Πυρά κατά Διαμαντοπούλου από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ Της αποδίδουν πανικό και επιστράτευση συκοφαντιών «που δεν πείθουν»

Πανικό και επιστράτευση συκοφαντιών «που δεν πείθουν» καταλογίζει το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ στην υπουργό Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου. Απαντώντας σε..

Die Welt: «Ο Γκάουκ ξέρει πώς να βοηθήσει την Ελλάδα»

Στην Ελλάδα να μεταβεί καλεί σήμερα τον νέο πρόεδρο της Γερμανίας Γιοακίμ Γκάουκ η συντηρητική εφημερίδα "Die Welt" τονίζοντας ότι είναι ο μόνος που θα μπορούσε να απαλύνει «τις ψυχολογικές και τις κοινωνικές συνέπειες της κρίσης» και να δώσει ένα μήνυμα πίστης στην Ευρώπη..

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα πείθεται από τον μύθο μπλουζ Buddy Guy να τραγουδήσει μερικές γραμμές του Sweet Home Chicago

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα..

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΝΕΙ ΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ» Spiegel: Ο «Ελβις» Τσίπρας, ο ήπιος Κουβέλης και τα ελληνικά αδιέξοδα

Spiegel: Ο «Ελβις» Τσίπρας, ο ήπιος Κουβέλης και τα ελληνικά αδιέξοδα Μία χαρτογράφηση της ελληνικής πολιτικής σκηνής και ειδικά της Αριστεράς που ενώ ενισχύεται μοιάζει αδύναμη να αναλάβει καίριο ρόλο, κάνει το Spiegel σε άρθρο του που τιτλοφορείται «η Ελλάδα γέρνει προς τα Αριστερά εν μέσω σκληρής λιτότητας»..

Δηλώνει αθώος Αίγυπτος: Την Τρίτη "κληρώνει" για Μουμπάρακ

Στις 2 Ιουνίου θα ανακοινωθεί η απόφαση στη δίκη του Αιγύπτιου πρώην προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ, σύμφωνα μες τον πρόεδρο του δικαστηρίου Άχματ Ρεφάατ..

Βετεράνοι με μακρά θητεία στην κάλυψη συρράξεων Νεκροί δημοσιογράφοι στους βομβαρδισμούς της Χομς

Δύο δυτικοί δημοσιογράφοι σκοτώθηκαν σήμερα στην πολιορκημένη Χομς, όταν το κτήριο στο οποίο διέμεναν επλήγη στη διάρκεια βομβαρδισμού, σύμφωνα με ακτιβιστές.
Η Γαλλία ανακοίνωσε ότι επρόκειτο για τη Μαρί Κόλβιν..

Ελεύθερος αφέθηκε ο Στρος-Καν

Ελεύθερος αφέθηκε ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν, μετά από δύο ημέρες ανακρίσεων από την Αστυνομία της Λιλ για υπόθεση μαστροπείας. Μέσα στον Μάρτιο θα κλητευθεί από τρεις δικαστές, οι οποίοι θα αποφασίσουν εάν υπάρχουν ή όχι επαρκή στοιχεία για να του απαγγείλουν κατηγορίες..

Πάτρα: "Πανταχού παρούσα" η Βασίλισσα του Καρναβαλιού - Δείτε φωτό Η Μαρία Ντάρδα στο ρυθμό του Πατρινού Καρναβαλιού

Εκτός από την εμφάνισή της στις μεγάλες παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού το προσεχές Σαββατοκύριακο, η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2012-Μαρία Ντάρδα..

Στο επίκεντρο οι πολιτικές εξελίξεις Εντυπωσιακά τα άρματα του Πατρινού Καρναβαλιού!

Τα άρματα του Πατρινού Καρναβαλιού αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά και δημιουργικά κομμάτια της μεγάλης γιορτής της Πάτρας..

Πριν καλά - καλά «στεγνώσει το μελάνι» στο «deal» των Βρυξελλών Συνεχίζουν να προκαλούν οι Γερμανοί

«Λάδι στη φωτιά» των σχέσεων της Ελλάδας με τη Γερμανία, μία μόνο ημέρα μέρα μετά τη συμφωνία του Eurogroup,  έριξαν την Τετάρτη ο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας, Φίλιπ Ρέσλερ και ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε..

Τα πιο «καυτά» στιγμιότυπα Edita Vilkeviciute: Topless και βρεγμένη για τον «Calvin Klein»!

Μετά την ανακάλυψή της από κυνηγό μοντέλων, η Edita Vilkeviciute δε λέει να σταματήσει τις φωτογραφήσεις και τις επιδείξεις μόδαςΈχοντας περπατήσει στις..

Στο φακό του Kristian Schuller Lena Gercke: Από το Next Top Model στο εξώφυλλο του «GQ»

Στο φακό του Kristian Schuller για το αντρικό περιοδικό «GQ» πόζαραν η Γερμανίδα καλλονή Lena Gercke και ο φίλος της, Sami Khedira, παίχτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Η Gercke, η οποία σήμερα ζει και εργάζεται..

Δύσκολες ώρες για τον γνωστό ερμηνευτή Elton John: Ανέβαλε τις συναυλίες του... λόγω δηλητηρίασης

Ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο πέρασε ο Elton John, αφού ο γνωστός ερμηνευτής ήρθε αντιμέτωπος με την τροφική δηλητηρίαση, κάτι που τον ανάγκασε να αναβάλλει δύο προγραμματισμένες του εμφανίσεις στο Las Vegas..

Η άνοδος, η πτώση και το γιατί... Η εξομολόγηση του Κωστόπουλου για την χρεοκοπία τηςE

Μέσα από το «yupi.gr», ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε το δικό του απολογισμό μετά την αποτυχημένη του προσπάθεια να κρατήσει την ΙΜΑΚΟ..

Σιδηροδρομική τραγωδία συγκλονίζει την Αργεντινή

Τουλάχιστον 40 είναι οι νεκροί και περισσότεροι από 550 οι τραυματίες από τον εκτροχιασμό ενός συρμού του τρένου μέσα σε σταθμό του Μπουένος Άιρες, όπως επιβεβαίωσαν απόψε οι αρχές της πόλης..

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ολυμπιακός 30-16 (Live, Novasports 3)

Κι αν του κάτσει; Ιδιαίτερα δύσκολο φαντάζει το έργο του Ολυμπιακού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας απόψε (18:15, Novasports 3), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας, ωστόσο, ότι κι αν γίνει όλα θα κριθούν για την..

Ιαπωνία: Ταξίδι στο διάστημα με...ασανσέρ!

Ο ανελκυστήρας της θα είναι ενός πολύ ιδιαίτερου τύπου και θα ανεβαίνει με ταχύτητα 200 χλμ/ώρα, επιτρέποντάς του να φτάνει, έπειτα από ταξίδι μιας εβδομάδας, σ' ένα σταθμό ο οποίος θα βρίσκεται σε ύψος 36.000 μέτρων..

Λονδίνο: «Εκοψαν» την Adele στον αέρα

Μετά τα Γκράμι, η Adele σάρωσε και τα Βρετανικά Μουσικά Βραβεία, που απονεμήθηκαν χθες το βράδυ στο Λονδίνο. Παρά τη διάκρισή της όμως, οι διοργανωτές δεν δίστασαν να «κόψουν» την ευχαριστήρια ομιλία της, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της τραγουδίστριας με άσεμνη χειρονομία. Αργότερα τής ζήτησαν συγγνώμη. <br> <b> Δείτε το βίντεο </b>..

«Ας σώσουμε τον ελληνικό λαό από τους σωτήρες του!»

πηγη

Ανοικτός είναι ο δρόμος προς το Χιονοδρομικό Κέντρο «3-5 Πηγάδια». Η κατολίσθηση που σημειώθηκε ήταν πολύ μικρή, αποκαταστάθηκε άμεσα και η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται κανονικά, με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα.

Άμεση αποκατάσταση του προβλήματος Άνοιξε ο δρόμος προς τα «3-5 Πηγάδια»

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ανέβει στην πίστα Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Νίκος Μακρόπουλος

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό μαγαζί, «Teatro Music Hall», και άρχισαν οι ενοχλήσεις για τον Νίκο Μακρόπουλο..

Οι ομογενείς αναλαμβάνουν δράση και προσλαμβάνουν Ελληνες!

Την ώρα που τα ποσοστά ανεργίας αυξάνονται διαρκώς και οι Έλληνες μεταναστεύουν μαζικά στο εξωτερικό για μια δουλειά, οι ομογενείς αναλαμβάνουν πρωτοβουλία με σκοπό να βοηθήσουν χιλιάδες άνεργους Έλληνες να βρούνε δουλειά ή να συμπληρώσουν το εισόδημά τους προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στο εξωτερικό ακόμα και εξ αποστάσεως, μέσω ίντερνετ..

Τα λόγια είναι περιττά… Nikki Gray: Από την Τσεχία με αγάπη!

Είναι από την Καλιφόρνια και τα τελευταία χρόνια ακολουθεί καριέρα στο μόντελινγκ. Ο λόγος για την εκρηκτική Nikki Gray η οποία απλώνει τα δίχτυα της και εκτός Ηνωμένων Πολιτειών..

Τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου στην ιταλική τηλεόραση!

Ο λόγος για το τραγούδι «Δώρο για σένα» του Νίκου Οικονομόπουλου, το οποίο ακούστηκε σε πολιτική εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης..

Στην Αρχαία Ολυμπία Σεσημασμένος ο ένας από τους ληστές του μουσείου

Σε Αλβανό υπήκοο που έχει απασχολήσει τις διωκτικές αρχές και στο παρελθόν για διάφορα αδικήματα, φέρεται να ανήκουν τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο ύφασμα και την μονωτική ταινία που βρέθηκαν, μετά την ένοπλη ληστεία στο Μουσείο Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας στην Ολυμπία..

ΠΕΦΤΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Αυστραλία: Κόντρες ηγεσίας οδήγησαν στην παραίτηση του ΥΠΕΞ Κ. Ραντ

Αυστραλία: Κόντρες ηγεσίας οδήγησαν στην παραίτηση του ΥΠΕΞ Κ. Ραντ Την παραίτηση του ανακοίνωσε από τις ΗΠΑ, ο υπουργός εξωτερικών και τέως πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Κέβιν Ραντ, καθώς..

12,76 ΚΑΡΑΤΙΩΝ Σπάνιο ροζ διαμάντι ανακαλύφθηκε στην Αυστραλία

Σπάνιο ροζ διαμάντι ανακαλύφθηκε στην Αυστραλία Ενα σπάνιο ροζ διαμάντι 12,76 καρατίων ανακοίνωσε ότι βρήκε μία αυστραλιανή μεταλλευτική εταιρία και είναι το μεγαλύτερο που έχει βρεθεί ποτέ στην χώρα..

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ Ο Τσάβες ξανά στο χειρουργείο

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες Σε νέα εγχείρηση θα χρειαστεί να υποβληθεί ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, καθώς οι γιατροί εντόπισαν μια κυτταρική αλλοίωση 2 εκατοστών στο σημείο της λεκάνης του, από το οποίο είχε πέρυσι αφαιρεθεί ένας καρκινικός όγκος μεγέθους μπάλας του μπέιζμπολ..

Πήρε τα λεφτά και... έτρεξε σε ξένη τράπεζα!

Πήρε τα λεφτά και... έτρεξε σε ξένη τράπεζα! Αποκάλυψη-βόμβα χθες στη Βουλή: βουλευτής έβγαλε 1 εκατομμύριο ευρώ στο εξωτερικό! Πότε; Πέρυσι τον Μάιο, όταν «περνούσε» από τη Βουλή το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, που περιλάμβανε επώδυνα μέτρα, κυρίως για τους μη έχοντες και κατέχοντες!..

ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ - ΧΑΚΕΡ «Χάκεψαν» ξανά την ιστοσελίδα του υπ. Δικαιοσύνης.

«Χάκεψαν» ξανά την ιστοσελίδα του υπ. Δικαιοσύνης Νέα ηλεκτρονική επίθεση στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης..

ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Νέο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στις 4 το απόγευμα στο Σύνταγμα, ενόψει της ψήφισης στη Βουλή, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, του νομοσχεδίου που περιλαμβάνει τις μειώσεις στους μισθούς και στις συντάξεις.

Παράλληλα, το ΠΑΜΕ οργανώνει συγκέντρωση στις 5 το απόγευμα στην Ομόνοια. Τρίωρη στάση εργασίας έχουν επίσης εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στην κοινωνική ασφάλιση από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 3 το απόγευμα, ενώ οι συνταξιούχοι πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εργασίας στις 12.
πηγη

Coca-Cola: Ανακαλεί αναψυκτικά με δυσάρεστη γεύση και οσμή

Ανακαλούνται από την ελληνική αγορά χιλιάδες φιάλες αναψυκτικών «Coca-Cola» και «Sprite» καθώς εντοπίστηκαν χημικές ουσίες διχλωροφαινόλης.
Δυσάρεστη οσμή και γεύση είναι τα χαρακτηριστικά των προβληματικών παρτίδων της Coca Cola, αλλά δεν τίθεται κίνδυνος για τη δημόσια υγεία..

«Ανέστησαν» φυτό ηλικίας 30.000 ετών! Το Silene stenophylla ήρθε ξανά στη ζωή με χρήση καρπών που βρέθηκαν στους πάγους της Σιβηρίας

Ρώσοι επιστήμονες «ανέστησαν» φυτά ηλικίας 30.000 ετών! Οι ερευνητές του Ινστιτούτου Κυτταρικής Βιοφυσικής μπόρεσαν να καλλιεργήσουν τα φυτά του είδους Silene stenophylla που ανήκουν στην..

O «αθάνατος» διάβολος της Τασμανίας δίνει ελπίδα για εμβόλιο Γενετική μελέτη αποκαλύπτει πώς ξεκίνησε και εξαπλώθηκε ο μεταδοτικός καρκίνος του μαρσιποφόρου

Ενας μυστηριώδης καρκίνος που «χτυπά» το πρόσωπο του διαβόλου της Τασμανίας, του σαρκοφάγου μαρσιποφόρου που απαντάται στη φύση μόνο στην Τασμανία της Αυστραλίας..

Ιπτάμενα καλαμάρια μεγάλων αποστάσεων «Πετούν» έξω από το νερό για να εξοικονομήσουν ενέργεια στις μετακινήσεις τους υποστηρίζουν ερευνητές

Αναφορές για καλαμάρια που πηδούν έξω από το νερό έχουν εμφανιστεί στην επιστημονική βιβλιογραφία, όλοι όμως νόμιζαν ότι τα κεφαλόποδα καταφεύγουν σε αυτή την τακτική για να αποφύγουν τους θηρευτές τους..