Τουρκικές εκλογές 2015: Σε απευθείας μετάδοση οι βουλευτικές εκλογές * CNN Türk canlı ΑΚΡ 258, CHP 132,MHP 80,HDP 80.

Μια από τις πλέον κρίσιμες εκλογικές διαδικασίες των τελευταίων διεξάγονται στην Τουρκία για την ανάδειξη των 550 βουλευτών της εθνοσυνέλευσης.
Βασικό ζητούμενο στις σημερινές εκλογές είναι το αν και κατά πόσο το φιλοκουρδικό Κόμμα Δημοκρατίας των Λαών θα ξεπεράσει το εκλογικό όριο του 10% για να εκπροσωπηθεί στην εθνοσυνέλευση.

Στη Βαυαρία για τη G7 o Ομπάμα - Αναμένεται παρέμβαση για την Ελλάδα (Φωτό+Βίντεο)

Το προεδρικό αεροπλάνο Air Force One προσγειώθηκε λίγο μετά τις 7:15 στο Μόναχο, ενώ τον Αμερικανό πρόεδρο υποδέχθηκαν κάτοικοι με παραδοσιακές στολές
Στη Βαυαρία έφτασε νωρίς το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής της G7.

Μία ιστορική σεζόν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για την Μπαρτσελόνα... που επικράτησε 3-1 της Γιουβέντους ( picture+video )

Εκπληκτικά πράγματα από την ομάδα του Λουίς Ενρίκε που έδωσε το καλύτερο τέλος στη χρονιά μετά το extreme makeover του 2015. Μετά την Primera Division και το Copa del Rey, οι Μπλαουγκράνα σήκωσαν και την κούπα με τα μεγάλα αυτιά στο Βερολίνο και μπήκαν στο κλειστό κλαμπ των ομάδων με 5 τίτλους στην κορυφαία διοργάνωση (Μπάγερν Μονάχου, Λίβερπουλ).

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Μπαρτσελόνα! * Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα 1-3: Τα γκολ του τελικού (video)

Η καλύτερη ομάδα του κόσμου αυτή τη στιγμή, Μπαρτσελόνα, επικράτησε 3-1 της Γιουβέντους στον τελικό του Champions League κάνοντας ακόμα ένα τρεμπλ στην ιστορία της – Σκόρερ οι Ράκιτιτς, Σουάρεζ και Νεϊμάρ με τον Μοράτα να ισοφαρίζει προσωρινά