Yγεία Ομορφιά:Οι αντικαρκινικές ιδιότητες του μελιού... Το καλύτερο αντιβηχικό για τα παιδιά

Το μέλι αποτελεί ένα από τα πιο υγιεινά και θρεπτικά τρόφιμα. Οι ευεργετικές του ιδιότητες είναι γνωστές από την αρχαιότητα, ενώ ο Ιπποκράτης και άλλοι γιατροί το πρότειναν ως φάρμακο.

Νεώτερα επιστημονικά ευρήματα, προσθέτουν το μέλι και τον βασιλικό πολτό στα όπλα κατά του καρκίνου.

Ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου του Ζάγκρεμπ της Κροατίας διαπίστωσε ότι μια

Yγεία Ομορφιά:Πόσο νερό να πίνετε για να "κόψετε" 10 χρόνια από το πρόσωπο!

Η Σάρα Σμιθ, 42 ετών, πίνει έως και τρία λίτρα νερό την ημέρα. Αυτή ήταν η συμβουλή που της έδωσαν ο νευρολόγος και ο διατροφολόγος της ώστε να καταπολεμήσει τους συχνούς πονοκεφάλους και τη δυσπεψία που την ταλαιπωρούσαν. Παρατήρησε όμως ότι το νερό είχε μια εκπληκτική επίδραση και στο πρόσωπό της.
AdTech Ad
Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, τουλάχιστον 1 στις 5 γυναίκες καταναλώνει λιγότερο νερό απ' όσο προτείνουν οι γιατροί σε ημερήσια βάση.

Yγεία Ομορφιά:Ανακαλύφθηκε το ένζυμο-κλειδί της αντιγήρανσης

Μια νέα οδό αντιγηραντικής θεραπείας ανοίγει η ανακάλυψη από βρετανούς επιστήμονες ενός μεταβολικού ενζύμου στο ανθρώπινο δέρμα, η δράση του οποίου εξασθενεί πολύ με την πάροδο του χρόνου.

Το ένζυμο παίζει ρόλο-κλειδί στο να διατηρεί νεανικό το δέρμα, συνεπώς θα ήταν σημαντικό αν μπορούσε να βρεθεί ένας τρόπος, μέσα από φάρμακα ή κρέμες, ώστε το εν λόγω ένζυμο να συνεχίζει τη δράση του απρόσκοπτα και σε προχωρημένη ηλικία, πράγμα που θα συγκρατούσε ή και θα ανέστρεφε τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος.

Yγεία Ομορφιά:Ποια είναι η κορυφαία αντιγηραντική συνήθεια για το δέρμα σας

Μέχρι και 20 χρόνια νεότερες δείχνουν οι γυναίκες που υιοθετούν την κορυφαία αντιγηραντική συνήθεια, υποστηρίζουν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ!

Τα συναρπαστικά ευρήματα που παρουσίασαν στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου της Αμερικανικής Ακαδημίας Δερματολογίας βασίστηκαν σε έρευνα που περιελάμβανε 231 γυναίκες ηλικίας 20 έως 75 ετών.

Yγεία Ομορφιά:Το κλειδί της μακροζωίας μπορεί να βρίσκεται σε αυτό το βότανο

Ένα παραθαλάσσιο χωριό της Ιταλίας έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων για την μακροβιότητα των κατοίκων του.
Στο χωριό Acciaroli οι κάτοικοι ξεπερνούν τα 100, γεγονός που οι επιστήμονες συνδέουν με τη διατροφή τους.
AdTech Ad
Πιστεύουν μάλιστα ότι το διατροφικό κλειδί της μακροζωίας βρίσκεται στην ευρεία χρήση ενός βοτάνου στη μαγερική.
Το βότανο χρησιμοποιείται ευρύτατα στη μαγειρική των εν λόγω ιταλών αιωνόβιων οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τα 100 χωρίς να παρουσιάζουν καρδιαγγειακά νοσήματα ή άνοια.

WikiLeaks:19 March 2016 IMF Teleconference on Greece,POUL THOMSEN,DELIA VELKOULESKOU

Συνομιλία Τόμσεν-Βελκουλέσκου για Ελλάδα διαρρέουν τα Wikileaks...
WikiLeaks release: April, 2nd 2016
Keywords:
IMF, European Union, Greece, debt relief, Troika, Brexit,
Merkel, Sarkozy
Title:
Transcript of an Audio Recording of an internal IMF meeting
Date:
March, 19th 2016

Βρυξέλλες: Εβραίοι και μουσουλμάνοι τίμησαν μαζί τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων

Ο αρχιραββίνος των Βρυξελλών και ο εκπρόσωπος των μουσουλμάνων του Βελγίου συναντήθηκαν την Παρασκευή για να καταθέσουν στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων στη βελγική πρωτεύουσα.

Ο Σαλάχ Εσαλάουι και ο ραββίνος Άλμπερτ Γκίγκι προσευχήθηκαν μαζί και κράτησαν ενός λεπτού σιγή για να στείλουν ένα μήνυμα ενότητας για όλες τις θρησκείες.

Wikileaks: Το ΔΝΤ σχεδίαζε να πιέσει την Ελλάδα με πιστωτική ασφυξία-

Το χάσμα του ΔΝΤ με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και την εσωτερική στρατηγική του Ταμείου προκειμένου να αναγκάσει την Ελλάδα να δεχτεί νέα σκληρά μέτρα με την απειλή της χρεοκοπίας αποκαλύπτει το WikiLeaks διαρρέοντας τηλεφωνική συνομιλία του Διευθυντή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Πολ Τόμσεν με την εκπρόσωπο του Ταμείου στο κουαρτέτο Ντέλια Βελκουλέσκου και την υπεύθυνη της τεχνικής ομάδας του Ταμείου ίβα Πέτροβα.

Έκκληση Ομπάμα να μην πέσουν πυρηνικά σε χέρια «τρελών»

Διεθνής διάσκεψη για την πυρηνική ασφάλεια..Την ανησυχία τους για την απειλή της «πυρηνικής τρομοκρατίας», η οποία δεν παύει να «εξελίσσεται» διαρκώς, εξέφρασαν οι 50 ηγέτες κρατών και κυβερνήσεων που συμμετείχαν στη διεθνή σύνοδο για την πυρηνική ασφάλεια, προσκεκλημένοι του προέδρου των ΗΠΑ, σύμφωνα με την τελική ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα στην Ουάσινγκτον.