Το 'πε και το 'κανε η Μενεγάκη: Δείτε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της

«Τα παιδιά ξετρελάθηκαν. Ο στολισμός του δέντρου είχε μεγάλη επιτυχία», έγραψε χθες στο Twitter η Ελένη..

To σέξι, μαύρο φόρεμα της Katherine Heigl

Για δείπνο μαζί με το σύζυγο της Josh Kelley βγήκε η Katherine Heigl. Οι δυο τους εθεάθησαν κατά την είσοδό τους σε ιταλικό εστιατόριο στο Χόλιγουντ και τις εντυπώσεις «έκλεψε» η γνωστή ηθοποιός, η οποία χθες έκλεισε τα 33 της χρόνια..

Πασαρέλα στην παραλία Καυτές με μαύρο μπικίνι!

Ένα μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι είναι το όνειρο κάθε γυναίκας. Το θέμα όμως είναι πως..

Για τζετ σκι στο Μεξικό Clooney - Keibler

Στο Μεξικό για μίνι διακοπές βρέθηκε την ημέρα των Ευχαριστιών το ζευγάρι George Clooney-Stacy Keibler.
Η 32χρονη φίλη του Clooney και πρώην αθλήτρια της πάλης είχε δηλώσει πριν από μέρες στο περιοδικό «People» ότι θα επισκέπτονταν το Μεξικό για οικογενειακές διακοπές.
Στις φωτογραφίες η Keibler- άνευ Clooney- φορώντας ροζ μαγιό και γυαλιά RayBan, γυμνάζει το ήδη γυμνασμένο σώμα της κάνοντας τζετ σκι στη θάλασσα.

ΠΗΓΗ

Και μη Χ-ειρότερα για ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχασε ξανά έδαφος στην βαθμολογία (0-0 με την Κέρκυρα), αλλά το χειρότερο απ’ όλα κινδυνεύει να χάσει και δύο από τα σημαντικότερα όπλα του, αφού οι Γκαρσία και Βιεϊρίνια είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση που ακολουθεί με την Τότεναμ στο Λονδίνο.
πηγη

Άλλη ομάδα στην έδρα του ο Εργοτέλης

Όταν παίζει στην έδρα του γίνεται άλλη ομάδα. Ο Εργοτέλης επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1, σημειώνοντας την τρίτη του νίκη στο Παγκρήτιο, όπου έχει ηττηθεί μόνο από τον Ολυμπιακό.

ΠΗΓΗ

Το τρία στα τρία έκανε η ΑΕΚ επικρατώντας 2-0 του Παναιτωλικού, με δύο γκολ του Στιβ Μπέλεκ (21', 91'). Τέτοιο Μπέλεκ δεν ξανάδαμε! Η Ένωση παρά τις ανταρσίες, τα αγωνιστικά και τα..

Formula 1: Ο Φέρελ έσπασε το ρεκόρ με 15 pole

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ κέρδισε την πολ ποζίσιον στην πίστα της Βραζιλίας και έσπασε το ρεκόρ του Νάιτζελ Μάνσελ κατακτώντας την 15η πρωτιά μέσα σε μία σεζόν.
 Ο Φέτελ είπε: «Υπήρχαν πολλές..

Παξοί: Γαλαζοπράσινο μαργαριτάρι

Μοναχικά ή κοσμοπολίτικα, στην απεραντοσύνη της θάλασσας ή στην prive πισίνα σου, πίνοντας ουζάκι πλάι στον μόλο ή παγωμένη μπίρα στην παραλία... Οπως και να το προτιμάς, εδώ θα τα βρεις όλα, σε μικρά βολικά μεγέθη και χωρίς να χάνεις χρόνο σε μετακινήσεις!

Λεπτομέρεια από το λιμάνι του Λογγού
Λεπτομέρεια από το λιμάνι του Λογγού..

Λονδίνο: Η μεταμόρφωση της Νότιας όχθης

Εάν είναι κάτι για το οποίο είναι πρωτίστως αξιέπαινοι οι Λονδρέζοι, αυτό είναι η διαρκής μεταμόρφωση της πόλης τους. Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του Southbank, που έχει κερδίσει ήδη τον τίτλο της πολιτιστικής..

Πρόταση γάμου στο παρκέ (video)

H Μελίγια είχε μόλις επικρατήσει της Κλίνικας Ρινκόν με 80-69 για την 11η αγωνιστική της Adecco Oro..

Αυτοί φτιάχνουν βαλίτσες για επιστροφή στις ΗΠΑ

Το lockout στο ΝΒΑ βαίνει προς το τέλος του και το κύμα «μεταναστών» προς την Ευρώπη κι όχι μόνο ετοιμάζεται να επιστρέψει στις ΗΠΑ..

Απ΄ όλα έχει ο μπαξές στην Α1

Κάποιες ομάδες θα κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και άλλες θέλουν να διατηρήσουν την εξαιρετική τους αγωνιστική εικόνα στις..

Αρχίζει το ΝΒΑ!

Σε κατ’ αρχήν συμφωνία για τη λήξη του lockout και την έναρξη του ΝΒΑ ήρθαν ιδιοκτήτες και ένωση παικτών!..

Αφεντικό της μαφία βρέθηκε νεκρός δίπλα σε ποτάμι


Ανήκε σε γνωστή οικογένεια κακοποιών

Το πτώμα του 40χρονου Salvatore Montagna, υποτιθέμενου αφεντικού της μαφίας, βρέθηκε στη χιονισμένη όχθη ενός ποταμού στον Καναδά, σε ένα..

Φρενίτιδα καταναλωτισμού σήμερα στις ΗΠΑ

Η Black Friday είναι η ημέρα των μεγάλων «ευκαιριών»

Μια μέρα μετά την αργία της γιορτής των Ευχαριστιών και λίγες ώρες μετά το απολαυστικό δείπνο..

«Ισοσκελισμένο το έλλειμμα της Γερμανίας το 2012»

Σόιμπλε: Θα πιάσουμε τους στόχους του Πακέτου Σταθερότητας

Την πεποίθηση του, ότι το 2012 το δημόσιο έλλειμμα της Γερμανίας θα είναι, σχεδόν, ισοσκελισμένο εξέφρασε ο..

ΝΑΥΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ Η Κίνα... απαντά στον Ομπάμα

Το Πεκίνο περνά στην αντεπίθεση μετά τη στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ - Αυστραλίας που επικυρώθηκε με την πρόσφατη επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου στην Καμπέρα

Η ανακοίνωση για τα ναυτικά γυμνάσια της Κίνας έρχεται λίγες ημέρες μετά την περιοδεία του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, σε Ασία- Ειρηνικό και την επίσκεψή του στην Αυστραλία
Η ανακοίνωση για τα ναυτικά γυμνάσια της Κίνας έρχεται λίγες ημέρες μετά την περιοδεία του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα,..

Επεισόδιο μεταξύ Σέρβων και KFOR στο Κόσοβο Σύμφωνα με

Σύμφωνα με μαρτυρίες, υπήρξαν τραυματισμοί Σέρβων και έγινε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων

Ανδρας της KFOR σε συνοριακό φυλάκιο στο Κόσοβο
Ανδρας της KFOR σε συνοριακό φυλάκιο στο Κόσοβο..

Οι πτήσεις πάνω στη Σιβηρία θα γίνουν δωρεάν

Οι αεροπορικές εταιρείες της ΕΕ θα απαλλαχθούν από την καταβολή των τελών για τις υπερπτήσεις της Σιβηρίας.
Όπως προβλέπεται από τη Συμφωνία που έχουν υπογράψει με τη Ρωσία, όλα τα τέλη θα καταργηθούν  ως την 1η Ιανουαρίου 2014, κάτι που θα μειώσει σημαντικά το κόστος των αεροπορικών ταξιδιών από την Ευρώπη προς την Ανατολική Ασία.
Τα τέλη για τις πτήσεις πάνω στη Σιβηρία ήταν παλιά πηγή διαφορών ανάμεσα στη Ρωσία και την ΕΕ. Οι Βρυξέλες κατηγορούσαν τη Μόσχα για διακρίσεις των ξένων αεροπορικών εταιρειών. Η υπογραφή της Συμφωνίας για την κατάργηση των τελών ακολούθησε την απόσυρση των τελευταίων εμποδίων για την ένταξη της Ρωσίας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου.


ΠΗΓΗ

Το μεγαλύτερο Κοράνι στον κόσμο

Ιταλοί μάστορες κατασκεύασαν  για τους μουσουλμάνους του Ταταρστάν (ρωσική αυτόνομη δημοκρατία στις όχθες του Βόλγα) το μεγαλύτερο στον κόσμο Κοράνι μεγέθους 1,5 επί 2 μέτρων και..

ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ-ΓΑΛΛΙΑΣ Ολι Ρεν: Η Ευρώπη δεν είναι δικτατορία δύο χωρών

"Ναι" στην στενότερη ενοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά "όχι" σε μια... δικτατορία δυο ή περισσότερων χωρών είπε ο Όλι Ρεν σε μια έμμεση μομφή του κατά του τρόπου με τον οποίο επιχειρούν να αντιμετωπίσουν την κρίση χρέους η Γερμανία και η Γαλλία.

Ολι Ρεν: Η Ευρώπη δεν είναι δικτατορία δύο χωρών

Μιλώντας στο ιταλικό κοινοβούλιο ο επίτροπος νομισματικών και οικονομικών υποθέσεων τάχθηκε..

ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ Υποβάθμιση οκτώ ιταλικών τραπεζών από τη Fitch

Στην υποβάθμιση οκτώ ιταλικών τραπεζών προχώρησε ο οίκος αξιολογήσεων Fitch, με αρνητικές προοπτικές, την ίδια ημέρα που η Ιταλία πλήρωσε σε δημοπρασία το υψηλότερο επιτόκιο από τον Αύγουστο του 1997.

Υποβάθμιση οκτώ ιταλικών τραπεζών από τη Fitch

Η Fitch αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι η υποβάθμιση των..

ΙΤΑΛΙΑ Ζευγάρι δήλωνε... 6€ και είχε περιουσία 300 εκατ.

Μπροστά τους, ακόμη και οι μεγαλύτεροι Ελληνες φοροφυγάδες φαντάζουν ερασιτέχνες και ελαφρώς... φθηνοί. Ο λόγος για ένα ζευγάρι Ιταλών οι οποίοι πρωταγωνιστούν σε μία υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους όχι ενός ούτε δύο αλλά... 65 εκατ. ευρώ..

ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ Fitch και S&P υποβάθμισαν το Βέλγιο - Τσουχτερά επιτόκια σε Ιταλία, Ισπανία

Σε υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης του Βελγίου, κατά μία βαθμίδα, σε ΑΑ από ΑΑ+ προχώρησαν οι οίκοι αξιολογήσεων Fitch και..

Σχέδια εκτάκτου ανάγκης καταρτίζουν οι Βρετανικές τράπεζες

Σχέδια έκτακτης ανάγκης για την περίπτωση που υπάρξει μία μη συντεταγμένη διάσπαση της Ευρωζώνης ή η έξοδος κάποιων χωρών από αυτή, καταρτίζουν οι βρετανικές τράπεζες, όπως ανακοίνωσε ο 'Αντριου Μπέιλι, ανώτατο στέλεχος της εποπτικής αρχής του τραπεζικού συστήματος της χώρας (Financial Services Authority, FSA).

Σχέδια εκτάκτου ανάγκης καταρτίζουν οι Βρετανικές τράπεζες
Ο κ. Μπέιλι δήλωσε ότι οι βρετανικές τράπεζες δεν έχουν μεγάλη..

Η Rihanna τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στη γιαγιά της

Η Rihanna παραδέχτηκε πως όταν ήταν μικρή είχε υποσχεθεί στην γιαγιά της ότι θα της αγόραζε ένα ακριβό δαχτυλίδι. Όταν επισκέφθηκε όμως τότε το κοσμηματοπωλείο της περιοχής της..

Η Kate Moss συνεχίζει τις ξέφρενες βραδιές της

Το μοντέλο φωτογραφήθηκε να βγαίνει από γνωστό club του Λονδίνου μαζί με τον σύζυγο της, Jamie Hince. H 37χρονη έχει φωτογραφηθεί και στο παρελθόν σε παρόμοιες καταστάσεις και δεν φαίνεται να θέλει να αλλάξει τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής της..

Χαρούμενα Χριστούγεννα δια στόματος Lady Gaga

Την περίοδο των Ευχαριστιών επέλεξε η 25χρονη, ανατρεπτική σταρ για να κυκλοφορήσει το νέο της single που έχει άρωμα Χριστουγέννων. Αν και μας έχει συνηθίσει σε..

Τίμησαν τον Πέδρο Αλμοδόβαρ

Τον Πέδρο Αλμοδόβαρ τίμησε το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης στο ετήσιο ευεργετικό γκαλά του που συγκεντρώνει χρηματοδοτικά κεφάλαια για ταινίες.

Τίμησαν τον Πέδρο Αλμοδόβαρ
Τον Πέδρο Αλμοδόβαρ τίμησε το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης στο ετήσιο ευεργετικό γκαλά του που συγκεντρώνει..