Μώραλης σε Κόκκαλη: Παραιτήσου αν κατέβεις με ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές

Έντονη είναι η φημολογία τις τελευταίες μέρες ότι ο Πέτρος Κόκκαλης πρόκειται να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη είναι δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη “Πειραιάς Νικητής”, τον οποίο στηρίζει ανοιχτά και ουσιαστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο συνδυασμός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον Πέτρο Κόκκαλη να ξεκαθαρίσει τη θέση του και να παραιτηθεί αν ισχύουν οι φήμες περί υποψηφιότητας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Προβλήματα ωρών σε Facebook και Instagram σε ΗΠΑ και Ευρώπη

Χρήστες σε ΗΠΑ και Ευρώπη έκαναν τις περισσότερες αναφορές για μη λειτουργία της πλατφόρμας. Τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί δεν μπορείτε να συνδεθείτε; Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram παρατήρησαν ότι και οι δύο πλατφόρμες είχαν «πέσει», ενώ μέχρι και αυτή την ώρα δεν λειτουργούν ομαλά.

Ισπανία: Ο Πουτζντεμόν επικεφαλής της λίστας του αυτονομιστών στις ευρωεκλογές

Ο πρώην πρόεδρος της Καταλονίας και επικεφαλής της απόπειρας απόσχισης της ισπανικής περιφέρειας το 2017 Κάρλες Πουτζντεμόν επελέγη για να ηγηθεί της λίστας του αυτονομιστικού καταλανικού κόμματος Junts per Catalunya (JxCat) στις ευρωεκλογές.«Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να συνεχίσουμε την διεθνοποίηση της διένεξης και για να καταλάβει η Ευρώπη τι συμβαίνει στην Καταλονία…είναι να είναι επικεφαλής αυτής της λίστας ο Κάρλες Πουτζντεμόν», δήλωσε μέσω του Twitter η Ελσα Αρτάντι, βουλευτής του αυτονομιστικού κόμματος στο τοπικό κοινοβούλιο της Καταλονίας.

Βραζιλία: Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί για τη δολοφονία της Μαριέλε Φράνκο

Βραζιλία: Δύο αστυνομικοί που φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία, τον Μάρτιο του 2018 ,της μαύρης πολιτικού και ακτιβίστριας Μαριέλε Φράνκο και του οδηγού της συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στο Ρίο ντε Ζανέιρο.

Η δολοφονία της προκάλεσε μαζικές διαδηλώσεις σε όλη τη Βραζιλία

Huawei: Ο πόλεμος με τις ΗΠΑ κλονίζει τις σχέσεις Ουάσιγκτον – Βερολίνου

Οι ΗΠΑ προειδοποίησαν τη Γερμανία ότι θα αναθεωρήσουν τη συνεργασία τους σε επίπεδο ανταλλαγής πληροφοριών, αν το Βερολίνο επιτρέψει στην κινεζική εταιρεία Huawei να συμμετάσχει στην ανάπτυξη του δικτύου 5G. Η Wall Street Journal ανέφερε σε άρθρο της ότι ο Αμερικανός πρεσβευτής στο Βερολίνο Ρίτσαρντ Γκρενέλ απηύθυνε επιστολή στον Γερμανό υπουργό Οικονομίας Πέτερ Άλτμαϊερ, στην οποία του επεσήμανε ότι οι ΗΠΑ θα αναθεωρήσουν τη συνεργασία τους με τη Γερμανία σε ό,τι αφορά την ανταλλαγή πληροφοριών, αν το Βερολίνο δεν απαγορεύσει σε κινεζικές εταιρείες, όπως η Huawei, να συμμετάσχουν στην ανάπτυξη του δικτύου 5G.