Νεϊμάρ: «Ζω ένα όνειρο στην Μπαρτσελόνα»

Ο Νεϊμάρ παρουσιάστηκε και επίσημα από την Μπαρτσελόνα, με τις πρώτες του δηλώσεις να είναι αποθεωτικές για τη νέα του ομάδα.
Ο Βραζιλιάνος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» στο φιλικό με τη Λέγκια Γκτανσκ στην Πολωνία, αγωνιζόμενος για 15 λεπτά.
Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται η θέση στην οποία θα αγωνίζεται ο νεαρός Βραζιλιάνος και πόσο εύκολα θα ταιριάξει στη χημεία της Μπάρτσελόνα.

Εκπληκτικό θέαμα kitesurfing στα Κανάρια νησιά

Στα μαγευτικά Κανάρια Νησιά και συγκεκριμένα στην Φουέρτε Βεντούρα, διεξήχθη το σλάλομ του παγκοσμίου κυπέλλου αετοσανίδας, γνωστό ως kitesurfing.

Με τους ανέμους να φτάνουν τα 9 μποφόρ, οι αθλητές έπιασαν ταχύτητες άνω των 60 χιλιομέτρων την ώρα.

Πρόγραμμα Xkeyscore: Οι Αμερικανοί παρακολουθούσαν τα πάντα στο διαδίκτυο

Ένα υπερόπλο είχαν στην κατοχή τους τα στελέχη της NSA, σύμφωνα με τον Guardian. Μπορούσαν να παρακολουθούν κάθε κίνηση που έκαναν οι χρήστες του διαδικτύου
Νέες αποκαλύψεις από τον Guardian σχετικά με το σκάνδαλο παρακολουθήσεων από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η NSA, χρησιμοποιούσε ένα πρόγραμμα που της επέτρεπε να παρακολουθεί ολόκληρο το διαδίκτυο και να έχει πρόσβαση σε τεράστιες βάσεις δεδομένων.

ΚΟΥΡΔΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ- Σχεδίαζαν τρεις επιθέσεις ταυτόχρονα

Η αμερικανική πρεσβεία στην Aγκυρα, η Μεγάλη τουρκική Εθνοσυνέλευση και η δίκη «Εργκενεκόν» που θα ξεκινήσει στις 5 Αυγούστου, φέρονται να ήταν οι τρεις στόχοι που σχεδίαζαν να χτυπήσουν ταυτόχρονα οι τρεις Τούρκοι, κουρδικής καταγωγής, Χασάν Μπιμπέρ, Αχμέτ Ντουζγκιούν - Γιουκσέλ, Μεχμέτ Γιαϊλά.

Eλλάδα-Οίκονομία-Οι λίστες της διαθεσιμότητας για 6.800. Από Παιδείας και Υγείας οι περισσότεροι

Από τα υπουργεία Παιδείας και Υγείας θα προέλθει ο μεγαλύτερος αριθμός των υπαλλήλων που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα.

Στο μεταξύ μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, οπότε έληξε η σχετική προθεσμία, συνέχιζε να λαμβάνει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στοιχεία από τα υπουργεία για τις 6.800 θέσεις που θα καταργηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, με τελικό στόχο τους 12.500 "διαθέσιμους" μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου- Aυτή είναι η νέα ηγεσία της Δικαιοσύνης

Η κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη η πρώτη γυναίκα εισαγγελέας του Αρείου Πάγου-Ο κ. Μιχαήλ Θεοχαρίδης πρόεδρος στον Αρείου Πάγου και ο κ. Σωτήρης Ρίζος πρόεδρος στο ΣτΕ-Oι πρώτες τους δηλώσειςΧωρίς εκπλήξεις και με ομόφωνη απόφασή του το υπουργικό συμβούλιο προχώρησε στην επιλογή των ανώτατων δικαστικών λειτουργών που θα στελεχώσουν θέσεις – «κλειδιά» στην ηγεσία της Δικαιοσύνης.

Μπερλουσκόνι: Ένα χρόνο στο σπίτι του αντί για φυλακή- Πώς σχολιάζει ο ίδιος την απόφαση

Το Δικαστήριο διέταξε την επανεξέταση από το Εφετείο της απόφασης για πενταετή στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του-Για «δικαστικό διωγμό» εναντίον του κάνει λόγο ο ίδιος σε τηλεοπτικό του μήνυμα- Ιταλικός Τύπος: Με την καταδίκη αυτή χάνει τον τιμητικό τίτλο «Καβαλιέρε»-Μπέπε Γκρίλο: Μόλυνε, διέφθειρε και παρέλυσε την πολιτική ζωή της χώρας επί 21 χρόνια