ΣΑΜΑΡΑΣ: ΨΗΦΙΣΤΕ «ΝΑΙ» ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ!

«ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕ ΡΙΞΟΥΝ, ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ»
Το σενάριο του εκλογικού αιφνιδιασμού πριν την 3η ψηφοφορία αναμένεται να ενεργοποιήσει ο Σαμαράς, αν δεν καταφέρει να πείσει και με το σημερινό (21/12/2014) του διάγγελμα.

Μήνυμα Τσίπρα προς το τρίγωνο της αμαρτίας: Τελειώνετε. Με εμάς δε μπορείτε να παίξετε (Video) Αλ. Τσίπρας από την Αλεξανδρούπολη: Η δημοκρατία θα νικήσει

Σαφές μήνυμα προς το τρίγωνο της αμαρτίας, χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα – χρεοκοπημένες τράπεζες –αναξιόπιστα ΜΜΕ, έστειλε από την Αλεξανδρούπολη ο Αλ. Τσίπρας: Το τρίγωνο αυτό «ξέρει ότι τελειώνει και ας το επιβεβαιώσουμε κι εμείς: Τελειώνετε. Γιατί ό,τι και να κάνετε, εμάς στο τσεπάκι σας δεν μας βάζετε. Εμάς δεν μας εκβιάζετε. Με εμάς δεν μπορείτε να παίξετε».

Ομπάμα: «Ας μου έκανε η Sony ένα τηλεφώνημα, να έπαιρνα κι εγώ τους αιθουσάρχες να βρισκόταν λύση...»

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα δεν θεωρεί πως η κυβερνο-επίθεση στην εταιρία Sony ήταν πράξη πολέμου, δήλωσε σε μία συνέντευξη, παρατήρηση που έχει προφανώς σκοπό να μειώσει την οργή των ΗΠΑ για το περιστατικό την ευθύνη για το οποίο η Ουάσινγκτον αποδίδει στη Βόρεια Κορέα.

Τεχνολογία - Ποιο smartphone αξίζει το βάρος του 10 φορές περισσότερο από το ασήμι

Το iPhone 6 αξίζει 155 δολάρια ανά ουγκιά, όταν το ασήμι διαπραγματεύεται στα 15,9 δολάρια η ουγκιά
Ανεξάρτητα με το αν οι αριθμοί λένε ή όχι πάντα την αλήθεια, το παιχνίδι μαζί τους προσφέρεται για την εξαγωγή εντυπωσιακών αποτελεσμάτων.

Τεχνολογία - Τρία tablets κάτω από 180 ευρώ που αξίζουν τα λεφτά τους

Οι περισσότεροι αναζητούν προσιτές συσκευές με όσο το δυνατόν καλύτερα χαρακτηριστικά και κάποιοι επιστρέφουν θέλοντας καλύτερη εμπειρία χρήσης, αφού προηγούμενα δελεάστηκαν από επιλογές ελάχιστου κόστους
Το tablet είναι και φέτος ψηλά στη λίστα με τα δώρα από τον Αγιο Βασίλη. Και παρά την εκρηκτική αύξηση του όγκου της ελληνικής αγοράς τα τελευταία δυο χρόνια, φαίνεται πως υπάρχει ακόμα... εορταστικό καύσιμο.

Αυτοκίνητα με υδρογόνο και κυψέλες καυσίμου: τι πρέπει να γνωρίζετε

Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα, εξελίξεις και καθυστερήσεις που έχουν διαρκέσει τουλάχιστον 20 χρόνια, τα αυτοκίνητα με κυψέλες καυσίμου υδρογόνου κάνουν δειλά δειλά την εμφάνισή τους στους παγκόσμιους αυτοκινητοδρόμους.

Περιβάλλον - Ψάρι-μαθουσάλας 84 “Μαΐων” δεικνύει υγιή ιχθυαποθέματα

Ένα κοκκινόψαρο που αλιεύθηκε το Νοέμβριο του 2013 στα ανοιχτά του Ώλμπανι της νοτιοδυτικής Αυστραλίας αποδείχθηκε ένας μαθουσάλας 84 ετών.

Περιβάλλον - Φάλαινα εμφανίστηκε στον Μαλιακό Κόλπο

Έκπληκτοι έμειναν το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Δεκεμβρίου οι επιβαίνοντες στο αλιευτικό σκάφος ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΣ154, Γιώργος Μαντές και Αρίστος Ντρένιος, όταν αντίκρυσαν στα ανοιχτά των Καμένων Βούρλων μια φάλαινα μήκους περίπου 12 μέτρων.

Περιβάλλον -Tεχνολογία*Φωτοβολταϊκά: συγκλονιστική αποδοτικότητα 40,4% με ανακάτεμα “γνωστών” υλικών

Η φωτοβολταϊκή τεχνολογία που χρησιμοποίησαν οι ερευνητές του UNSW διαφέρει από τις συμβατικές τεχνολογίες σε ένα βασικό σημείο: χρησιμοποιεί ηλιακές κυψέλες τριπλής διακλάδωσης (triple-junction).Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία (UNSW) κατέρριψαν κάθε προηγούμενη επίδοση μετατροπής του ηλιακού φωτός σε ηλεκτρική ενέργεια με μια φωτοβολταϊκή κυψέλη που επιτυγχάνει την πρωτοφανή αποδοτικότητα του 40,4%.

Περιβάλλον -Η θερμότερη περίοδος από το 1880 αυτή μεταξύ Ιανουαρίου-Νοεμβρίου 2014

Για τους 10 πρώτους μήνες του έτους, η μέση θερμοκρασία στην επιφάνεια των ωκεανών και του εδάφους ήταν 0,70 βαθμοί πάνω από το μέσο όρο του προηγούμενου αιώνα
H περίοδος Ιανουαρίου - Νοεμβρίου 2014 είναι η θερμότερη που έχει καταγραφεί στον πλανήτη από την έναρξη των καταγραφών της θερμοκρασίας το 1880, ανακοίνωσε σήμερα η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας των ΗΠΑ (NOAA), η οποία επιπλέον προέβλεψε ότι το 2014 θα σημειωθεί ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών.

Περιβάλλον - Αυξάνονται οι πληθυσμοί του λύκου και της αρκούδας στην Ευρώπη

Για πρώτη φορά εδώ και περίπου 120 χρόνια 
Στις αρχές του 20ου αιώνα βρίσκονταν στο όριο της εξαφάνισης. Η λαθροθηρία, η αύξηση της κτηνοτροφίας και η υλοτομία, είχαν οδηγήσει τα μεγάλα αρπακτικά της Ευρώπης εκτός της ηπείρου μας. Τα τελευταία όμως είκοσι χρόνια η κατάσταση αλλάζει άρδην.

Kρήτη Ψάρευαν στη Γαύδο και... δίπλα τους κολυμπούσαν φάλαινες

Μπροστά σε ένα όμορφο θέαμα βρέθηκε μια παρέα που πήγε για ψάρεμα στη θαλάσσια περιοχή της Γαύδου.

Την ώρα που ψάρευαν βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής από φάλαινες τις οποίες κατάφεραν να καταγράψουν στο παρακάτω βίντεο.