Αυτό είναι το φρούτο που καταπολεμά αρθρίτιδα και καρκίνο

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο ανανάς είναι φρούτο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και επιδεικνύει αντικαρκινικές ιδιότητες. Είναι ιδιαίτερα ευεργετικός για τις γυναίκες, δεδομένου ότι περιέχει ουσίες που επαναφέρουν την ελαστικότητα των ιστών και των ινών του δέρματος. Αυτό είναι κυρίως ορατό στο γυναικείο στήθος, επειδή χάνει το σχήμα του με την πάροδο των ετών.

Kαταρρίφθηκε από την τουρκική Αεροπορία αμερικανικό MQ-1 Predator στην Αντιόχεια; (vid)

Αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος MQ-1 Predator κατέπεσε στο τουρκικό έδαφος με σοβαρές ενδείξεις να έχει καταρριφθεί από την τουρκική Αεροπορία, λόγω παρανόησης μεταξύ Αμερικανών και Τούρκων.
Το Predator είναι το δεύτερο μη επανδρωμένο αεροσκάφος που συνετρίβη εντός των τουρκικών εδαφών μετά την κατάρριψη ενός

Πεφωτισμένοι: Τα δέκα σύμβολά τους και η ερμηνεία τους [φωτό]

Από τον Πανεπόπτη οφθαλμό, στην πυραμίδα, την κουκουβάγια, το διαβολικό 666 και την αιώνια φλόγα.
Πεφωτισμένοι. Όσο και αν διαβάσουμε για αυτούς ποτέ δεν μας αρκεί, καθώς κάθε φορά ανακαλύπτουμε κάτι καινούργιο κάτι απόκοσμο και μυστικό. Αλήθεια ή ψέματα;
Δεν έχει πάντα σημασία, αφού το σίγουρο είναι ότι οι ιστορίες που μας προσφέρουν, είναι σκοτεινές, συναρπαστικές και άκρως ενδιαφέρουσες.

Αυτό θα πει... «πυρηνικό όπλο» - H στρατιωτίνα του Ισραήλ που αναστατώνει (φωτο)

Δεν είναι κάτι... πρωτάκουστο και δεν αποτελεί έκπληξη, το γεγονός ότι στο Ισραήλ οι γυναίκες καλούνται κανονικά να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία, μαθαίνοντας να χειρίζονται τα όπλα... καλύτερα και από τους άντρες συναδέλφους τους.

Είναι επίσης γνωστό ότι οι στρατιωτίνες του Ισραήλ δεν αποποιούνται τη θηλυκότητά τους και παραμένουν... θηλυκά 100%, ακόμα και όταν φοράνε το χακί.

Η απίστευτη υποδοχή Διαμαντίδη στον Ολυμπιακό! (vid)

Ένα σπάνιο βίντεο από την υποδοχή του Δημήτρη Διαμαντίδη στους παίκτες του Ολυμπιακού στο χθεσινό ντέρμπι του ΟΑΚΑ, εξασφάλισε ο «Κοπτοράπτης» και σας το παρουσιάζει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα.

Το ντέρμπι των «αιωνίων» συνεχίστηκε και εκτός παρκέ μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.

Λονδίνο* Τράκαρε το πούλμαν της Μπάγερν

Απίστευτο περιστατικό στο Λονδίνο, όπου το λεωφορείο της Μπάγερν χτύπησε ένα διερχόμενο όχημα κάτι που έκανε έξαλλο τον Πεπ Γκουαρντιόλα!

Μάλλον η οδήγηση στην Αγγλία, όπου όλα είναι ανάποδα φρίκαρε τον οδηγό του πούλμαν της Μπάγερν, ο οποίος μέσα σε δύο μέρες έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο απίστευτα περιστατικά. Το βράδυ της Δευτέρας το πούλμαν της Μπάγερν που βρίσκεται στο Λονδίνο για το ματς με την Άρσεναλ δέχθηκε κλήση για παράνομο παρκάρισμα!

Κόντρα στη Βουλή στη συζήτηση του ν/σ για τα ΜΜΕ...Ν. Παππάς: Δεν νομοθετούμε εν κρυπτώ (vid)

Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση στη κυβέρνηση

Με τον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ να υπεραμύνεται του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες, λέγοντας ότι επιχειρεί να βάλει τάξη στο άναρχο τοπίο της ιδιωτικής τηλεόρασης και τον εισηγητή της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δηλώνει ότι « το νομοσχέδιο είναι διάτρητο και δημιουργεί έναν καναλάρχη υπουργό»,

Star Wars: The Force Awakens,το επικό τρέιλερ που θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό ( picture+video )

Είμαστε έτοιμοι για όλη την αλήθεια! Ηρθε το τρέιλερ του «Star Wars: The Force Awakens». Ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς δίνει τη δική του, επική αίσθηση στο νέο «Star Wars», ενώ το τρέιλερ μας αφήνει με κενά πλοκής. Καλά που υπάρχει κι ο Χάρισον Φορντ! (Vid)

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

To πολυαναμένομενο, έβδομο μέρος της saga του «Πολέμου των Αστρων», αναμένεται να κατέβει στον δικό μας πλανήτη στις 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων - λίγο νωρίτερα, 18 Δεκεμβρίου, στην Αμερική.

Ευρυδίκη Σουλιώτη: Η Ελληνίδα 'φρουρός' του Ολάντ που προκάλεσε σκάνδαλο στη Γαλλία

Μία Ελληνίδα υπαστυνόμος και ένα "σκανδαλιστικό" ρεπορτάζ της γαλλικής Le Figaro έχουν προκαλέσει σκάνδαλο στη Γαλλία λίγο πριν την επίσκεψη του Φρανσουά Ολάντ στη χώρα μας

Την οργή του Φρανσουά Ολάντ προκάλεσε δημοσίευμα της γαλλικής Le Figaro αναφορικά με την Ελληνίδα αστυνομικό που υποτίθεται πως θα αναλάμβανε τη φύλαξη του προέδρου Φρανσουά Ολάντ κατά τη διήμερη επίσκεψή του στην Αθήνα.

Στη δημοσιότητα το όνομα ενός εκ των βομβιστών της Άγκυρας

Στην Τουρκία οι αρχές ταυτοποίησαν τον έναν από τους δύο φερόμενους βομβιστές αυτοκτονίας που αιματοκύλισαν μια διαδήλωση στην Άγκυρα με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τουλάχιστον 102 άνθρωποι.

Το γραφείο του εισαγγελέα της Άγκυρας κατονόμασε τον Γιουνούς Εμρέ Αλαγκιόζ από την πόλη Αντιγιαμάν, ως τον βομβιστή – καμικάζι και επισήμανε ότι οι έρευνες συνεχίζονται με στόχο την ταυτοποίηση των στοιχείων και του δεύτερου βομβιστή, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Δύο στα δύο ο Παναθηναϊκός επί του Ολυμπιακού

Δεύτερη νίκη σε διάστημα δέκα ημερών πέτυχε ο Παναθηναϊκός επί του Ολυμπιακού καθώς μετά τη νίκη στο κύπελλο στο ΣΕΦ, ήρθε η νίκη και στο πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ με 73-69 για την 2η αγωνιστική της Α1. Οι «πράσινοι» με τα Τρίκαλα, την Κηφισιά και την ΑΕΚ ισοβαθμούν στη κορυφή με τέσσερις βαθμούς.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Τζέιμς Φελντέιν με 12 πόντους, αθόρυβος στην επίθεση ο Σάσα Πάβλοβιτς με 10 πόντους, κομβικός ο Αντώνης Φώτσης από τα 6.75 (2τρ., 11π.),

Ουρές στα ΚΤΕΟ. Λήγει σήμερα η παράταση για τα εκπρόθεσμα οχήματα

Λήγει σήμερα Τρίτη 20 Οκτωβρίου η 20ήμερη παράταση για τα ΚΤΕΟ που είχε δοθεί από το υπουργείο Μεταφορών. Η προθεσμία αφορά όσα οχήματα συμπλήρωσαν εξάμηνο χωρίς να έχουν περάσουν από τεχνικό έλεγχο στην περίοδο έως 30 Ιουνίου 2014.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις του υπουργείου δεν πρόκειται να δοθεί κι άλλη παράταση. Υπενθυμίζεται ότι η παράταση αφορά στα οχήματα για τα οποία το χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών από την καταληκτική ημερομηνία εμπρόθεσμης διενέργειας περιοδικού τεχνικού ελέγχου είχε παρέλθει έως τις 30-06-2014.

Στο συνέδριο του ΕΛΚ οι υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΔ

Στο εκλογικό Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, το οποίο διεξάγεται αύριο και μεθαύριο στη Μαδρίτη, θα συμμετάσχει πολυμελής αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον πρόεδρο του κόμματος Ευάγγελο Μεϊμαράκη.