«Γαλάζια» οργή κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη!

 Μεγάλη δυσαρέσκεια από «γαλάζιους» βουλευτές και ψηφοφόρους για τις αστοχίες του... επιτελικού κράτους σε πανδημία και ακρίβεια

Δεν πέρασαν καλά στις περιφέρειές τους κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς οι βουλευτές της Ν.Δ., καθώς συνάντησαν για πρώτη φορά από το 2019 σφοδρό κύμα αντιδράσεων των ψηφοφόρων τους όχι μόνο για τις παλινωδίες της κυβέρνησης στην πανδημία και την αποτυχημένη διαχείρισή της, άλλα και για την ακρίβεια που απομυζά το λιγοστό εισόδημα και την οποία δεν μπορεί να ελέγξει η κυβέρνηση.

Ηγουμενίτσα: Απίστευτο! Βρήκαν 300 κιλά χασίς μέσα σε ασθενοφόρο

 Συνελήφθη ο οδηγός

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται οδηγός ασθενοφόρου ο οποίος μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών μέσα στο όχημα στην Ηγουμενίτσα.

Ο οδηγός του ασθενοφόρου ιδιωτικής κλινικής είχε ξεκινήσει από την Αθήνα με προορισμό την Ηγουμενίτσα, όπου άγνωστο ακόμα πως, παρέλαβε περίπου 300 κιλά χασίς και τα φόρτωσε στο όχημα!

Με τηλεοπτική παρέμβαση η Γιάννα Παπαδάκου προαναγγέλλει νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Novartis

 Ιλιγγιώδης η ζημιά του ελληνικού Δημοσίου από τα δύο μεγάλα σκάνδαλα, αλλά διώκονται όσοι τα αποκάλυψαν!

Με μία άκρως αποκαλυπτική τηλεοπτική συνέντευξη, η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου προανήγγειλε νέες αποκαλύψεις αναφορικά με το πολύκροτο σκάνδαλο Novartis.

Η δημοσιογράφος που βρέθηκε κατηγορούμενη εξαιτίας των αποκαλύψεων που είχε κάνει για δύο από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του νεότερου ελληνικού κράτους, την λίστα Λαγκάρντ και την πολυεθνική

Η ανακοίνωση της Coca Cola για τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

 Σε γραπτή ανακοίνωση προχώρησε η εταιρεία της Coca-Cola 3E για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη.

«Σχετικά με πρόσφατες αναφορές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα αντίστοιχα δημοσιεύματα, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ιδιοκτησιακή, μετοχική ή διοικητική σχέση της εταιρείας μας με τα πρόσωπα που φέρονται να έχουν αναμειχθεί στην υπόθεση.

Γκιώνης αδειάζει Τούνη για το «ροζ» video: Πληρώθηκε αδρά για να κλείσει το στόμα της

 «Έχει βουίξει ο τόπος ότι είναι κολλητούλα με τους δράστες» του βιασμού της 24χρονης, υποστηρίζει ο γνωστός ακτιβιστής

Όχι μόνο «αδειάζει» την Ιωάννα Τούνη για την ανάρτησή της, όπου, κατονομάζει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο ως υπεύθυνο για τη διαρροή του περίφημου «ροζ» βίντεο, αλλά ο Ηλίας Γκιώνης υποστηρίζει πως η γνωστή influencer είναι… φίλη κολλητή με τους άνδρες που κατηγορούνται για τον βιασμό της 24χρονης κοπέλας σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη!

Ο Φιντιρίκος παραδέχτηκε ότι είχε το ροζ βίντεο της Τούνη – Τι απαντάει ο Λύτρας στον Κατμετζόγλου

 Ο δικηγόρος της Τούνη διαψεύδει τον ισχυρισμό του Ηλία Γκιώνη ότι η ξανθιά Θεσσαλονικιά χρηματίστηκε από τον Φιντιρίκο

Σάλος έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την σοκαριστική υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη που έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων μιας παρέας γόνων επιχειρηματιών. 

Παρέμβαση Πλιώτα για έρευνα «με πληρότητα και σε βάθος» στην υπόθεση της 24χρονης που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της

 Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός παρήγγειλε στον διευθύνοντα την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης να εποπτεύσει ο ίδιος του ανακριτικού έργου της υπόθεσης

Την επόπτευση του ανακριτικού έργου στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 24χρονης από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, ζήτησε με σημερινή παρέμβασή του ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας, ούτως ώστε να γίνει έρευνα σε βάθος, όπως επιτάσσει «η βαρύτητα και η σοβαρότητα της ποινικής απαξίας των αναφερομένων-καταγγελλόμενων».

Σουίτα βιασμού: Οι αδελφοί Λεβέντη της Coca-Cola και τα άλλα τρία «μπουμπούκια»

 «Σεισμός» σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα με την υπόθεση-σοκ! Ιδιαιτέρα μεγαλοβιομηχάνου το θύμα

Τρανταχτά ονόματα του επιχειρηματικού χώρου, ανάμεσά τους και οι δύο κληρονόμοι της πανίσχυρης «δυναστείας» Δαυίδ-Λεβέντη, που βρίσκεται στο «τιμόνι» της Coca-Cola τρέμουν τις αποκαλύψεις που ακολουθούν την καταγγελία της 24χρονης Γ.Μ., που έχει προκαλέσει σεισμό στους κοσμικούς κύκλους Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Το τραγικό χτύπημα της μοίρας στην 24χρονη που βιάστηκε από τα Rich Kids στη Θεσσαλονίκη

Αναγνώρισε και δεύτερο πρόσωπο η 24χρονη - Ξεκίνησε η έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας: Εντολή για προκαταρκτική εξέταση

Ένα οικογενειακό δράμα και μια ιστορία με πόνο και θρήνο στιγμάτισε τη νεαρή κοπέλα πριν αισθανθεί τον απόλυτο εξευτελισμό στην ψυχή και το σώμα της, όταν έπεσε θύμα βιασμού σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου βρέθηκε καλεσμένη σε πάρτι από τον μετρ Μάνο Παπαδόπουλο που εργαζόταν μέχρι πρότινος στο Αχίλλειον.

Ο Κύρτσος «έσφαξε με το γάντι» τον Οικονόμου

 Σκληρή απάντηση από τον ευρωβουλευτή της ΝΔ μετά τα απαξιωτικά σχόλια του κυβερνητικού εκπροσώπου

«Καπνούς από τα αυτιά» βγάζουν τα στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου μετά την παρέμβαση του ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κύρτσου για την δίωξη των δημοσιογράφων που ερεύνησαν το σκάνδαλο της Novartis.

Η Σοφία Βούλτεψη απειλεί δημοσιογράφους;

 Αδιανόητη προειδοποίηση στους δημοσιογράφους του Open

Ανησυχία και προβληματισμό προκάλεσε η αντίδραση της βουλευτού της ΝΔ Σοφίας Βούλτεψη στην εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος», την ώρα που μάλιστα που η ελευθερία του Τύπου φιμώνεται με την δίωξη δημοσιογράφων που αποκάλυψαν το σκάνδαλο της Novartis!

Ποιος βρίσκεται πίσω από την βράβευση του Μπακογιάννη που προκάλεσε ερωτηματικά

 O δήμαρχος «ευλογάει τα γένια του»

Εντύπωση προκάλεσε πριν από μερικές ημέρες η είδηση ότι ο Κώστας Μπακογιάννης παρά τις σφοδρές αντιδράσεις που έχει προκαλέσει με τους χειρισμούς και τις σπατάλες του στον Δήμο Αθηναίων, βραβεύτηκε ως ένας από τους… 5 καλύτερους δημάρχους της Ευρώπης.

Η βράβευση περιλαμβάνεται στην πλατφόρμα mayorsofeurope.eu της οποίας είναι ιδρυτής ο Κροάτης Vanja Sertic, ο οποίος διαθέτει και μια πλατφόρμα που αφορά προσφορές για ξενοδοχεία, κομμωτήρια κ.α. 

Οργισμένη ανάρτηση του Χρήστου Δάντη: «Άντε σιχαμένες, είστε πιο αισχρά αρσενικά κι από άντρες!»

 Με πύρινη ανάρτηση ο Χρήστος Δάντης παίρνει θέση για την υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη από γόνους πλουσίων επιχειρηματιών και απαντάει σε όλες τις γυναίκες που στρέφονται κατά του θύματος. 

Ο γνωστός τραγουδιστής απαντάει σε εκείνες που αναρρωτιούνται τι δουλειά είχε η νεαρή κοπέλα να πάει στο πάρτι, σημειώνοντας ότι ντρέπεται και στεναχωριέται για τα περιστατικά victim blaming και τα σχόλια τύπου «ας πρόσεχε».

«Με στεναχωρεί να διαβάζω από γυναίκες ειδικά «τι δουλειά είχε εκεί το κορίτσι», «πληρωνόταν», «ας πρόσεχε» κλπ..

Σκάνδαλο εκατομμυρίων με τις απευθείας αναθέσεις για self tests

 Σε ρόλο-κλειδί ο κουμπάρος του Άδωνι! - Ύποπτοι διαγωνισμοί και για  την αγορά των μοριακών ελέγχων

Οδηγία της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΑΔΗΣΥ), όπου προεδρεύει ο κουμπάρος του Άδωνι Γεωργιάδη, Γιώργος Κατοπόδης, η οποία εκδόθηκε το 2020, φαίνεται πως εργαλειοποιεί ακόμη η κυβέρνηση, προκειμένου να συνάπτει συμφωνίες για την προμήθεια self tests χωρίς να έχει την υποχρέωση να κάνει διαγωνισμούς και να δημοσιεύει τις συμβάσεις.