Όσα τρελαίνουν τους άντρες και δεν μπορούν να αντισταθούν

Κάθε γυναίκα έχει τον τρόπο της να ανάψει έναν άντρα. Ορισμένες φορές δε χρειάζεται να κάνει απολύτως τίποτα και άλλες, χρησιμοποιεί ορισμένα κόλπα που τον ερεθίζουν στην στιγμή. Πέρα όμως από τα συνηθισμένα, που όλες ξέρουμε και εφαρμόζουμε συχνά, υπάρχουν και κάποια κόλπα που ενδεχομένως δεν ξέρεις και τρελαίνουν τους άντρες. Ψάχνεις τρόπο να αναθερμάνεις τη σχέση σας, ή μήπως γνώρισες μόλις κάποιον και θέλεις να τον κάνεις να σε ερωτευτεί παράφορα; Αυτά είναι όσα προσέχουν οι άντρες επάνω μας:

Συγκατοίκηση: Είστε έτοιμοι;

Το να συγκατοικήσετε με τον αγαπημένο σας μπορεί να είναι ένα περίπλοκο ζήτημα. Ακόμα κι αν είστε σε μία σχέση αρκετό καιρό, η συγκατοίκηση είναι μια απόφαση που θέλει σκέψη και προσαρμοστικότητα. Παρακάτω θα βρείτε μερικές προϋποθέσεις οι οποίες σας κάνουν εσάς και τον αγαπημένο σας κατάλληλους υποψηφίους για μια συγκατοίκηση.

Έπεσαν οι υπογραφές για την κριτική επιτροπή του «X-Factor»! Αυτά είναι τα μέλη της

Το κορυφαίο μουσικό show παγκοσμίως, το X-Factor έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Οι υπογραφές μπήκαν και η επιτροπή είναι έτοιμη να πάρει τη θέση της και να υποδεχθεί τα καλύτερα μουσικά ταλέντα της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η κριτική επιτροπή είναι τετραμελής και αποτελείται από την Πέγκυ Ζήνα, την Τάμτα, τον Θοδωρή Μαραντίνη και τον Γιώργο Θεοφάνους.

ΗΠΑ: Με μικρή διαφορά κέρδισε η Χ. Κλίντον τον Μ. Σάντερς στην πολιτεία της Αϊόβα

Στο νήμα κρίθηκε η νίκη της Χίλαρι Κλίντον επί του κυριότερου αντιπάλου της, του Μπέρνι Σάντερς, στις προκριματικές εκλογές της Αϊόβα για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος.

Κίνα: Ομηροι της κακοκαιρίας οι ταξιδιώτες της σεληνιακής πρωτοχρονιάς – Χάος στους σταθμούς τρένων

Τρομακτικές χαρακτηρίζονται οι αεροφωτογραφίες που αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , καθώς οι εγκλωβισμένοι σε έναν και μόνο σιδηροδρομικό σταθμό της Κίνας, στο Guangzhou ξεπερνούν τις 100.000. Με κάθε νέα καθυστέρηση  στα δρομολόγια, λόγω κακοκαιρίας , ο αριθμός των εγκλωβισμένων διογκώνεται, αναφέρουν δημοσιεύματα.

Πλήρωσε το πρόστιμο των 3,3 εκατ. ευρώ ο Σ. Παπασταύρου για τη λίστα Λαγκάρντ (vid)

Σε εξόφληση των προστίμων που του καταλογίστηκαν από το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου, για την υπόθεση του λογαριασμού των περίπου 5,4 εκατομμυρίων δολαρίων που εντοπίστηκε μέσω της «λίστας Λαγκάρντ» στην ελβετική HSBC, προχώρησε ο δικηγόρος, συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου.