Nikos Vertis Live 2013 Australia.


....

11/1/13 Ke$ha - C'Mon video

...

Παντελής Παντελίδης - Ράνια Κωστάκη: Είναι ζευγάρι;

Ο Παντελής Παντελίδης και η Ράνια Κωστάκη είναι, σύμφωνα με το περιοδικό «ΟΚ!» το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz.

O τραγουδιστής που σημειώνει τεράστια επιτυχία και η ραδιοφωνική παραγωγός έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους ως ζευγάρι πριν από λίγες.

Η Τζένιφερ Ανιστον τα σπάει (κυριολεκτικά)


Η Τζένιφερ Ανιστον εμφανίστηκε στο σόου του Τζίμι Κίμελ το βράδι της Τρίτης και ως άλλος Τομ Κρουζ αποφάσισε να μην δώσει άλλη μια βαρετή συνέντευξη. Ετσι μπήκε στο στούντιο κρατώντας μια βαριοπούλα και μ' αυτήν έσπασε το γραφείο του παρουσιαστή και το ξύλινο τραπεζάκι των καλεσμένων! Φορώντας γάντια και προστατευτικά γυαλιά..

Έλληνας ηθοποιός θα παραβρεθεί στις Χρυσές Σφαίρες;

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος έχει εξασφαλίσει μια από τις πολυπόθητες και ακριβοθώρητες προσκλήσεις για την τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών που θα γίνουν την Κυριακή αλλά και το πάρτι που θα ακολουθήσει στο Λος Αντζελες.
Ενθουσιασμένος ανέβασε στο instagram την πρόσκληση του γράφοντας «now we are talking».

Kerry Skarbakka: Ο ιπτάμενος φωτογράφος


Σε αυτά τα φωτογραφικά… πορτρέτα ο καλλιτέχνης έχει δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Ο ομολογουμένως ριψοκίνδυνος Kerry Skarbakka στην έκθεση που έχει ονομάσει «Struggle to Right Oneself» φαίνεται να πέφτει από δέντρα, να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Οταν οι σύμμαχοι ισοπέδωσαν (!) τον Πειραιά το '44!


«Εμάθατε στον Πειραιά επιδρομή μεγάλη / γκρεμίσανε τα σπίτια μας, πω πω ζημιά μεγάλη.
Μέρα και νύχτα ρίχνανε μπόμπες τα αεροπλάνα /και χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.
Σκορπούσανε τον θάνατο και ρίχνανε αράδα / και το λιμάνι γκρέμισαν και την Αγιά Τριάδα.
Μπόμπες πολλές ερίξανε μέσα στο τελωνείο / και τον Περαία κάνανε σωστό νεκροταφείο»..

Τι κρύβει η συμφωνία της Exxon με τους Κούρδους


Η κίνηση του ενεργειακού γίγαντα Exxon να υπογράψει απευθείας συμφωνίες με την κυβέρνηση του ομόσπονδου κουρδικού κράτους της Ερμπίλ, χωρίς την έγκριση της Βαγδάτης, πρέπει να αναλυθεί με μεγάλη σοβαρότητα από Κύπρο και Ελλάδα..

Fiat Doblo Cargo (2010) Video picture..

Το νέο Fiat Doblo είναι Cargo κορυφαία στην κατηγορία τους όσον αφορά τις επιδόσεις και λειτουργικά χαρακτηριστικά, χωρητικότητα και την παραγωγικότητα, χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και αποδοτική λειτουργία. Είναι ιδανικό για επαγγελματίες που περνούν πολλές ώρες της ημέρας ιππασίας στο όχημα: στην κίνηση της πόλης και για συχνές.