Το Concept GT στην Techno Classica Νέο κεφάλαιο στη ιστορία των μοντέλων GT

Το θρυλικό Opel GT θα εκτεθεί και πάλι το κοινό, στην Techno Classica στο Έσσεν (6-10 Απριλίου). Δίπλα στο πρώτο σπορ μοντέλο GT του τέλους της δεκαετίας του '60 και του '70, το φουτουριστικό GT Concept θα γιορτάσει το Γερμανικό ντεμπούτο του.
Η ιστορία του θρυλικού μοντέλου ξεκινά το 1965 όταν η σχεδιαστική μελέτη Experimental GT έγινε ο διάττοντας αστέρας στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τη χρονιά εκείνη.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας κατασκευάζει ελληνική MotoGP3

Η Tyφoon (typhoon) MotoRacing UoWM του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Π.Δ.Μ.) φιλοδοξεί να κατασκευάσει την πρώτη αγωνιστική μοτοσυκλέτα 250 cc στην κατηγορία Moto GP3.

Η ομάδα Τyφοοn θα λάβει μέρος στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Motostudent που θα γίνει τον Οκτώβριο στην πίστα Motorland Aragon MotoGP στην Ισπανία.

Αλόνσο: Πέρασα δύσκολες μέρες Παραμένει στα πιτς ο πιλότος της McLaren

Ο Φ. Αλόνσο έδειξε να συμβιβάζεται με την απόφαση των γιατρών της FIA να του απαγορεύσουν τη συμμετοχή στο Grand Prix του Μπαχρέιν, ενώ παραδέχτηκε πως μετά το ατύχημα στη Μελβούρνη ταλαιπωρήθηκε.
Οι γιατροί της FIA ύψωσαν… απαγορευτικό στη συμμετοχή του Φερνάντο Αλόνσο στο Grand Prix του Μπαχρέιν, καθώς και ο ίδιος ομολόγησε πως μετά το ατύχημα που είχε στη Μελβούρνη πέρασε δύσκολες μέρες,

Η απίστευτη, κι όμως αληθινή, ιστορία μίας φωτογραφίας Η θρυλική συνάντηση Πρίσλεϊ - Νίξον

Ο Έλβις Πρίσλεϊ με το χαρακτηριστικό στυλ βασιλιά να ανταλλάσσει χειραψία με τον κοστουμαρισμένο πρόεδρο και να του δείχνει ένα από τα δαχτυλίδια του δεν είναι μια εικόνα συνηθισμένη…
Δεκέμβριος 1970. Οι πόρτες του Λευκού Οίκου άνοιξαν για να διαβεί ο Έλβις Πρίσλεϊ και να συναντήσει στο Οβάλ Γραφείο τον πρόεδρο Ρίτσαρντ Νίξον. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε την «συνάντηση κορυφής» και οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες των δύο, σήμερα βρίσκονται στο Προεδρικό Μουσείο.

Το λιβάδι με τα «φωτισμένα λουλούδια» Δείτε εικόνες από το έργο τέχνης στο Άγερς Ροκ

Πάνω από 50.000 φωτάκια τοποθετήθηκαν στην αυστραλιανή έκταση στο Ουλουρού σε μια περιοχή μεγέθους όσο τέσσερα γήπεδα ποδοσφαίρου. Πρόκειται για το όνειρο ενός καλλιτέχνη που γίνεται πραγματικότητα και ο οποίος ήθελε να δημιουργήσει όπως λέει ένα φυσικό σύμβολο για τα «καλά πράγματα της ζωής».
Η μαγευτική εικόνα με τα φώτα – τα οποία «φορτίζονται» με την ηλιακή ενέργεια και δυναμώνουν όταν «πέφτει» ο ήλιος - δημιουργήθηκε από τον Βρετανό καλλιτέχνη

Φώφη - Σταύρος: Έχουν απόψε ραντεβού

         Με φόντο τις συζητήσεις για νέο κόμμα. Στο Θεοδωράκη απάντησε χθες με επιστολή ο Παπανδρέου, στον οποίο εν τω μεταξύ τηλεφώνησε ο Λεβέντης
Adtech Ad
Συνάντηση στις πέντε σήμερα το απόγευμα θα έχουν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, με φόντο τις συζητήσεις για νέο κόμμα, στο πλαίσιο του πολύπαθου “τρίτου πόλου”.

«Βρόμικο '89» Εργα και ημέρες του Γιώργου Κοσκωτά...

Ήδη από τα μέσα του 1988 η Ελλάδα βρίσκεται στον αστερισμό του Σκανδάλου Κοσκωτά, ενός νεαρού τραπεζίτη δηλαδή που ήλθε κυριολεκτικά από το πουθενά για να δημιουργήσει μια μικρή αυτοκρατορία στον τραπεζικό και εκδοτικό χώρο.
Όταν μάλιστα του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση δισεκατομμυρίων δραχμών στις 19 Οκτωβρίου του ίδιου έτους, όλοι περίμεναν με αγωνία την έκδοσή του στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ, όπου είχε διαφύγει και συλληφθεί, καθώς η οσμή της διαπλοκής άπλωνε τα ζοφερά φτερά της πάνω από τον πολιτικό κόσμο.

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ το εκφράζω εγώ, όχι ο Σηφουνάκης

  Η επιστολή Σηφουνάκη προς την Φώφη Γεννηματά        
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι οι θέσεις του για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου εκφράζουν το σύνολο του κόμματος και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Ανδρέα Βγενόπουλο
Adtech Ad
Τον ισχυρισμό ότι ο ίδιος εκφράζει το σύνολο του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση Παπαγγελόπουλου - Βγενόπουλου και όχι οι πρώην βουλευτές του κόμματος Νίκος Σηφουνάκης και Δημήτρης Τσιρώνης που μιλούν για παρεμβάσεις υπέρ του επιχειρηματία,

Ιnstagram notifications. Ο αλγόριθμος που αλλάζει και ο πανικός των χρηστών

         False Alarm στους φανατικούς του instagram. Δεν αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο θα εμφανίζονται οι αναρτήσεις των χρηστών στον τοίχο του φωτογραφικού μέσου κοινωνικής δικτύωσης
Adtech Ad
Η είδηση της παραμετροποίησης των νέων αναρτήσεων και στο instagram προκάλεσε κύματα πανικού και αναρτήσεις επί αναρτήσεων από τους "επαγγελματίες" του μέσου κοινωνικής δικτύωσης,

Yγεία Ομορφιά: 6 λόγοι να πίνεις κάθε μέρα ροδόνερο

Τριαντάφυλλα. Είναι πολύ όμορφα να μας τα προσφέρουν, να τα μυρίζουμε, να διακοσμούν το χώρο μας αλλά εξίσου καλή δουλειά κάνουν και όταν τα καταναλώνουμε! Ναι, καλά διαβάζεις. Το ροδόνερο, που είναι ένα μείγμα τριαντάφυλλου και νερού, μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στον οργανισμό σου και παρακάτω θα σου δώσουμε 7 λόγους να το κάνεις καθημερινή σου συνήθεια.

Να ξέρεις, ότι το προτιμούσε η Κλεοπάτρα αλλά και ο Michelangelo, βάζοντας στο στο τσάι του.

Το λαθρεμπόριο αρχαίων του ISIS μέσω Τουρκίας

Το λαθρεμπόριο πετρελαίου ήταν μέχρι τώρα η βασική πηγή εσόδων για το Ισλαμικό Κράτος, ιδιαίτερα οι «σχέσεις» που είχε αναπτύξει με την Τουρκία.

Το δίκτυο Russia Today ήταν το πρώτο που αποκάλυψε έγγραφα τα οποία καταδείκνυαν αυτή την επιχειρηματική σχέση.

Το Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με νέα έγγραφα που δημοσίευσε το RT,

Yγεία Ομορφιά: Τι να πιείτε μετά το κυρίως γεύμα για να χάσετε κιλά πιο γρήγορα

Το γκρέιπφρουτ είναι γνωστό ότι περιέχει πολύ ισχυρά αντιοξειδωτικά και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, περιέχει βιταμίνες A, B, D, E, και ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, ψευδάργυρο, χαλκό και σίδηρο.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με έναν μοναδικό τρόπο, για να κερδίσετε σε ομορφιά και υγεία, αλλά και να χάσετε πιο εύκολα βάρος, όταν το πίνετε μετά από κάθε γεύμα.

Ο παπαγάλος που ήθελε να βγει στον… αέρα (Video)

Αυτός ο παπαγάλος φαίνεται να ήθελε να... βοηθήσει την ρεπόρτερ του αυστραλιανού τηλεοπτικού καναλιού «Channel 9» και κάθισε στον ώμο της, την στιγμή που ήταν σε απευθείας σύνδεση.
Ωστόσο, εκείνη άρχισε να ουρλιάζει τρομοκρατημένη κι ένας άνδρας μετακίνησε το παπαγαλάκι από τον ώμο της.

Crosswind landing "Flybe" gets blown around on approach to Manchester airport (Video)

Δραματικές εικόνες είδαν το φως της δημοσιότητας από την επική προσπάθεια ενός πιλότου να προσγειώσει αεροσκάφος σε αεροδρόμιο του Μάντσεστερ μέσα σε ισχυρούς ανέμους.
Το αεροπλάνο δεχόταν ισχυρές ριπές ανέμου κατά την προσπάθεια προσέγγισης στο αεροδρόμιο, σύμφωνα με το rt.com το αεροπλάνο φαίνεται να παραμένει στο ίδιο σημείο πάνω από το αεροδρόμιο.

Αργεντινή: Τέλος στη 14χρονη διαμάχη για τη συμφωνία αποπληρωμής του εξωτερικού χρέους

Ο πρόεδρος της Αργεντινής, Μαουρίτσιο Μάκρι εξασφάλισε την υποστήριξη της Γερουσίας για επδιωκόμενο διακανονισμό με τους διεθνείς δανειστές της χώρας, που έχουν στα χέρια τους κρατικά ομόλογα της Αργεντινής, σύμφωνα με τηλεοπτικές μεταδόσεις που σηματοδοτούν τον τερματισμό της 14χρονης διαμάχης με τους δανειστές της.