αυγενάκης, μετά τη βιαιοπραγία του σε βάρος υπαλλήλου του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος»

 Ο πρώην υπουργός, σε ανάρτησή του αναφέρει, ότι δεν παραδίδει την έδρα του, αλλά θα συνεχίσει να στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία. Προκαταρκτική έρευνα για το επεισόδιο παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

 O υπάλληλος κατέθεσε μήνυση κατά του κ. Αυγενάκη για εξύβριση και απειλή.

Ηνωμένο Βασίλειο: Στις κάλπες εκατομμύρια Βρετανοί – Ιστορικη νίκη των Εργατικών προβλέπουν οι αναλυτές

 Εκατομμύρια ψηφοφόροι πρόκειται να ψηφίσουν στις πρώτες γενικές εκλογές του Ιουλίου στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 1945. Τα εκλογικά τμήματα, που έχουν στηθεί σε κτήρια, όπως τοπικά σχολεία και κοινοτικές αίθουσες, θα είναι ανοιχτά μεταξύ 07:00 και 22:00.

Ανταπόκριση: Νατάσα Καντζάβελου

Περίπου 46 εκατομμύρια ψηφοφόροι έχουν δικαίωμα να εκλέξουν 650 μέλη του Κοινοβουλίου στη Βουλή των Κοινοτήτων. Τα αποτελέσματα για κάθε περιοχή ή εκλογική περιφέρεια, θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας και το πρωί της Παρασκευής.