Φωτογραφίες: Όλος ο Καναδάς μία μεγάλη... κατάψυξη

Εκατοντάδες σπίτια έχουν μείνει χωρίς ρεύμα και οι γιορτές βρίσκουν τους κατοίκους να ζουν μέσα στο κρύο
Τα δόντια της για τα καλά έχει δείξει η κακοκαιρία που σαρώνει τον Καναδά με αποτέλεσμα δέκα άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Εκατοντάδες σπίτια έχουν μείνει χωρίς ρεύμα και οι γιορτές βρίσκουν τους κατοίκους να ζουν μέσα στην... κατάψυξη, αφού, ένα μεγάλο μέρος του Ανατολικού Καναδά εξακολουθεί να καλύπτεται από πάγο, μετά από μια έντονη χειμερινή καταιγίδα που σάρωσε το Οντάριο και το Κεμπέκ το Σαββατοκύριακο.
Οι εικόνες που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Βίντεο: Πώς αντέδρασε ο Χίτλερ όταν έμαθε για τη σύλληψη του Μιχάλη Λιάπη

Δείτε τις οργισμένες αντιδράσεις του Φύρερ για τη σύλληψη του πρώην υπουργού
Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο από τους «Τρωγλοδύτες», που παρουσιάζουν με έναν ιδιαίτερα εύστοχο τρόπο τις οργισμένες αντιδράσεις του Χίτλερ μόλις πληροφορείται για τη σύλληψη του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλη Λιάπη.

euronews :Μουσουλμανική Αδερφότητα: το προφίλ της μεγαλύτερης μουσουλμανικής οργάνωσης της Αιγύπτου (Φωτό+Βίντεο)

Οι ελπίδες για μία ειρηνική μετάβαση εξουσίας, στην Αίγυπτο, σβήνουν. Η απόφαση της κυβέρνησης να θέσει εκτός νόμου τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, γεννούν φόβους για νέα έκρηξη βίας.

"Στηρίζω απολύτως την απόφαση της κυβέρνησης, αν και ήρθε λίγο αργά. Η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι τρομοκρατική οργάνωση εδώ και 80 χρόνια, και σε όλη την πορεία της το μόνο που κάνει είναι να σκοτώνει.» λέει κάτοικος του Καΐρου. Ένας άλλος συμπληρώνει:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ Και απαγόρευση κυκλοφορίας Ι.Χ σε περίπτωση έξαρσης της αιθαλομίχλης

Αλλαγές στο έκτακτο σχέδιο για την αντιμετώπιση του εφιάλτη της αιθαλομίχλης, ανακοίνωσε η κυβέρνηση μετά από έκτακτη σύσκεψη τριών υπουργών, που έγινε χθες καθώς το πρόβλημα παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις.
Οι επικίνδυνοι ρύποι πνίγουν πολλές πόλεις, ιδιαίτερα, όμως τη Θεσσαλονίκη, όπου χτύπησαν ξανά "κόκκινο", ενώ είναι σε ισχύ έκτακτα μέτρα, ως την Παρασκευή.

Δελτίο Τύπου H F.G. EUROPE του Ομίλου ΦΕΙΔΑΚΗ δωρίζει 1.000 Κλιματιστικά σε 1.000 νοικοκυριά.

 Η Διοίκηση της F.G. EUROPE A.E. του Ομίλου ΦΕΙΔΑΚΗ, στα πλαίσια των δράσεων της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αποφάσισε την ΔΩΡΕΑΝ διάθεση και εγκατάσταση 1.000 κλιματιστικών μηχανημάτων 9.000 και 12.000 ΒΤU, από τη γκάμα των προϊόντων που εισάγει και εμπορεύεται (FUJITSU, GENERAL, FUJI, MIDEA, DYNAMIC), σε αντίστοιχους δικαιούχους, οι οποίοι θα προκύψουν βάσει κληρώσεως μεταξύ των συμμετεχόντων.
ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ:

Γαλλία: Του μείωσαν την επιχορήγηση και επιχείρησε να εισβάλει με το αυτοκίνητό του στο προεδρικό μέγαρο

Ο 67χρονος διευθυντής θεάτρου πάτησε γκάζι και έπεσε στην πύλη του μεγάρου – Αρχικά θεωρήθηκε τρομοκρατική επίθεση

Μία πρωτότυπη μορφή διαμαρτυρίας σκέφτηκε ένας Ιταλός επιχειρηματίας, έπειτα από την απόφαση να του μειωθεί η επιχορήγηση για το μικρό θέατρο που έχει στο Παρίσι.

Χέλμουτ Σμιτ: Πρέπει να γίνει κούρεμα στο ελληνικό χρέος «Αναγκαία, αλλά και αναπόφευκτη η αναδιάρθρωση»

Η ιστορική φυσιογνωμία της Γερμανίας δηλώνει ότι χρειάζεται διεθνής συνδιάσκεψη πιστωτών για το ελληνικό χρέος, ώστε να γίνει αναδιάρθρωση και να διαγραφεί μέρος των δανείων από τις κυβερνήσεις και την ΕΚΤ
Αναγκαία, αλλά και αναπόφευκτη χαρακτηρίζει μια νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους,

Το... πρόγραμμα πληρωμών μέχρι την επόμενη Τρίτη! Θα πληρώσουμε 1,5 δισ. ευρώ μέσα σε μια εβδομάδα

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά συνολικά τέσσερις φόροι πρέπει να πληρωθούν μέχρι το τέλος του έτους - Τριπλό «χαράτσι»: οι δόσεις του ΦΑΠ, τα τέλη κυκλοφορίας και η δόση για το φόρο εισοδήματος «στεγνώνουν» τα πορτοφόλια - Ταλαιπωρία δίχως τέλος στις τράπεζες
Μέχρι την Πρωτοχρονιά απομένουν τέσσερις εργάσιμες ημέρες.

Η κρίση σε όλο της το μεγαλείο Φωτογραφίες: Τα Χριστούγεννα της θλίψης στην Αθήνα

Από τη μία παιδιά παίζουν ευτυχισμένα στο καρουζέλ που στήθηκε στην πλατεία Κλαυθμώνος και από την άλλη, λίγο πιο πέρα στη Σταδίου, άστεγοι προσπαθούν να επιβιώσουν
Τα Χριστούγεννα της θλίψης και της φτώχειας γιορτάζει φέτος η Αθήνα. Οι εικόνες στους δρόμους του κέντρου της πρωτεύουσας δε θυμίζουν σε καμία περίπτωση παλιές καλές εποχές, όπου όλα ήταν στολισμένα και γιορτινά

Κάρλος Σαντάνα: Συνάντησε τον μπασίστα του μετά από 40 χρόνια, άνεργο και άστεγο (Φωτό+Βίντεο)

Ο Marcus Malone, με την ονομασία «ο Υπέροχος», ζει στο Oakland της Καλιφόρνια - Συνελήφθη για έγκλημα, μπήκε στη φυλακή και δεν μπόρεσε να ξαναβρεί δουλειά
Συγκινητική συνάντηση μετά από σχεδόν 40 χρόνια είχε ο Κάρλος Σαντάνα με τον πρώην μπαστίστα του, Marcus Malone. Ένας δημοσιογράφος τον ανακάλυψε σε κακό χάλι και ο τραγουδιστής-θρύλος,
όταν τον αντίκρισε, δεν πίστευε στα μάτια του.

Εικόνες βιβλικής καταστροφής στήν Κορινθία: Εκκλησία θάφτηκε κάτω από λάσπες (βίντεο)

Η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε μεγάλες κατολισθήσεις
Εικόνες βιβλικής καταστροφής λόγω της έντονης βροχόπτωσης αντίκρισαν οι κάτοικοι του οικισμού Βαμβακιές στην Κορινθία.

Ειδικότερα λόγω της βροχής στο δρόμο που συνδέει την περιοχή από την Αττική, σημειώθηκαν κατολισθήσεις.

Αφήστε τα παιδιά να πιστεύουν στον Αϊ-Βασίλη λένε οι ψυχολόγοι

Η παράδοση του Αϊ-Βασίλη τρέφει τη φαντασία των μικρών παιδιών και αυτό είναι υγιές κομμάτι της ανάπτυξής τους, σύμφωνα με τους επιστήμονες.Γενικώς το να λέμε ψέματα στα παιδιά είναι κακό. Ωστόσο υπάρχει και ένα λευκό (όπως η γενειάδα του Αϊ-Βασίλη) ψέμα που καλά κάνουμε και το επαναλαμβάνουμε, σύμφωνα με τους ψυχολόγους.

The Guardian home: Storms bring Christmas misery to southern England

Thousands of people suffer power cuts and hundreds forced from their homes as wind and rain disrupts parts of UK Tens of thousands of people were left without power on Christmas Day and dozens were evacuated from their homes as the stormy weather continued to bring misery and serious disruption to southern and central parts of the UK.