ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ- Ρωσικός πύραυλος που μετέφερε μεξικάνικο δορυφόρο συνετρίβη στην Σιβηρία


Ένας πύραυλος Proton-M, ο οποίος μετέφερε έναν μεξικάνικο δορυφόρο, παρουσίασε βλάβη και συνετρίβη στην Σιβηρία λίγο μετά την εκτόξευσή του σήμερα.
Όπως μετέδωσαν ρωσικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα αξιωματούχους των αρμόδιων ρωσικών υπηρεσιών, ο πύραυλος που μετέφερε τον δορυφόρο τηλεπικοινωνιών MexSat-1

Ευρωλίγκα: Δεύτερος στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός, ο τίτλος στη Ρεάλ

Ο Ολυμπιακός έκανε την υπέρβαση με τη συμμετοχή του στον τελικό της φετινής Ευρωλίγκας αλλά δεν κατόρθωσε να ολοκληρώσει το «θαύμα» απέναντι στην οικοδέσποινα του φάιναλ-4, Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επιζητούσε τον τίτλο εδώ και 20 χρόνια (από το 1995) και τελικά τον κατάκτησε στην έδρα της, επικρατώντας των «ερυθρόλευκων» με 78-59 και προσθέτοντας στη συλλογή της το ένατο τρόπαιο.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ- Τέλος στα selfie sticks – Ήρθε η Lily, το πρώτο selfie...drone (φωτο+βίντεο)

Το πρώτο drone που έχει ως αποστολή του να σας ακολουθεί και να βιντεοσκοπεί ό,τι και εάν κάνετε είναι πλέον γεγονός.

Η Lily, φαίνεται πως περνά σε άλλο επίπεδο τις selfies αφού είναι εξαιρετικά εύκολη στον χειρισμό της.

Αυτό είναι το πλάνο της κυβέρνησης για μείωση των διοδίων, τι θα γίνει με το «WiFi Σαμαρά» (δείτε βίντεο)

Ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Χρήστος Σπίρτζης ανακοίνωσε πως σε  ένα μήνα θα είναι έτοιμο το μοντέλο του υπουργείου Υποδομών πάνω στο οποίο θα κληθούν σε επαναδιαπραγμάτευση των όρων των συμβάσεων οι παραχωρησιούχοι των πέντε μεγάλων αυτοκινητοδρόμων αλλά και οι δανείστριες τράπεζες.

Καλοκαίρι : Απίστευτες πισίνες. Πρώτη foto Elounda Ελλάδα. Δείτε 69 Φωτό

Φανταστικό υπερ-μοντέρνο ντιζάιν είναι ένα χαλαρωτικό κομμάτι του παραδείσου και μας αφήνει μια γλυκία λαχτάρα..

Πω πω, εύχομαι, η ζωή να είναι καλή, και όλα τα ουράνια αυτά συνοψίζουν απίστευτη θέα στην

Καθημερινή δόση απο ενδιαφέρουσες τρελές και αστείες εικόνες

Καθημερινή δόση απο ενδιαφέρουσες τρελές και αστείες εικόνες Μάγγες Ακολουθηστε....................................

Ελλάδα Ταξίδια: Οι 10 πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας

Τις καλύτερες αμμουδιές της χώρας μας παρουσιάζει το ιταλικό ταξιδιωτικό σάιτ με βάση τις ψήφους που συγκέντρωσαν  στο διεθνώς αναγνωρισμένο TripAdvisor.com, από τουρίστες που τις έχουν επισκεφτεί.

Αν προγραμματίζετε τις επόμενες καλοκαιρινές διακοπές σας και σκοπεύετε να ταξιδέψετε στην Ελλάδα, ίσως είναι φρόνιμο να διαβάσετε την κατάταξη με τις δέκα πιο όμορφες παραλίες

Φωτογραφίες: Οι 10 πιο όμορφες ευρωπαϊκές πλατείες

Σχεδόν κάθε μητρόπολη στην Ευρώπη ζει και αναπνέει γύρω από μια όμορφη πλατεία

Η διώρυγα του Παναμά: Θεατές στο μεγάλο κανάλι:Και η άγνωστη ελληνική ιστορία της Διώρυγας του Παναμά..

Από τα μεγάφωνα του κρουαζιερόπλοιου Pacific Queen ακούγεται ντίσκο μουσική της δεκαετίας. , καθώς επιβιβαζόμαστε για μια κρουαζιέρα στο 8ο θαύμα του κόσμου όπως έχει χαρακτηριστεί η Διώρυγα του Παναμά. Ο κόσμος, που στην πλειοψηφία του είναι Αμερικανοί τουρίστες, τακτοποιείται στο.. Το κανάλι έχει συνολικό μήκος 80 χιλιόμετρα: από την πόλη Κολόν στην πλευρά του Ατλαντικού, μέχρι την Πόλη του Παναμά στην πλευρά του Ειρηνικού.

Ελλάδα Ταξίδια- Κεφαλονιά: Ιόνια μυστήρια

Σπάνια σε ένα νησί συνταιριάζονται τόσο αρμονικά, εκπληκτικές παραλίες με ψηλά βουνά, θρησκευτικά και αρχαιολογικά μνημεία με όμορφους οικισμούς, λαϊκός πολιτισμός με χολιγουντιανή λάμψη. Με «αλατοπίπερο» την περιβόητη «τρέλα» των κατοίκων της, η Κεφαλονιά είναι ένα «πιάτο» ιδιαίτερο, πλήρες και χορταστικό.

Τα πιο cool αυτοκίνητα της μεγάλης οθόνης Από την Ford Shelby του Nicolas Cage στην Cadillac του Ghostbusters, αυτά είναι τα αυτοκίνητα που κέρδισαν τον σεβασμό μας

Άλλα είναι γρήγορα, άλλα είναι καγκούρικα και άλλα απλά γελοιοδέστατα. Όπως και να 'χει όμως, είναι αυτοκίνητα που πολλές φορές ξεχώρισαν περισσότερο και από τους πρωταγωνιστές των ταινιών στις οποίες εμφανίστηκαν. Το ποιοι έπαιζαν στο Dukes μπορεί και να το..

Οι χώρες με τα μεγαλύτερα αποθέματα χρυσού παγκοσμίως- Στην 32η θέση η Ελλάδα

Μπορεί η Ελλάδα να αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, με το ενδιαφέρον όλου του κόσμου να βρίσκεται στον τρόπο που η χώρα βιώνει την κρίση και το εάν θα καταφέρει να ανακάμψει.
Όπως φαίνεται, όμως, σε μία λίστα που δημοσίευσε το Παγκόσμιο Συμβούλιο Χρυσού, η χώρα μας βρίσκεται στην 32η θέση των χωρών,

Το μυστικό διαμέρισμα στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ

Όταν ο Γουστάβος Άιφελ σχεδίασε τον Πύργο του Άιφελ, περιέλαβε στα σχέδιά του ένα προσωπικό διαμέρισμα για τον ίδιο στην κορυφή- και τώρα μπορεί κάποιος να πάει να το δει ο ίδιος.
Ο Γουστάβος Άιφελ ήταν «αντικείμενο γενικής ζήλιας» από τους Παριζιάνους κατά τη διάρκεια της ζωής του, και αυτό όχι επειδή σχεδίασε ένα από τα πιο διάσημα μνημεία της ιστορίας.