The Voice: Και ο νικητής είναι...φυσικά o Κώστας Αγέρης Βιντεο.

Η παράδοση στάθηκε η τάση που κυριάρχησε και τελικά νίκησε στο φετινό «The Voice», επικρατώντας σε όλες τις υπόλοιπες τάσεις του σόου.
Αυτή τη φορά ο μεγάλος νικητής στάθηκε μια έκπληξη, ένα αουτσάιντερ που μετατράπηκε σε φαβορί λίγο πριν το φινάλε: ο νεαρός που είχε εμφανιστεί στα blind με τη λύρα του, τιμώντας την ποντιακή παράδοση και κάνοντας και τους τέσσερις κριτές να γυρίσουν τις καρέκλες τους
-εκείνος τελικά επέλεξε τον Αντώνη Ρέμο. Μιλάμε φυσικά για τον Κώστα Αγέρη, ο οποίος πήρε την πλειοψηφία των ψήφων του κοινού, σε έναν τελικό από τον οποίο σταδιακά βάσει ψηφοφορίας αποχώρησαν πρώτα η Κατερίνα Καμπανέλλη (ομάδα Stavento), ύστερα ο Νεκτάριος Μαλλάς (ομάδα Μελίνας Ασλανίδου).
Οι δύο φιναλίστ, δηλαδή, ήταν η Αννα Βιλανίδη (ομάδα Δέσποινας Βανδή) και ο νικητής που έστεψε και τον Αντώνη Ρέμο πρωταθλητή του «Voice», Κώστας Αγέρης.Στα χάιλαϊτς της βραδιάς και η ενθουσιώδης αντίδραση του μπαμπά του νικητή, λυράρη και τραγουδιστή Γιάννη Παπαγερίδη, μετά τη νίκη του γιου του. Η βραδιά του τελικού ήταν ως αναμενόταν μαραθώνια κι αν κάτι κούρασε ήταν οι συνεχείς επαναλήψεις των εμφανίσεων των φιναλίστ (οι οποίοι είπαν από δύο τραγούδια μόνοι τους κι από ένα ντουέτο με τον κόουτς τους). Στα συν του τελικού, όμως, ήταν τα ντουέτα, όπως αυτό που έκαναν λίγο πριν την ανάδειξη του νικητή οι Αντώνης Ρέμος – Δέσποινα Βανδή αλλά και το αναπάντεχο ντουέτο του Πάνου Μουζουράκη με την περσινή φιναλίστ Αρετή Κοσμίδου. Οσο για την τηλεθέαση, η υπεροχή του τελικού του Voice απέναντι σε ό,τι άλλο παιζόταν την ίδια ώρα είναι αδιαμφισβήτητη. Τα ποσοστά του εντυπωσιακά: στο σύνολο του κοινού ο μέσος όρος του τελικού έφτασε το 46,8% και στο νεανικό κοινό (15-44 ετών) άγγιξε το 50% (49,5%).
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...