Ολοκληρώθηκε το Eurogroup. Καμία συμφωνία για την Ελλάδα

Μικρή διάρκεια είχε το Eurogroup. Καμία απόφαση για την Ελλάδα. Βάση συμφωνίας η πρόταση της κυβέρνησης, σύμφωνα με τους δανειστές, αλλά πρέπει να γίνουν νέα βήματα προσέγγισης. Το δίλημμα ρήξη ή συμβιβασμός είναι στο τραπέζι.

Eurogroup: Στέρεη βάση οι ελληνικές προτάσεις. Στόχος η συμφωνία έως το τέλος της εβδομάδας

Τι δήλωσε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ και ο Πιερ Μοσκοβισί κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup
Ως μια στέρεη και σφαιρική βάση, η οποία πρέπει να εξεταστεί περαιτέρω από τους θεσμούς για να δούμε αν μπορούμε να καταλήξουμε σε συμφωνία έως το τέλος της εβδομάδας,

Μηχανή του Χρόνου: Ο γιατρός που ανακάλυψε τη θεραπεία για τον καρκίνο και τον 'εξαφάνισαν'

Αλήθεια ή θεωρία συνωμοσίας; Ο ιστορία του γιατρού που φαίνεται να ανακάλυψε τη θεραπεία για τον καρκίνο και η μυστηριώδης εξαφάνισή του από την αμερικανική φαρμακοβιομηχανία προκειμένου να μην χάσει τα τεράστια έσοδα από την πώληση φαρμάκων στους καρκινοπαθείς (pics)

Ρόμπι Γουίλιαμς: Συγγνώμη που δεν είχα έρθει νωρίτερα στην Ελλάδα.Robbie Williams @ Terravibe Athens

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς ...έβαλε φωτιά στη Μαλακάσα και διασκέδασε τους περίπου 30.000 θαυμαστές του στο κατάμεστο terra vibe.
.."Let me entertaιn you " παρότρυνε, όπως είναι άλλωστε και ο τίτλος της περιοδείας του και "έβαλε φωτιά" στη Μαλακάσα με την πληθωρική του παρουσία, το εκκεντρικό του ντύσιμο και τις μοναδικά εκφραστικές του ερμηνείες!

The Voice: Και ο νικητής είναι...φυσικά o Κώστας Αγέρης Βιντεο.

Η παράδοση στάθηκε η τάση που κυριάρχησε και τελικά νίκησε στο φετινό «The Voice», επικρατώντας σε όλες τις υπόλοιπες τάσεις του σόου.
Αυτή τη φορά ο μεγάλος νικητής στάθηκε μια έκπληξη, ένα αουτσάιντερ που μετατράπηκε σε φαβορί λίγο πριν το φινάλε: ο νεαρός που είχε εμφανιστεί στα blind με τη λύρα του, τιμώντας την ποντιακή παράδοση και κάνοντας και τους τέσσερις κριτές να γυρίσουν τις καρέκλες τους

Ερωτεύτηκε την Ελλάδα η Κέιτι Πέρι και την διαφημίζει στο Instagram

Την μαγεία των ελληνικών νησιών απολαμβάνει η Κέιτι Πέρι, κάνοντας tour στις Κυκλάδες.

Μετά τη Μύκονο, η διάσημη τραγουδίστρια επισκέφτηκε τη Σαντορίνη και τη Σέριφο και πλέον δηλώνει ερωτευμένη με την Ελλάδα.

«Ελλάδα! Ήσουν έρωτας με την πρώτη ματιά», γράφει χαρακτηριστικά σε λεζάντα φωτογραφίας η σταρ, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την χώρα.