Ολυμπιακοί Αγώνες 2016: η Σοφία Μπεκατώρου σημαιοφόρος της Ελλάδας

Την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου επέλεξε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για να είναι η σημαιοφόρος της Ελλάδας, που θα μπει πρώτη στο Ολυμπιακό στάδιο του Ρίο το καλοκαίρι εκπροσωπώντας την χώρα μας στην τελετή έναρξης. Είναι μάλιστα η πρώτη φορά, που η χώρα μας κάνει αυτή την ύψιστη τιμή σε μια Ελληνίδα αθλήτρια.

Η Ελληνίδα αθλήτρια θα είναι η πέμπτη από το αγώνισμα της ιστιοπλοΐας που επιλέγεται

Κρουαζιέρα οργίων στα ελληνικά νησιά! (photos)

Επτά ημέρες και οκτώ νύχτες… ακολασίας με φόντο τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, τον «ακούραστο» ήλιο και τα νησιά της Ελλάδας, υπόσχεται ολλανδικό τουριστικό πρακτορείο σε ζευγάρια λάτρεις της ανταλλαγής συντρόφων.
Sex shows, σεξουαλικά όργια χωρίς ηθικούς φραγμούς, ξέφρενα πάρτι στην πισίνα, pole dancing, σέξι μαθήματα yoga και ταντρικού σεξ και φυσικά πολύ γυμνό, αναμένεται να

Τα καλύτερα τσακίδια της χρονιάς Βίντεο.

Η Fail Army συγκέντρωσε σε ένα βίντεο διάρκειας 15 λεπτών τις μεγαλύτερες γκάφες του διαδικτύου, από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Ιούνιο 2016.
Απολαύστε ένα βίντεο με μερικές από τις καλύτερες τούμπες του 2016 από άντρες, γυναίκες, παιδιά, ατυχήματα με αυτοκίνητα και πολλά άλλα fails από όλο τον κόσμο!

Tα hot girls της 26ης εβδομάδας του 2016

Με μια γρήγορη ματιά στο διαδίκτυο συγκεντρώσαμε μερικές hot φωτογραφίες και selfies από γυναίκες που βάζουν φωτιά στα social media.....
Τα πιο καυτά κορίτσια που θα δείτε στο διαδίκτυο είναι εδώ!

Υγεία-Ομορφιά: Οι 9 καλύτερες καλοκαιρινές τροφές για απώλεια βάρους

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που εντείνεται ο προβληματισμός γύρω από την απώλεια βάρους.
Η ζέστη και η δυσφορία που προκαλούν τα βαριά και πλούσια σε λιπαρά φαγητά από τη μία και η πληθώρα φρούτων και δροσιστικών πιάτων από την άλλη, προσφέρονται για να διαμορφώσετε τη διατροφή που θα σας βοηθήσει να μειώσετε ή να σταθεροποιήσετε το βάρος σας.

Video: Η McLaren P1 LM ταχύτερη στο Goodwood

Η έκδοση δρόμου της αγωνιστικής McLaren P1 GTR έκανε τον καλύτερο χρόνο στην ανάβαση του Goodwood.
Η McLaren P1 LM ήταν φέτος το πιο γρήγορο αυτοκίνητο δρόμου στην ανάβαση του λόφου του Goodwood. Το εκρηκτικών επιδόσεων hypercar είναι ουσιαστικά ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο με ελάχιστες μετατροπές προκειμένου να μπορεί να πάρει άδεια κυκλοφορίας στον δρόμο.

Tα hot girls της 22ης εβδομάδας του 2016

Με μια γρήγορη ματιά στο διαδίκτυο συγκεντρώσαμε μερικές hot φωτογραφίες και selfies από γυναίκες που βάζουν φωτιά στα social media.....
Τα πιο καυτά κορίτσια που θα δείτε στο διαδίκτυο είναι εδώ!

Τα καλύτερα οπίσθια της 23ης εβδομάδας του 2016

Δείτε τις selfies που ανεβάζουν τα κορίτσια της διπλανής πόρτας για να προβάλουν τα οπίσθια τους και βάζουν φωτιά στα social media.
Συλλέξαμε και σας παρουσιάζουμε μερικές από τις φωτογραφίες που κυκλοφορήσαν στο διαδίκτυο την εβδομάδα που πέρασε....
.

Μια μέρα στο γυμναστήριο με την Tawny Jordan

Το μελαχρινό μοντέλο Tawny Jordan, μας παρουσιάζει τον τρόπο που γυμνάζεται στο βίντεο και τις φωτογραφίες που πραγματοποίησε για το Playboy.

Drone ασθενοφόρο – Πρώτες βοήθειες από αέρος Δειτε Βίντεο.

Ένας 23χρονος Ολλανδός μηχανικός, ο Alec Momont απόφοιτος του TU Delft σχεδίασε έναν ιπτάμενο απινιδωτή για την παροχή πρώτων βοηθειών σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Το ιπτάμενο ασθενοφόρο – απινιδωτής με ένα απλό τηλεφώνημα καταφτάνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στο τόπο του ατυχήματος. Είναι επανδρωμένο με κάμερα δικτύου

Οι 10 ροζ παραλίες της Μπάρμπι: Δύο από αυτές βρίσκονται στην Ελλάδα

Εξωπραγματικές παραλίες που θα μπορούσαν να είχαν εμπνεύσει ταινία της Barbie.
Δύσκολο να τις φανταστείς όμως όλοι όσοι τις έχουν επισκεφθεί έχουν μείνει έκθαμβοι από την ομορφιά τους.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, www.wonderslist.com, 2  από τις 10 πιο εντυπωσιακές ροζ παραλίες βρίσκονται στην Ελλάδα και δη στην Κρήτη. Πρόκειται για το Ελαφονήσι και τον Μπάλο.

Forbes: Τα ελληνικά νησιά επιλέγουν οι jet setters για το Καλοκαίρι

Στα Ελληνικά νησιά οι jet setters βρίσκουν τον επίγειο Παράδεισο. Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, τα ελληνικά νησιά φιγουράρουν στη λίστα με τους 6 πιο δημοφιλείς προορισμούς για το καλοκαίρι του 2016.
Η λίστα καταρτίστηκε βάσει των προορισμών που θα επιλέξουν για 466 celebrity και δισεκατομμυριούχοι από 57 χώρες για να κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές,

Επιβεβαίωση Τσακαλώτου για χαλάρωση των capital controls από την επόμενη εβδομάδα

Περαιτέρω χαλάρωση των capital controls από την επόμενη εβδομάδα προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ το βράδυ της Δευτέρας, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα του CNN Greece.
Ο κ. Τσακαλώτος ανέφερε πως υπάρχει ήδη μια «διαρκής φιλελευθεροποίηση» των capital controls και ξεκαθάρισε πως η πλήρης άρση των capital controls θα πραγματοποιηθεί μόνο όταν επιστρέψει η εμπιστοσύνη στις ελληνικές τράπεζες.

Γιούνκερ: Θλιβεροί ήρωες Φάρατζ - Τζόνσον

Θλιβερούς ήρωες» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τον Νάιτζελ Φάρατζ και τον Μπόρις Τζόνσον.
«Διαπιστώνω ότι οι χθεσινοί λαμπροί ήρωες του Brexit είναι οι θλιβεροί ήρωες του σήμερα», είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν κατά τη διάρκεια ομιλίας του ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

Δάσκαλος Muay Thai απέσυρε αθλήτριά του γιατί πήγαν Κασιδιάρης και Λαγός

Στην ακύρωση του αγώνα αθλήτριάς του, όταν αντιλήφθηκε ότι στο κοινό βρίσκονται βουλευτές της Χρυσής Αυγής, προχώρησε ο δάσκαλος και προπονητής του αθλητικού συλλόγου White Tiger Muay Thai Camp, Ηλίας Λάμπρου.
Όπως υπογράμμισε ο κ. Λάμπρου, «οι σχολές και τα γυμναστήρια δεν χωρούν φασίστες και ναζί» και για αυτό απέσυρε την αθλήτριά του.

Τα… χαρίσματα του Τζάστιν Μπίμπερ με βρεγμένο λευκό εσώρουχο Δείτε τις εικόνες-Βίντεο.

Στη φόρα βγήκαν τα χαρίσματα Τζάστιν Μπίμπερ ο οποίος επέλεξε να μην βάλει μαγιό, αλλά να μπει στο νερό με το εσώρουχό του, που ήταν και λευκό.
Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε», τόσο την μπροστά, όσο και την πίσω όψη, του Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος απόλαυσε τη θάλασσα του Μαϊάμι.
Κάνοντας ένα διάλλειμα από τις συναυλίες, ο 22χρονος σταρ πέρασε λίγο χρόνο στην παραλία μαζί με φιλικά του πρόσωπα, με το λευκό μποξεράκι να… κλέβει την παράσταση!

Χανιά: Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στην Ανατολική Τάφρο

Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη για τα 91 χρόνια του, θα πραγματοποιηθεί Πέμπτη 14 Ιουλίου στις 21.00 το βράδυ, με γενική είσοδο 7ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: Κιόσκι Δήμοτικής Αγοράς, Studio La-Si-Do (Κριάρη 23) και στην Ανατολική Τάφρο.

Τα ωραιότερα ολόσωμα μαγιό για αυτό το καλοκαίρι

Τα ολόσωμα μαγιό αναδεικνύουν τη σιλουέτα και χαρίζουν στυλ σε κάθε εμφάνιση στην παραλία. Συνδυάστε τα με χρυσά κοσμήματα ή bohemian αξεσουάρ και βγάλτε προς τα έξω την πιο σέξι πλευρά σας.

Η μέση και το σημείο ανάμεσα στο στήθος είναι για ακόμη μια φορά στο προσκήνιο. Αναδείξτε τα άφοβα, και νιώστε τη θηλυκότητα στο ζενιθ της.

Tom Hiddleston & Taylor Swift: Ασυγκράτητοι μέσα στο νερό- Φουντώνει ο έρωτάς τους

Είναι μαζί λιγότερο από έναν μήνα, ωστόσο δεν το κρύβουν. Ο λόγος για την Taylor Swift και τον Tom Hiddleston, οι οποίοι δημοσιοποίησαν τη σχέση τους μόλις μερικές ημέρες μετά τον χωρισμό της star με τον Calvin Harris και είναι ασυγκράτητοι ακόμη και δημοσίως.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε πριν μερικές ώρες στο Rhode Island, όπου απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με τους Gigi Hadid, Karlie Kloss, Ruby Rose και Uzo Aduba και ήταν άκρως διαχυτικό.

Δείτε εδώ τη ρότα των πλοίων στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο

Τρία κρουαζιερόπλοια αναμένονται αυτήν την εβδομάδα στο λιμάνι της Σούδας

Ένα - ένα θα δένουν τα κρουαζιερόπλοια κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας στο λιμάνι της Σούδας στα Χανιά.

Συγκεκριμένα, σήμερα φτάνει το κρουαζιερόπλοιο «Celebrity Reflection», το οποίο μεταφέρει 3.238 επιβάτες και 1.242 άτομα προσωπικό, ενώ πρόκειται να αναχωρήσει το απόγευμα.

H Deus Japan υποκλίνεται στην Honda XL500 Ταξίδι στα '80s με μια ανακατασκευασμένη thumper για τον δρόμο και το χώμα

Ένας από τους ήρωες των χωμάτινων θρύλων είναι το XL500. Η επιλογή της Honda να τού φορέσει μπροστά τροχό 23" για να τονώσει –ή απλά τονίσει- τις off-road επιδιώξεις της, είχε αμφισβητήσιμη αποτελεσματικότητα, όμως βοήθησε στη δημιουργία μιας πολύ ιδιαίτερης ταυτότητας.
Στην οποία συνέβαλε ο συχνά δύσκολος στην εκκίνηση, αλλά φιλικός στην απόδοση τετράχρονος κινητήρας με την παροιμιώδη ροπή και αντοχή στις κακουχίες.

Περισσότερα θύματα των προδιαγραφών Euro4 Στο χρονοντούλαπο τα Yamaha XT660Z Tenere και XJR1300 από του χρόνου

Δύο μοντέλα με μακρά ιστορία και βαρύ όνομα, τα XJR1300 και XT660Z Ténéré παύουν από του χρόνου να παράγονται. Η Yamaha αποφάσισε, σύμφωνα με το συνήθως καλά πληροφορημένο ιστότοπο Visordown, να μην μπει στο έξοδο της προσαρμογής τους στις επιταγές των προδιαγραφών Euro4.
To XJR1300 είχε πρωτοπαρουσιαστεί ως XJR1200 το 1995 και μόλις πέρυσι ανανεωθεί ή πιο σωστά αναπαλαιωθεί, σε μια προσπάθεια να ανέβει το μοντέλο στο τραίνο της ρετρό-μόδας.

Μια βόλτα στην παραλία του Μαλιμπού με την Charlotte McKinney

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα συμμετέχει στο ριμέικ του Baywatch όπου θα την δούμε να κυκλοφορεί στις παραλίες με το διάσημο ολόσωμο κόκκινο μαγιό.
Η Charlotte McKinney «ψήφισε» παραλία την Κυριακή λόγω των υψηλών θερμοκρασιών κι έτσι εθεάθη με ένα λευκό μπικίνι μέσα στο οποίο είχε στριμώξει το πλούσιο στήθος της ενώ από κάτω φορούσε ένα καυτό τζιν σορτς.

Στη Μύκονο Άδωνις Γεωργιάδης και Ευγενία Μανωλίδου

Την Μύκονο επισκέφθηκε η Ευγενία Μανωλίδου με τον σύζυγο της Άδωνι Γεωργιάδη, κάτι για το οποίο φρόντισε να μας ενημερώσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.
Η γνωστή μαέστρος πόσταρε φωτογραφίες τόσο από την παραλία, όπου φαίνεται να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, όσο και από το πλοίο στην αγκαλιά του συζύγου της.

Κουμουτσάκος: Επέτειος προβληματισμού – απολογισμού σήμερα

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου και σε μήνυμά του στο twitter ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος κάνει λόγο για «επέτειο προβληματισμού – απολογισμού».
«Ένας χρόνος σήμερα από το δημοψήφισμα. Επέτειος προβληματισμού - απολογισμού για την απροκάλυπτη και ακραία εξαπάτηση ενός ολόκληρου λαού»,

Προ-Ολυμπιακό τουρνουά: «Ποδαρικό» με εύκολη επικράτηση της Εθνικής Ελλάδος επι του Ιράν 78-53 (vid)

Η Εθνική μας νίκησε εύκολα με 78-53 το Ιράν στο πρώτο παιχνίδι για το προολυμπιακό τουρνουά που διεξάγεται στο Τορίνο.

Η Εθνική μας συνεχίζει να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι με το Ιράν για το προολυμπιακό τουρνουά που διεξάγεται στο Τορίνο. Μετά την ολοκλήρωση του τρίτου δεκαλέπτου η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη προηγείται με 66-47.

Στην κορυφαία πεντάδα του Προολυμπιακού οι Καλάθης, Περπέρογλου και Αντετοκούνμπο

Ελληνοκρατείται η κορυφαία πεντάδα της πρώτης μέρας του Προολυμπιακού του Τορίνο, καθώς σε αυτή πέραν των Πιέτρο Αραντόρι και Αντρέα Μπαρνιάνι από την Ιταλία βρίσκονται τρεις... δικοί μας.

Παραλίγο τραγωδία στη Κόρινθο με αυτοκίνητο που έπεσε στη θάλασσα!

Όχημα ΙΧ με 48χρονο επιβαίνοντα, ξέφυγε τα ξημερώματα από την πορεία του και έπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Αγ. Νικολάου στην Κόρινθο.

China Daily: Ο Πειραιάς θα καταστεί εμβληματικό έργο στη θαλάσσια συνεργασία Κίνας-Ευρώπης

Ο Πειραιάς θα γίνει "ανωτάτου επιπέδου" πύλη της Κίνας στην Ευρώπη, γράφει σήμερα σε πρωτοσέλιδο άρθρο της η κινεζική εφημερίδα China Daily, αναφερόμενη στη συνάντηση του κινέζου πρωθυπουργού Λι Κετσιάνγκ με τον έλληνα ομόλογό του Αλέξη Τσίπρα, που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Πεκίνο.

Μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων στη Σ. Αραβία - Στο στόχαστρο και το Τέμενος του Μωάμεθ στη Μεδίνα (Photos-Video)

Δύο εκρήξεις από επιθέσεις βομβιστών–καμικάζι έπληξαν σήμερα την ανατολική πόλη της Σαουδικής Αραβίας, Κατίφ, όπου κατοικεί μεγάλο μέρος της σιιτικής μειονότητας της χώρας, ενώ παράλληλα σήμερα ένας βομβιστής αυτοκτονίας ενεργοποίησε τον εκρηκτικό μηχανισμό κοντά στο Τέμενος του Προφήτη στην πόλη Μεδίνα, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση al-Arabiya.

Πολιτισμός Σινεμά- Στα 76 έφυγε από τη ζωή ο αριστοτέχνης του μοντέρνου ιρανικού σινεμά Α. Κιαροστάμι

Κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες το 1997 για την ταινία του "Η Γεύση του Κερασιού"
Ο Αμπάς Κιαροστάμι, συγγραφέας και σκηνοθέτης που ανέδειξε τον κινηματογράφο του Ιράν ως έναν από τους πιο πρωτότυπους και συναρπαστικούς του κόσμου, απεβίωσε στο Παρίσι χθες από επιπλοκές του καρκίνου, σύμφωνα με τα ιρανικά κρατικά μέσα. Ήταν 76 χρονών.

Ν. Παππάς: Βάλαμε τέλος στο τρίγωνο της διαπλοκής «κανάλια-τράπεζες-πολιτικοί»

Μετά από 25 χρόνια ανομίας, το τηλεοπτικό τοπίο στη χώρα μας θα λειτουργήσει για πρώτη φορά με όρους νομιμότητας, διαφάνειας και υγείας»
«Η επιτυχημένη ολοκλήρωση της υποβολής φακέλων υποψηφιότητας στο διαγωνισμό για την αδειοδότηση των ιδιωτικών καναλιών συνιστά ένα μεγάλο βήμα προς την κατεύθυνση της υλοποίησης μιας βασικής προεκλογικής δέσμευσης