Στις Κάννες το νέο ντοκιμαντέρ του Αλ Γκορ Κατά του Ντόναλντ Τραμπ, υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος

Έντεκα χρόνια μετά το βραβευμένο με Όσκαρ ντοκιμαντέρ «Μία ενοχλητική Αλήθεια», ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Αλ Γκορ, παρουσιάζει στις Κάννες τη δεύτερη δουλειά του με τίτλο «Μία ενοχλητική Συνέχεια».
Στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του ντοκιμαντέρ Αλ Γκορ, δεν έχασε την ευκαιρία για να πάρει θέση κατά της κυβέρνησης Τραμπ σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει περιβαλλοντικά ζητήματα.

Πωλείται το αεροπλάνο του Έλβις Πρίσλεϊ

Ένα ιδιωτικό αεροσκάφος που κάποτε ήταν ιδιοκτησία του «Βασιλιά της Ροκ εν Ρολ» Έλβις Πρίσλεϊ πρόκειται να δημοπρατηθεί, αφού παρέμεινε καθηλωμένο για 30 χρόνια σε διάδρομο του αεροδρομίου του Νέου Μεξικού.
Το κόκκινο Lockheed Jetstar του 1962 δεν έχει κινητήρες και χρειάζεται ανακατασκευή του πιλοτηρίου του.
Το εσωτερικό του αεροσκάφους ήταν σχεδιασμένο από τον ίδιο τον Έλβις και έχει κόκκινα βελούδινα καθίσματα και κόκκινο χαλί.

Παπαδημούλης: «Η συμφωνία για το χρέος πρέπει να κλείσει στις 15 Ιουνίου»

«Το "γαϊτανάκι" των καθυστερήσεων Σόιμπλε-ΔΝΤ βλάπτει και την Ελλάδα και την Ευρωζώνη» δήλωσε μέσω Twitter o ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης για τη χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup.

Τόνισε πως «η συμφωνία για το χρέος πρέπει να κλείσει στις 15 Ιουνίου», ενώ εξαπέλυσε βολές κατά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τη στάση τους. «ΝΔ - ΠΑΣΟΚ: Χρεοκοπία, μνημόνια, ύφεση 25%, τριπλασιασμός της ανεργίας, δέσμευση για πλεονάσματα 4,5% ως το 2030. Τώρα,"βάστα Σόιμπλε". Ντροπή» έγραψε σε άλλη ανάρτησή του.

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Κυρ. Μητσοτάκης

Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται σήμερα και αύριο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το απόγευμα, στις 19.00, ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση για το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της ΝΔ, στο ξενοδοχείο Porto Palace.

Αύριο το πρωί θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης και στις 16.00 θα μιλήσει στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), στο ξενοδοχείο Hyatt Regency.

Γερμανικός Τύπος: Μόνο ο Σόιμπλε αντιδρά στην ελάφρυνση του ελληνικού χρέους

«Ο αριθμός των υποστηρικτών μιας ελάφρυνσης χρέους για την Ελλάδα αυξάνεται, αφότου η Αθήνα επικύρωσε ένα νέο μεταρρυθμιστικό πακέτο. Ωστόσο, κάποιος δεν θέλει ακόμη να πάει μαζί τους» γράφει στην ιστοσελίδα της η «Welt», σε άρθρο με τίτλο «Μόνο ένας αντιστέκεται στην ελάφρυνση χρέους».

Το δημοσίευμα αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην επίμονη και πάγια θέση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών κατά μιας άμεσης ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, παρά το γενικότερο θετικό κλίμα στην Ελλάδα και διεθνώς υπέρ ενός τέτοιου ενδεχομένου.

Πυροβόλησαν ελέφαντα, πλάκωσε κυνηγό και τον σκότωσε

Τραγική κατάληξη για 51χρονο, γνωστό επαγγελματία κυνηγό, ο οποίος έμελλε να χάσει τη ζωή του με περίεργο τρόπο
Περίεργο παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα σε έναν επαγγελματία κυνηγό, καθώς έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από ελέφαντα που είχε δεχτεί πυροβολισμό, όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Νότιας Αφρικής.

Δεσμεύθηκε η περιουσία του Γιάννου Παπαντωνίου

Η κινητή και ακίνητη περιουσία του πρώην υπουργού στην Ελλάδα, δεσμεύθηκε από την ελληνική Δικαιοσύνη στο πλαίσιο δύο ερευνών. Αναμένεται απάντηση των ελβετιών αρχών μετά από αίτημα της ελληνικής Δικαιοσύνης
Στη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών αλλά και των ακινήτων που έχει στην κατοχή του ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου, προχωρά η ελληνική Δικαιοσύνη.

Φρίκη στο Μάντσεστερ: 22 νεκροί, δεκάδες τραυματίες από επίθεση σε συναυλία

Τουλάχιστον 22 νεκροί, πάνω από 50 οι τραυματίες μετά την επίθεση στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε. Αγνοούνται έφηβοι που δεν έχουν ταυτοποιηθεί. Αναστέλλονται οι προεκλογικές εκστρατείες των κομμάτων, συγκαλείται έκτακτο Συμβούλιο Ασφαλείας. LIVE ΕΙΚΟΝΑ
Τουλάχιστον 22 άτομα σκοτώθηκαν και περίπου 59 τραυματίστηκαν κατά την βομβιστική επίθεση σε στάδιο του Μάντσεστερ, μετά το τέλος της συναυλίας της  Αριάνα Γκράντε.

Europa League: Τελικός Άγιαξ-Μάντσεστερ Γ. στην σκιά του Ιμπραΐμοβιτς (vid)

Λιγότερες από 48 ώρες απομένουν για τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της σεζόν στο ποδόσφαιρο, αυτόν ανάμεσα στον Άγιαξ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τετάρτη για το Europa League.

Η αναμέτρηση "ξεκίνησε" μέσω των social media, ενώ τα πάντα μοιάζουν να κυλούν στη σκιά της απουσίας του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Α1 μπάσκετ: Τελικό ο Παναθηναϊκός Superfoods με 100άρα στην ΑΕΚ

Με μια πληθωρική και πειστική εμφάνιση ο Παναθηναϊκός Superfoods συνέτριψε τη "γηπεδούχο" ΑΕΚ 105-67 και με 3-1 στη σειρά, πήρε το ειστήριο για τους τελικούς της Α1 μπάσκετ. Ουσιαστικά το ματς κρίθηκε στο πρώτο 7 λεπτο, όταν η ΑΕΚ δεν μπορούσε να βάλει καλάθι. Μία νίκη θέλει και ο Ολυμπιακός επί του Άρη για τη δική του πρόκριση με 3-0.
Η ΑΕΚ έκανε τραγικό ξεκίνημα απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods, που μάζευε τα ριμπάουντς και είχε σωστές επιλογές στην

Μαδαγασκάρη Ilakaka: Το παράνομο ορυχείο που προμηθεύει το 50% των ζαφειριών στον κόσμο (vid)

Η Ilakaka είναι μια μικρή πόλη στα νοτιοδυτικά της Μαδαγασκάρης, κατά μήκος της εθνικής οδού που συνδέει την πρωτεύουσα Antananarivo με το λιμάνι της Toliara.
Πριν από είκοσι χρόνια εκεί ζούσαν μόλις 40 κάτοικοι. Σε λιγότερο από δέκα χρόνια ο πληθυσμός της έφθασε στα 60.000, καθώς πολίτες από όλη τη Μαδαγασκάρη άρχισαν να συρρέουν εκεί ψάχνοντας για ζαφείρια.
Τα ζαφείρια ανακαλύφθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Το tweet της Αριάνα Γκράντε λίγο μετά την επίθεση

Σοκαρισμένη από την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε λίγο μετά το τέλος της συναυλίας της, και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 19 άνθρωποι και δεκάδες άλλοι να τραυματιστούν, η Αριάνα Γκράντε εξέφρασε την οδύνη της.
Η ίδια δεν έχει υποστεί τραυματισμό από την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στη συναυλία της στο Μάντσεστερ, σύμφωνα με πηγή του CNNi, ωστόσο είναι εμφανώς σοκαρισμένη από τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο Manchester Arena.

Τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ: Παιδιά μεταξύ των νεκρών, ένας ο δράστης

Αυξάνεται ο απολογισμός της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας και ενώ είχε μόλις τελειώσει η συναυλία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, Αριάνα Γκράντε, στο Μάντσεστερ, με τις Αρχές να μιλούν πλέον για 22 νεκρούς, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά, και για τουλάχιστον 59 τραυματίες.
Στις πρώτες εκτιμήσεις τους οι Αρχές σημειώνουν ότι ήταν ένας ο δράστης της βομβιστικής επίθεσης, και πλέον επικεντρώνουν τις έρευνές τους στο να διαπιστώσουν αν ήταν μέλος ενός δικτύου τρομοκρατών ή αν ενήργησε από την αρχή ως το τέλος μόνος.