Έφυγαν εκτός ΗΠΑ 105 δισ. δολάρια σε ομόλογα - Φυγαδεύει τίτλους η Ρωσία;

Δεκάδες δισ δολάρια σε αμερικανικά ομόλογα και ρευστοποιήσιμους τίτλους, φυγαδεύτηκαν εκτός ΗΠΑ έως την περασμένη Παρασκευή, προκαλώντας εβδομαδιαία πτώση ρεκόρ στα κεφάλαια που φυλάσσει ως θεματοφύλακας για λογαριασμό άλλων Κεντρικών Τραπεζών και θεσμικών επενδυτών, η Fed.

Σύμφωνα με τους πίνακες του ΑΣΕΠ Πού επανατοποθετούνται 2.722 πρώην δημοτικοί αστυνομικοί

Ανακοινώθηκαν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και επανατοποθέτησης τους - Οι περισσότεροι επανατοποθετούνται στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης Με τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης και επανατοποθέτησης 2.722 πρώην δημοτικών αστυνομικών από το ΑΣΕΠ,

Οι παρανοϊκές απαιτήσεις από την Κινέζα- Φόρος σε 1.000.000 ιδιοκτήτες Ι.Χ. που κατέθεσαν πινακίδες

Οι παρανοϊκές απαιτήσεις από την Κινέζα της Τρόικας για νέους φόρους και πρόστιμα100 ευρώ αν δεν δηλωθούν εντός 10ημέρου γάμος, θάνατος ή απώλεια ταυτότητας! Οι παρανοϊκές απαιτήσεις από την Κινέζα της Τρόικας για νέους φόρους και πρόστιμα 100 ευρώ αν δεν δηλωθούν εντός 10ημέρου γάμος, θάνατος ή απώλεια ταυτότητας!

Τεχνολογία-Google Project Tango: Νέες λεπτομέρειες! Vds

To φιλόδοξο project της Google...
H Gοοgle πριν από λίγο καιρό έδωσε στη δημοσιότητα το νέο της σχέδιο για ένα smartphone,το οποίο θα μπορεί να αναπαριστά το κόσμο σε τρεις διαστάσεις.
Μια ξένη ιστοσελίδα αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για τη συσκευή, όπως μερικά τεχνικά χαρακτηριστικά και το σχέδιο των developers για να φέρουν υποστήριξη του Tango στον Chrome browser.

Θεατρικές παραστάσεις για ενίσχυση στο "Χαμόγελο του Παιδιού"

Οι θεατρικές παραστάσεις για παιδιά θα γίνουν στο SMART PARK και όλα τα έσοδα θα πάνε στο "Χαμόγελο του Παιδιού".
Περισσότερες πληροφορίες:

‏Η Άνοιξη ξυπνά με θέατρο στο Smart Park!

Θεατρικές παραστάσεις για παιδιά από τις 22/3

και κοινωνική συνεισφορά ανανεώνουν τη γκρίζα διάθεση του χειμώνα

στο πιο υπέροχο ανοικτό εμπορικό πάρκο της Ελλάδας

Αγώνας παλαιμάχων στο Ναύπλιο για φιλανθρωπικό σκοπό

Ένας αγώνας ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό θα διεξαχθεί σήμερα Δευτέρα στο Ναύπλιο.
Στις 3μ.μ. στο δημοτικό στάδιο της πόλης  θα τεθούν αντιμέτωπες οι ομάδες παλαιμάχων του Πανναυπλιακού και του Ολυμπιακού Πειραιά, σε ένα ματς τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στο κοινωνικό συσσίτιο του ιερού ναού της Ευαγγελίστριας, στο Ναύπλιο.

Αθλητικά-Ποδόσφαιρο - Σούπερ Λίγκα Νικηφόρα πέρασαν από τους «Ζωσιμάδες» οι «πράσινοι»

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 1-0 της ομάδας των Ιωαννίνων στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, παίρνοντας την 3η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου πέτυχε ο Ατζαγκούν στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης, χαρίζοντας ακόμη ένα «τρίποντο» στο «τριφύλλι», που παραμένει στην 4η θέση της βαθμολογίας με 56 βαθμούς.

Τα ζώδια συμβουλεύουν… Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα ζώδια σήμερα- και για αυτά που σας επιφυλάσσουν

Μάθετε τι λέει το ζώδιό σας για εσάς και για τα θέματα που σας απασχολούν.
Επαγγελματικές επιδιώξεις και αισθηματικοί στόχοι μπορούν να επιτευχθούν αρκεί να ξέρετε πώς να κινηθείτε…

Απειλές της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης για πυρηνικό όλεθρο στις ΗΠΑ

Στρατιωτικές απειλές κατά των Ηνωμένων Πολιτειών εκτόξευσε ένας δημοσιογράφος φίλα προσκείμενος στο Κρεμλίνο τον οποίο ο πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν τοποθέτησε τον περασμένο Δεκέμβριο επικεφαλής του νέου κρατικού πρακτορείου ειδήσεων, με έργο την καλύτερη εικόνα της Ρωσίας στον παγκόσμιο χάρτη.

Για την ανεξαρτητοποίησή της από την Ιταλία αποφασίζει η Βενετία-ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Το παράδειγμα της Κριμαίας φαίνεται πως ευελπιστούν να ακολουθήσουν και άλλες περιοχές του πλανήτη. Μια από αυτές η Βενετία, η οποία πραγματοποιεί αυτήν την εβδομάδα διαδικτυακό δημοψήφισμα, προκειμένου οι πολίτες της να αποφασίσουν αν επιθυμούν να αποσχιστούν από την υπόλοιπη Ιταλία.

ΛΟΝΔΙΝΟ- Χαμός στην ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη στο Imperial College! (video)- Γεωργιάδης: Ο Syriza of London πίσω από το επεισόδιο στο Imperial..

Ένταση επικράτησε στην ομιλία του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στο Imperial College στο Λονδίνο, το βράδυ της Κυριακής. Μόλις ο Άδωνις Γεωργιάδης μπήκε στην αίθουσα και επιχείρησε να ξεκινήσει την ομιλία ομάδα φοιτητών τον αποδοκίμασε, ενώ φώναξαν και συνθήματα.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ 300... ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ- Βουλευτής πήρε άτοκα 10.000 ευρώ πριν καν κάνει την πρώτη του Ερώτηση

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Αμέσως μετά τις εκλογές του 2012 υπήρξε βουλευτής που, πριν καν καταθέσει την πρώτη του ερώτηση στη Βουλή και προτού συμμετάσχει σε οποιαδήποτε κοινοβουλευτική επιτροπή, άσκησε το δικαίωμά του να ζητήσει και να πάρει 10.000 ευρώ άτοκα από το Ταμείο Αλληλοβοηθείας της Βουλής.

ΟΡΓΙΟ ΣΠΑΤΑΛΗΣ Το Δημόσιο ξόδεψε 285 εκατ, για τηλεφωνήματα και υπουργοί παρανομούν με τα ΙΧ

Πολύ φλύαρο και πολύ σπάταλο είναι το ελληνικό Δημόσιο. Στο συμπέρασμα αυτό θα καταλήξουμε αν λάβουμε υπόψη την καταγγελία του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρου Ρακιντζή ότι ξοδεύτηκαν 285 εκατομμύρια ευρώ για τηλέφωνα.

ΕΛΛΑΔΑ -ΚΟΣΜΟΣ- OΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.GR

Όλες οι Ειδήσεις