Tο μέλι Ολύμπου, το πιo ισχυρό και γευστικό αντιβιοτικό του κόσμου - οι επιστήμονες ανακάλυψαν αυτό που οι Θεοί αλλά και οι θνητοί απολάμβαναν!

Οι θεοί του Ολύμπου είχαν το νέκταρ και την αμβροσία, την τροφή των αθανάτων, αλλά και οι θνητοί δεν πάνε πίσω. Γιατί το μέλι που παράγεται στην περιοχή αποδεικνύεται πως είναι το πιο... νόστιμο αντιβιοτικό σε όλο τον κόσμο. 

Μετά το Παρίσι και το Κάπρι, η Σαντορίνη καί η Κρήτη ο ιδανικός προορισμός για γάμο αλά ελληνικά: Ινδοί, Κινέζοι, Γιαπωνέζοι ονειρεύονται να παντρευτούν με ηλιοβασίλεμα ηφαιστιακό! (φωτό)

«Δεν μπορώ να σας μιλήσω τώρα, πνίγομαι!». «Μα...». «Πνίγομαι σας λέω, είναι ένα κορεάτικο συνεργείο εδώ που κάνει γύρισμα». Πριν προλάβω να αρθρώσω άλλο ένα «μα», είχε κλείσει. Είχα πάρει ένα μεγάλο γραφείο διοργάνωσης γάμων για κατοίκους εξωτερικού στη Σαντορίνη με το ερώτημα εάν φέτος ενισχύθηκε η σχετική τάση.

Σκυλί οδηγεί στην πραγματικότητα ένα Mini Cooper! (βίντεο)

Το βίντεο μας έρχεται από την μακρινή Νέα Ζηλανδία και συγκεκριμένα από τους ανθρώπους που εργάζονται στο εκεί SPCA , τον οργανισμό που προσπαθεί να προστατεύει τα ζώα από την σκληρότητα των ανθρώπων.

Αυτοί είναι First Mariners που ταξίδεψαν από τα Κύθηρα στην Κρήτη με μια σχεδία 12 μέτρων! (βίντεο)

Ταξίδεψαν 48 ώρες από τα Κύθηρα μέχρι την Κρήτη με μια σχεδία φτιαγμένη από καλάμια. Ο λόγος για τους First Mariners, τους εννιά ταξιδευτές που αποφάσισαν να ζήσουν την εμπειρία των πρώτων ταξιδιών που έκανε ο άνθρωπος.

Συγκλονιστική η συναυλία αλληλεγγύης με τη Χάρις Αλεξίου για τις καθαρίστριες *Χαρουλα Αλεξιου απο το Συνταγμα: «Ειμαστε ολοι καθαριστριες αποψε»


Την συμπαράστασή τους στον αγώνα των απολυμένων καθαριστριών του Yπουργείου Oικονομικών, έδειξαν οι δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι που πλημμύρισαν χθες βράδυ την πλατεία Συντάγματος στη συναυλία αλληλεγγύης με τη Χαρούλα Αλεξίου.

Ούτε... success ούτε διέξοδος *Είναι ξεκάθαρο ότι το περίφημο success story, στο οποίο επένδυσε επικοινωνιακά η κυβέρνηση, έχει μετατραπεί σε αξιοθρήνητη αποτυχία.


Το ζουν και το διαπιστώνουν καθημερινά οι πολίτες, αλλά έρχονται να το επιβεβαιώσουν και όσοι τεκμηριωμένα αναλύουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τής οικονομίας, μελετώντας ενδελεχώς τα στοιχεία.Τρίτο δάνειο και νέο Μνημόνιο προβλέπει στην έκθεσή του το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, διαψεύδοντας σε κάθε επίπεδο την κυβερνητική αισιοδοξία.

Αλα ελληνικά γιόρτασε τα γενέθλια της η Τζένιφερ Λόπεζ με 100.000 δολάρια λογαριασμό

Η Τζένιφερ Λόπεζ γιόρτασε τα 45 γενέθλιά της σε ελληνικό εστιατόριο της Νέας Υόρκης, όπου αυτή και οι καλεσμένοι της ξεφάντωσαν μέχρι τις 4 ξημερώματα.
Η Λατίνα σταρ, διασκέδασε στο ελληνικό εστιατόριο Nammos στο Σάουθάμπτον της Νέας Υόρκης, ενώ όπως αναφέρει ο Ant1, το λουκούλειο δείπνο κόστισε 100.000 δολάρια.

28 χρόνια μετά -Προς επανασύνδεση οι θρυλικοί Wham!; *Wham! - Wake Me Up Before You Go-Go

Το τελευταίο διάστημα ο Τζορτζ Μάικλ αφήνει συνεχώς υπονοούμενα για επανασύνδεσή του με τον Άντριου Ρίντζλεϊ
Ελπίδες για επανένωση των θρυλικών Wham αφήνει το τελευταίο διάστημα ο Τζορτζ Μάικλ «δείχνοντας» προς μια κοινή εμφάνιση στο φεστιβάλ του Glastonbury, 28 χρόνια μετά τη διάλυση του συγκροτήματος.