Συκλονίζουν ΗΠΑ – Βρετανία οι παρακολουθήσεις πολιτών


Συγκλονίζουν τις Ηνωμένες Πολιτείες οι αποκαλύψεις του πρώην υπαλλήλου της CIA, Έντουαρτ Σνόουντεν.
Αυτός διέρρευσε στον Τύπο τις παρακολουθήσεις πολιτών από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ο 29χρονος δήλωσε πως γνώριζε το ρίσκο για τις αποκαλύψεις του.
Σημείωσε όμως ότι άξιζε τον κόπο.

Ιταλία: Στην Κεντροαριστερά η Αιώνια Πόλη

Ο Ιγκνάτσιο Μαρίνο είναι ο νέος δήμαρχος στη Ρώμη με ποσοστό που ξεπερνά οριακά το 60%

Λίγα λεπτά μετά το κλείσιμο της κάλπης ο υποψήφιος της Κεντροαριστεράς δέχθηκε τηλεφώνημα από τον αντίπαλό του και πρώην δήμαρχο της Αιώνιας Πόλης.

Nissan Micra (2014)-pic-video.

Nissan Micra, ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα στην ιστορία της Nissan και το θεμέλιο επάνω στο οποίο σημερινή επιτυχία της εταιρείας έχει χτιστεί, έχει υποστεί μια σειρά από βελτιώσεις και βελτιώσεις.

Οι αλλαγές είναι τόσο ευρεία ώστε να πάει πολύ πιο πέρα ​​από ό, τι συνήθως αποτελεί μια ενδιάμεση λίφτινγκ. Και παρόλο που το αναθεωρημένο μοντέλο βασίζεται σε αυτοκίνητο πόλης »K13» το δημοφιλές τέταρτη γενιά, η Nissan με την ονομασία «Νέα Micra 'αυτό.

Volkswagen Golf GTD (2014)-pic-video.

GTD - αυτά τα τρία γράμματα τα λένε όλα. Στέκονται για το "Gran Turismo Diesel" - η μεγάλη απόσταση με αυτοκίνητο Express της σειράς Golf. Τώρα υπάρχει ένα νέο Volkswagen Golf GTD. Με 135 kW / 184 PS, έως και 380 Nm ροπής, η συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου μόλις 4.2 l/100 km και εκπομπές CO2 μόλις 109 g / km, αυτό το σπορ και απότομα σχεδιαστεί GTD είναι πιο ισχυρό, στην κατανάλωση καυσίμου και χαμηλότερα-εκπέμπει από ποτέ.

Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World-ΑΘΗΝΑ: .Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας Την Τρίτη ο αριθμός των εισακτέων σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

Στην ανακοίνωση του αριθμού των εισακτέων στην Ανώτατη Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 θα προχωρήσει την Τρίτη το υπουργείο Παιδείας.

Θα ακολουθήσει στα μέσα Ιουνίου η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων ενώ τότε θα ξεκινήσει εκ νέου και η διαδικασία για την απόκτηση προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password) για υποβολή μηχανογραφικού από τους υποψηφίους των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, αλλά και την υπαγωγή τους σε μία ειδική περίπτωση (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κοινωνικά κριτήρια).

Απίστευτη έμπνευση από τον συνθέτη Ντανιέλ Αρμάντο Βίντεο: Ισπανικό τραγούδι γραμμένο με... ελληνικές λέξεις.

Το πόσο σημαντική είναι η ελληνική γλώσσα και την εκτίμηση που τρέφουν σ' αυτή ξένοι καλλιτέχνες αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά από την έμπνευση ενός Αργεντινού συνθέτη, του Ντανιέλ Αρμάντο, που αποφάσισε να γράψει ένα ιδιαίτερο τραγούδι, έχοντας διαβάσει ένα βιβλίο με τίτλο « Οι 17.000 ελληνικές λέξεις στην ισπανική γλώσσα».

Ερντογάν προς διαδηλωτές: Εξαντλείτε την υπομονή μου.

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προειδοποίησε τους διαδηλωτές, που κατεβαίνουν στους δρόμους όλης της χώρας απαιτώντας την παραίτηση του, ότι η υπομονή του έχει τα όρια της και συνέκρινε την τωρινή αναταραχή με την προσπάθεια του στρατού έξι χρόνια πριν να περιορίσει την εξουσία του.

Πρώην πράκτορας, ετών 29, το «βαθύ» λαρύγγι της Guardian-Αποκάλυψε πώς η κυβέρνηση των ΗΠΑ έκανε παρακολουθήσεις μέσω Facebook και Apple.

Ένας 29χρονος πρώην μυστικός πράκτορας της CIA, ήταν η κύρια πηγή για τα δημοσιεύματα της αμερικανικής Washington Post και του βρετανικού Guardian σχετικά με τα προγράμματα παρακολουθήσεων της αμερικανικής Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (NSA). Η Washington Post ανέφερε πως ο Έντουαρντ Σνόουντεν αποκάλυψε πως ήταν η πηγή για το μυστικό πρόγραμμα, ενώ προσωπικά ο ίδιος, αποκάλυψε πως ήταν η πηγή και για τα δημοσιεύματα του Guardian σχετικά με την κυβερνητική επιτήρηση.

«Η Μαντόνα εκνευρίστηκε γιατί δεν ήθελα να την πηδ...»

Ο διάσημος κιθαρίστας Νάιλ Ρότζερς αποφάσισε να... ξεφτιλίσει τη διάσημη τραγουδίστρια της ποπ, Μαντόνα, αφού θυμήθηκε ένα περιστατικό το οποίο συνέβη την δεκαετία του 80.
Ο Ρότζερς ήταν παραγωγός στο "Like a Virgin" το οποίο πούλησε πάνω από 20.000.000 αντίτυπα. Την εποχή εκείνη η Μαντόνα πλησίασε τον Ρότζερς και τον ρώτησε για ποιο ακριβώς λόγο δεν ήθελε να την «πηδ...» όπως χαρακτηριστικά διηγείται ο παραγωγός.

RussiaToday-Video-News:Tornadic waterspout life-cycle shot on camera in France

A natural phenomenon more common for America, a tornado, has hit the South of France shocking locals and holidaymakers on the Côte d'Azur, the Mediterranean coastline. The violently rotating column of air and water formed off the coast not far from popular resort towns of Cannes and Nice.