Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο «έξι αστέρων», ένα στολίδι των θαλασσών

Το όνομά του είναι «Scenic Eclipse» και είναι το «καμάρι» της εταιρείας Scenic Luxury Cruises & Tours, το οποίο θα σκίσει τα νερά για τους εορτασμούς των 30 χρόνων λειτουργίας της.

Το κρουαζιερόπλοιο χαρακτηρίζεται «έξι αστέρων» και διαθέτει ελικόπτερα, υποβρύχιο και 114 σουίτες με βεράντες. Μπορεί να μεταφέρει 228 επιβάτες και είναι φτιαγμένο να αντέχει ακόμα και στις παγωμένες συνθήκες στην Αρκτική και την Ανταρκτική.

Μια καλλονή για φίλημα Το μοντέλο Demi Rose προκαλεί αναστάτωση

«Το όνομά μου είναι Demi Rose και είμαι μοντέλο από τη Βρετανία… Όταν ήμουν μικρό κορίτσι, ονειρευόμουν να γίνω μοντέλο», γράφει στην προσωπική της σελίδα στο διαδίκτυο το πανέμορφο αυτό κορίτσι που κατάφερε και έκανε το όνειρό της πραγματικότητα- και με το παραπάνω!

8 πράγματα που όλοι οι άντρες θέλουν στο σεξ και ίσως να μην ήξερες

Το σεξ πλέον, παρά το γεγονός ότι η πράξη αυτή καθεαυτή εξακολουθεί να είναι απλή και συγκεκριμένη, έχει διανθιστεί και εμπλουτιστεί με τόσες πολλές λεπτομέρειες που το κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρον και παράλληλα περίπλοκο. Μην κάνεις αυτή την κίνηση θα νομίζει ότι θέλεις μόνο σεξ, μην κάνεις το άλλο θα νομίζει ότι τον πιέζεις, κάνε και κάτι περισσότερο θα νομίζει ότι είσαι ανίδεη.

Αυτή είναι η πιο καυτή γυμνάστρια με την απίστευτη πίσω κίνηση! (photos+videos)

Εγκεφαλικά… μοιράζει με την απίστευτη κορμάρα της η καυτή γυμνάστρια με τα απίστευτα οπίσθιά της.

Ο λόγος γίνεται για την Τατιάνα Ζιράρντι, η οποία μας έρχεται από την Κολομβία και όπως κάθε γυναίκα Λατίνα που σέβεται τον… εαυτό της, διαθέτει επική… πίσω κίνηση και μπορεί να προκαλέσει ακόμα και… εγκεφαλικά.

Στοκχόλμη: Οι θρυλικοί ΑΒΒΑ ενώθηκαν και πάλι για μια βραδιά ( picture+video )

Εστιατόριο της Στοκχόλμης θα φιλοξενεί σόου με τα τραγούδια τους, «Έλληνες θεούς», τον «Ζορμπά» και «ένα- δύο ούζα»
Είναι ένα από τα συγκροτήματα με τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία και η αντοχή τους στο χρόνο είναι ακόμα ένα στοιχείο που τους χαρακτηρίζει. Οι θρυλικοί ΑΒΒΑ από τη Σουηδία ξανασυναντήθηκαν χθες βράδυ για τα εγκαίνια εστιατορίου στη Στοκχόλμη, όπου οι θαμώνες θα τρώνε απολαμβάνοντας ένα σόου βασισμένο στα τραγούδια της μπάντας.

Ρότερνταμ: Βγάζοντας από το βυθό φορτηγό πλοίο με 1.400 οχήματα! (Video)

Το φορτηγό πλοίο Baltic Ace βυθίστηκε ύστερα από σύγκρουση με εμπορικό πλοίο στην είσοδο του κεντρικού καναλιού του λιμανιού του Ρότερνταμ, στις 5 Δεκεμβρίου του 2012.
Το έργο ανέλκυσής του ξεκίνησε το 2014 και στο αρχικό σχέδιο ήταν προγραμματισμένο το σπάσιμο του πλοίου σε 6 τμήματα για να διευκολυνθεί η ανέλκυσή του.

Δημόσια πρόκληση Σόιμπλε στο Νταβός, ενώπιον Τσίπρα: Είναι η εφαρμογή των συμφωνιών ανόητε...

 Η παράφραση του διάσημου συνθήματος, στο οποίο ο Μπιλ Κλίντον στήριξε την προεκλογική του εκστρατεία κατά του Τζορτζ Μπους το 1992, «είναι η οικονομία, ηλίθιε» σε «είναι η εφαρμογή ανόητε» από τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε όταν ρωτήθηκε για την οικονομία και την Ελλάδα σημάδεψε την κοινή παρουσία του Γερμανού ΥΠΟΙΚ με τον Αλέξη Τσίπρα σε πάνελ στα πλάισια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.

Παγωμένοι φτάνουν οι πρόσφυγες στη χιονισμένη Λέσβο - Ρεκόρ αφίξεων παρά το ανυπόφορο κρύο

Κυριολεκτικά παγωμένοι φτάνουν στις ακτές της Λέσβου τα τελευταία 24ωρα εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες. Τα κυκλώματα των παράνομων μεταφορέων στην απέναντι ακτή στέλνουν μέσα στην κοσμοχαλασιά εκατοντάδες ανθρώπους πολλές φορές στο θάνατο. Όπως για παράδειγμα χθες Τετάρτη που δυο άνθρωποι, ένα αγοράκι τριών ετών και μια γυναίκα 45 ετών πέθαναν από υποθερμία!

Η αναδιάρθρωση του χρέους στη συνάντηση Λιου - Τσίπρα

Η πορεία της ελληνικής οικονομίας συζητήθηκε κατά τη συνάντηση που είχαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιου, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός.

«Το 2016 η Ελλάδα θα προκαλέσει θετική έκπληξη»

Tην πεποίθησή του ότι το 2016 θα είναι η χρονιά κατά την οποία η Ελλάδα «θα προκαλέσει θετική έκπληξη στην παγκόσμια οικονομική κοινότητα» εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του στο πρακτορείο Bloomberg, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.
Ο πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι το 2015 ήταν «χρονιά προκλήσεων για την Ελλάδα και την Ευρώπη», όμως τόνισε ότι πλέον το μέλλον επιφυλάσσει «μεγάλες ευκαιρίες»

Παραίτηση Γεωργιάδη από τη ΝΔ μετά τις αποκαλύψεις του Hot Doc

Mε προσχηματικές κορώνες επέλεξε να δημοσιοποιήσει την παραίτησή του από τη Νέα Δημοκρατία ο Νίκος Γεωργιάδης μετά τις αποκαλύψεις του Hot Doc.
Ο πρώην, πλέον, υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για πόλεμο λάσπης και πολιτικές σκοπιμότητες, σχετικά με την παρέμβαση της Δικαιοσύνης στο ζήτημα που προέκυψε δηλώνοντας συγκεκριμένα ότι

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ Τσίπρα και Σόιμπλε στο Νταβός – Τί είπε ο «σκληρός» της Ευρωζώνης και τί απάντηση πήρε.

Ανέβηκαν τα αίματα μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατά τη διάρκεια της συμμετοχής των δύο αντρών σε πάνελ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός. Οι δύο άντρες συγκρούστηκαν όταν η συζήτηση έφτασε στο ζήτημα που έχει προκύψει για τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα.

«Στην Ευρώπη η αλληλεγγύη είναι να κάνουμε όλοι ό,τι μπορούμε για να γίνει η Ευρώπη

Τα «θερμαινόμενα» πεζοδρόμια έπιασαν… δουλειά στο Καρπενήσι!

Με την πρόσφατη αστική ανάπλαση στο Καρπενήσι, υπάλληλοι του δήμου δεν χρειάζεται να βγουν στα πεζοδρόμια για να τα καθαρίσουν από το χιόνι.

Αυτό διότι πλέον λειτουργούν ως «θερμαινόμενα πεζοδρόμια» με εγκατεστημένο σύστημα γεωθερμίας που ανακυκλώνει και θερμαίνει νερό σε βάθος 100 μέτρων μέσα στη γη.