Σε λευκό κλοιό το Κολοσσαίο Δείτε τις φωτογραφίες

Καλυμμένοι με χιόνι είναι οι δρόμοι γύρω από το Κολοσσαίο, καθώς η κακοκαιρία πλήττει και την Ιταλία. Κάποιοι βέβαια τολμούν να κάνουν βόλτα στο χιονισμένο τοπίο.
Η Ευρώπη τουρτουρίζει καθώς κύμα του σιβηρικού ψύχους απλώνεται σε ολόκληρη την ήπειρο, έχοντας προκαλέσει ήδη τον θάνατο τριών ανθρώπων, δύο στην Πολωνία και ενός στη Γαλλία.

Η Ρώμη πλήττεται από τη σφοδρότερη χιονόπτωση των τελευταίων 6 χρόνων

Από τη σφοδρότερη χιονοθύελλα των τελευταίων έξι ετών πλήττεται σήμερα η Ρώμη, κάτι σπάνιο για την ιταλική πρωτεύουσα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στις μεταφορές, να κλείσουν νοσοκομεία και οι Αρχές να καλέσουν τον στρατό για να βοηθήσει στον καθαρισμό των δρόμων.
Μόνο ένας διάδρομος λειτουργεί στο κύριο αεροδρόμιο της Ρώμης, το Φιουμιτσίνο. Το δεύτερο αεροδρόμιο της ιταλικής πρωτεύουσας έκλεισε στη διάρκεια της νύκτας και εργάτες καθαρίζουν έναν διάδρομο για να ανοίξει και πάλι σήμερα.

Από τη Μόσχα μέχρι το Παρίσι, η Ευρώπη ετοιμάζεται για το κύμα του σιβηρικού ψύχους

Η Ευρώπη τουρτουρίζει καθώς κύμα του σιβηρικού ψύχους απλώνεται σε ολόκληρη την ήπειρο, έχοντας προκαλέσει ήδη τον θάνατο τριών ανθρώπων, δύο στην Πολωνία και ενός στη Γαλλία.
Θερμοκρασίες μέχρι και -10 βαθμών Κελσίου που δίνουν την αίσθηση των -18 βαθμών C λόγω του αέρα: το κρύο που ήρθε από τη Σιβηρία έφθασε στη Γαλλία το απόγευμα. Ενας άστεγος βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί από δύο συντρόφους του στη Βαλάνς, όπου το θερμόμετρο έπεσε στους -3 βαθμούς τη νύκτα.
Στην Πολωνία, δύο άνθρωποι πέθαναν από το κρύο τη νύκτα της Κυριακής, ενώ σήμερα η θερμοκρασία έφθασε τους -12 βαθμούς Κελσίου.

Έχασε την ευκαιρία για κορυφή η ΑΕΚ Έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Ο Νταμίρ Κάναντι παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1 και τον αμφίβολο καθ' όλη την διάρκεια Ντιγκινί στο βασικό σχήμα! Στο τέρμα ήταν ο Γιαννιώτης, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐσας, Γιαννούλης. Στον άξονα ο Μάντσον με τον Μπουσουλάτζιτς, ο Βασιλακάκης λίγο πιο μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Στα δεξιά της μεσοεπιθετικής γραμμής βρέθηκε ο Ντιγκινί, στα αριστερά ο Ουάρντα και στην κορυφή της επίθεσης ο Ντάουντα.

Βαθαίνει το ρήγμα στους κόλπους της δικαιοσύνης με αφορμή τη Novartis

Βαθαίνει το ρήγμα στους κόλπους της δικαιοσύνης με αφορμή την υπόθεση Novartis. Πέντε δικαστές, μέλη της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) εκ των οποίων οι δύο είναι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, με κοινή ανακοίνωσή τους τάσσονται υπέρ της παραμονής της υπόθεσης της Νovartis στους ανακριτές διαφθοράς οι οποίοι όπως υπογραμμίζουν «έχουν επιτυχώς ανταποκριθεί, με πλήρη επάρκεια, με υπευθυνότητα, με σθένος και ήθος» στα καθήκοντά τους.


Πολάκης: Το ένα τέταρτο του δημόσιου χρέους είναι τα 85 δισ. του μαύρου χρήματος στην Υγεία

Το ένα τέταρτο του δημόσιου χρέους ήταν τα 85 δισ. του μαύρου χρήματος στον χώρο της Υγείας, από το 1991 μέχρι το 2010, που έγινε ατομικές περιουσίες, βγήκε στο εξωτερικό και αυτό δεν γίνεται χωρίς πολιτική καθοδήγηση, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μιλώντας στο 10ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, που πραγματοποιείται στην Τρίπολη.

Ο κ. Πολάκης είπε ότι είναι προφανής η ευθύνη των γιατρών, των προϊσταμένων και των διοικητικών του συστήματος και πρόσθεσε: «Δεν θα φτάναμε εκεί, αν δεν υπήρχε το πολιτικό μέτρο που το επέτρεψε να συμβεί».

Μίχαλος: Το σκάνδαλο με τη Novartis είναι υπαρκτό

Το σκάνδαλο με τη Novartis είναι υπαρκτό και οι υπεύθυνοι θα πρέπει να εντοπιστούν και να προχωρήσει η υπόθεση γρήγορα, προκειμένου να αποφευχθεί μια «κοινωνική έκρηξη», σύμφωνα με όσα ανέφερε σε συνέντευξή του στη EURACTIV, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και αναπληρωτής πρόεδρος των Ευρωεπιμελητηρίων Κωνσταντίνος Μίχαλος.

«Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Έχουμε να κάνουμε με ένα σκάνδαλο ή όχι; Η απάντηση είναι ναι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μίχαλος, εξηγώντας ότι «πρόκειται για ένα εισαγόμενο

ΠΑΕ Ξάνθη: Να παιχτεί το πρωτάθλημα στη μπιρίμπα ή στο πόκερ

Για ακόμη μια φορά, η ΠΑΕ Ξάνθη σχολίασε με τον δικό της τρόπο τα όσα έγιναν στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν άρχισε. Μέσω σχετικής ανακοίνωσης πρότεινε το πρωτάθλημα να παιχτεί στη… μπιρίμπα ή το πόκερ. Η ανακοίνωση της θρακιώτικης ΠΑΕ αναφέρει: «Μια ιδέα θα ήτανε να "παιχτεί" το Πρωτάθλημα στη "μπιρίμπα" ή στο "πόκερ".

Κλείνουν τα Μάλγαρα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Την πρόθεση του να κλείσουν τα διόδια των Μαλγάρων την Τετάρτη (28/2) γνωστοποίησε ο ΣΦ ΠΑΟΚ Ελευθερίου-Κορδελιού, καλώντας τους φίλους της ομάδας να δηλώσουν «παρών» στη δράση τους. Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ελευθέριου-Κορδελιού με ανακοίνωσή του καλεί τους φίλους της ομάδας να συμμετέχουν στο τρίωρο αποκλεισμό των διοδίων των Μαλγάρων την Τετάρτη

Η ιστορία της διάσημης πολεμικής φωτογραφίας που ήταν «στημένη»

Υπάρχει ένα «ρητό» το οποίο μέσα στην απόλυτη κυνικότητά του αναφέρει πως «δεν πρέπει ποτέ να αφήνεις την αλήθεια να σου χαλάει μια ωραία ιστορία»! Είτε καλό, είτε κακό, αυτό το «ρητό» το έχουν ακολουθήσει μέσα στο πέρασμα των χρόνων πολλοί. Μπορεί να το ήξεραν, μπορεί και όχι, το θέμα, ωστόσο, είναι πως δεν άφησαν την αλήθεια να τους χαλάσει μια ωραία ιστορία.

Αν, τώρα, στην παραπάνω εξίσωση βάλουμε και τα οικονομικά τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο… ξεκάθαρα. Η αλήθεια μπορεί να μπει για λίγο στην άκρη προκειμένου να εξυπηρετηθούν κάποια συμφέροντα. Δεν είναι απαραίτητο πως αυτό γίνεται με κακή πρόθεση. Έτσι κι αλλιώς η αλήθεια δεν μπορεί να μείνει στην άκρη για πολύ καιρό.