Χαρούμενα Χριστούγεννα δια στόματος Lady Gaga

Την περίοδο των Ευχαριστιών επέλεξε η 25χρονη, ανατρεπτική σταρ για να κυκλοφορήσει το νέο της single που έχει άρωμα Χριστουγέννων. Αν και μας έχει συνηθίσει σε..
μοντέρνους ήχους και προκλητικούς στίχους, αυτή τη φορά προτίμησε την… κλασική οδό, διασκευάζοντας το “White Christmas”.
Το τραγούδι, που ακούστηκε το 1954 από τον Bing Crosby στην ομώνυμη ταινία, κυκλοφορεί κάθε χρόνο από διαφορετικούς καλλιτέχνες και διασκευές, δίνοντας το στίγμα των Χριστουγέννων.
Βέβαια, η τραγουδίστρια δε μπορούσε να μη δώσει την… πινελιά της στους στίχους!
“I’m dreaming of a white snow man, with a carrot nose and charcoal eyes. /Oh and when he cries, I’m gonna tell him it’s ok, because Santa’s on his sleigh, and he’s on his way.”
(« Ονειρεύομαι ένα λευκό χιονάνθρωπο, με ένα καρότο για μύτι και μάτια από κάρβουνο/ Και όταν κλάιει, του λέω όλα είναι εντάξει, γιατί ο Άγιος Βασίλης είναι στο έλκηθρό του και βρίσκεται στο δρόμο»)
Το single κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και τα «μικρά τερατάκια» -όπως αποκαλεί τους θαυμαστές της η Gaga-, μπορούν να το αποκτήσουν με $3.99. το άλμπουμ της θα τιτλοφορείται "A very Gaga holiday" και θα περιλαμβάνει 4 κομμάτια, ανάμεσά τους και το “White Christmas”. Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την κυκλοφορία του άλμπουμ μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter, χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό της.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...