Eλλάδα-Καιρός- Η ΕΜΥ προβλέπει έντονες χιονοπτώσεις και -20 βαθμούς Κελσίου

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες με χαμηλές θερμοκρασίες, χιονοπτώσεις και βόρειους ισχυρούς ανέμους. Ο καιρός θα ξεκινήσει να αλλάζει αρχικά με βροχές και καταιγίδες από τη δυτική και νότια Ελλάδα, αλλά και το ανατολικό Αιγαίο.

ΝΤΑΒΟΣ 2017 :Τι θα συζητήσουν οι παγκόσμιες ελίτ τώρα που η παγκοσμιοποίηση υπονομεύεται

Από τις 7 μέχρι τις 8 Ιουλίου, το Αμβούργο θα αποτελέσει το κοινό σημείο συνάντησης για την Ομάδα των Είκοσι (G20), του διεθνούς φόρουμ για τις κυβερνήσεις και τους διοικητές των Κεντρικών Τραπεζών των 20 μεγαλύτερων οικονομιών. Υπό την προεδρία της Γερμανίας, που θα έχει εκλέξει τον/την νέο/α πρόεδρό της, το φόρουμ θα δώσει έμφαση στο μέλλον της παγκοσμιοποίησης.

Νίκη και πρόβλημα για τον Al-Attiyah στην πρεμιέρα του Dakar 2017( foto-video )

Στις 2 Ιανουαρίου ξεκίνησε όπως κάθε χρόνο το Rally Dakar. Για το 2017 ο πολυήμερος αγώνας θα εξελιχθεί σε Παραγουάη, Βολιβία και Αργεντινή. Η εκκίνηση δόθηκε στην πόλη Asuncion, πρωτεύουσα της Παραγουάης. Η 1η μέραπεριλάμβανε ένα μόνο χρονομετρημένο κομμάτι μήκους 38

Οι τράπεζες σώζουν τον ΔΟΛ με εκκαθαριστή τον Μπόμπολα

Εκκαθάριση του ΔΟΛ εν λειτουργία φαίνεται ότι προκρίνουν οι τράπεζες που έχουν χορηγήσει δεκάδες εκατομμυρίων δανείων.
Το σχέδιο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, προβλέπει ως εκκαθαριστή τον ιδιοκτήτη του Πήγασου, Φώτη Μπόμπολα, συνεπικουρούμενο από τους επιχειρηματίες Δημήτρη Μάρη (24 Media, Huffington Post,

Νεολαίοι αποχωρούν από το κόμμα της Ζωής με καταγγελίες

Μπαϊράκι σήκωσαν από την Πλεύσης Ελευθερίας μέλη της Νεολαίας του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, προειδοποιώντας πως το «καράβι» βουλιάζει.
Με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το μέλος της νεολαίας της Πλεύσης Ελευθερίας και ιδρυτικό μέλος του κόμματος, Μιχάλης Κριθαρίδης, ανακοίνωσε την αποχώρηση του καταγγέλλοντας τόσο την πολιτική στάση του κόμματος, αλλά και συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα σε αυτό.