Πρώτο ΘΕΜΑ online : Έληξε αισίως η ομηρία στον Κορυδαλλό

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Έληξε αισίως η ομηρία στον Κορυδαλλό

Google TV: Δωρεάν 24ωρο κανάλι πορνό HD από τη Vivid! (Βίντεο)

Η Google δεν έμεινε μόνο στην πρόσφατη αναβάθμιση της Google TV, καθώς αποφάσισε να προσεγγίσει ακόμα περισσότερο το ενήλικο κοινό μετά και τη συμφωνία που έκλεισε με την Vivid Entertainment, την κυρίαρχη εταιρία στο χώρο του πορνό! Η συμφωνία αυτή έφερε σε όλες τις Google TVs ένα νέο κανάλι με πονηρό περιεχόμενο, το οποίο μάλιστα είναι δωρεάν..

Η Google ετοιμάζει «κανάλια» τηλεοπτικής μορφής στο YouTube.com;

Η τηλεόραση αναμφισβήτητα, εδώ και δεκαετίες, αποτελεί πόλο έλξης για ένα αρκετά ευρύ φάσμα ηλικιών. Την τελευταία δεκαπενταετία όμως, ένας ισχυρός αντίπαλος άρχισε να διαδίδεται μαζικά: το Internet. Ιδιαίτερα από το 2006 και μετά, όπου εμφανίστηκε η μετέπειτα μεγαλύτερη σε επισκέψεις χρηστών ιστοσελίδα YouTube.com (της τάξεως των εκατομμυρίων ημερησίως), τα νούμερα που ο κόσμος βλέπει τηλεόραση σταδιακά μειώνονται.


Πηγή

Αβραμόπουλος: "Η Ελλάδα δεν απειλεί, ούτε και απειλείται

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον κ. Κάρολο Παπούλια, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος είπε πως το μήνυμα που θέλει να στείλει στους..

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Σκιά 800.000 €

Καταθέσεις που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από τα δηλωθέντα εισοδήματά τους εντόπισε η έρευνα της οικονομικής επιθεωρήτριας στους λογαριασμούς του Β. Παπαγεωργόπουλου και του Μ. Λεμούσια..

«Οχι» της Κίνας στην βοήθεια της ευρωζώνης

Σε στοχευμένες επενδύσεις στην Ευρώπη

Σεούλ: Συγγνώμη εταιρείας για τα «αντίγραφα» των Δίδυμων Πύργων

«Συγγνώμη» ζήτησε ολλανδική αρχιτεκτονική εταιρεία από τις οικογένειες των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου, για τα σχέδια δύο κτιρίων στο κέντρο της Σεούλ, τα οποία μοιάζουν με τους δίδυμους πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη..

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Για εξηγήσεις στην βουλή ο Κάμερον

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του να θέσει βέτο στην ευρωπαϊκή συνθήκη αναμένεται να εξηγήσει σήμερα ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον..

«Αγγλική δεξιά, η πιο ανόητη στον κόσμο»

Ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον απέδειξε ότι η δεξιά παράταξη στη Βρετανία είναι η πιο ανόητη αρνούμενος την περασμένη εβδομάδα στην Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ να συμφωνήσει σε μία νέα ευρωπαϊκή συνθήκη υποκύπτοντας σε πιέσεις οικονομικών λόμπι, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της γαλλικής ρυθμιστικής αρχής Ζαν Πιερ Ζουγιέ..

Λιβύη: Μάχη ανάμεσα σε αντίπαλες παραστρατιωτικές ομάδες

Οχηματοπομπή στην οποία επέβαινε ένας από τους σημαντικότερους στρατιωτικούς αξιωματούχους της νέας κυβέρνησης στη Λιβύη ενεπλάκη σε μάχη ανάμεσα σε δύο παραστρατιωτικές..

Γαλλία: Διπλασίασε το ποσοστό του ο κεντρώος Μπαϊρού

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Μπαϊρού σχεδόν διπλασίασε το ποσοστό του, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε την..

Νέος πρωθυπουργός του Περού ο Όσκαρ Βάλντες

Ο πρόεδρος του Περού Ογιάντα Ουμάλα διόρισε πρωθυπουργό τον πρώην υπουργό Εσωτερικών και πρώην αξιωματικό του στρατού Όσκαρ Βάλντες, ανέφερε το προεδρικό μέγαρο σε ανακοίνωση που εκδόθηκε το Σάββατο (χθες).
Ο επιχειρηματίας Σάλομον Λέρνερ είχε παραιτηθεί νωρίτερα την ίδια ημέρα από πρωθυπουργός με αποτέλεσμα όλοι οι υπουργοί στην κυβέρνηση του Ουμάλα να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους, όπως απαιτεί ο νόμος..

Ο Μανουέλ Νοριέγκα επιστρέφει σήμερα στον Παναμά

Ο πρώην δικτάτορας του Παναμά Μανουέλ Νοριέγκα, τον οποίο ανέτρεψαν πριν από 22 χρόνια οι αμερικανοί πρώην σύμμαχοί του, αναμένεται σήμερα στη χώρα του όπου θα οδηγηθεί σε φυλακή για την εξαφάνιση πολιτικών του αντιπάλων, σύμφωνα με μέλος της αντιπροσωπείας του Παναμά που τον συνοδεύει στο ταξίδι της επιστροφής του από τη Γαλλία.
Ο Νοριέγκα επιστρέφει στον Παναμά μετά την απόφαση του εφετείου του Παρισιού, στις 23 Νοεμβρίου, να εκδοθεί ο πρώην δικτάτορας στη χώρα του από τη Γαλλία.
Ο Νοριέγκα επιβιβάστηκε σήμερα στο..
The return of PASOK president George Papandreou is expected by top executives of the party, in order for him to initiate an official discussion on the future. A month after his..

Kostis Stefanopoulos intervenes Papademos government until the end of the four-year term

Papademos to the end of the four years term is requested by former President of the Republic Kostis Stefanopoulos, in an article..

ΦΙΛΟΛΑΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ... Στην αντεπίθεση ο Πούτιν μετά τον εκλογικό κόλαφο

Ο Ρώσος πρωθυπουργός επενέβη δυναμικά για να αποφευχθεί το λουκέτο σε βιομηχανία αλουμινίου με 3.500 εργαζομένους. Αυτό το είδος «παρεμβάσεων» αποτελούσε ανέκαθεν το δυνατό χαρτί του για να κερδίζει τη μεσαία τάξη με τις ηγετικές του ικανότητες, τονίζουν διεθνή ΜΜΕ..