Spring/Summer 2014: Όλες οι νέες τάσεις της μόδας

Αν ο νέος χρόνος σηματοδοτεί μια νέα αρχή, τότε η άνοιξη είναι η εποχή αυτής ακριβώς της αναγέννησης.
Η διάθεση αλλάζει -προς το καλύτερο- και ο καιρός αρχίζει να μας προετοιμάζει για το καλοκαίρι που κάθε χρόνο ελπίζουμε να είναι και πιο κεφάτο. Μπορεί οι γνωστοί Οίκοι να μας γνωστοποιούν τις προτάσεις τους από τον Σεπτέμβριο της προηγούμενης χρονιάς,

Μόδα Όμορφιά: Katarina Ivanovska: Η καλλονή από τα Σκόπια -Με τα πιο hot μαγιό του καλοκαιριού

H Katarina, η οποία έχει ύψος 1.80, γεννήθηκε πριν από 25 χρόνια στα Σκόπια και έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα το 2004 στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, λίγο καιρό μετά τη βράβευσή της στο διαγωνισμό Look Models International
Τα πιο μοδάτα μαγιό γνωστής εταιρείας φόρεσε η καλλονή Katarina Ivanovska, h η οποία είναι μοντέλο και ηθοποιός από τα Σκόπια

Σπάει τα κοντέρ το «Μικρόφωνο Στα Γήπεδα» Aτοδιαχειριζόμενη και ελεύθερη ΕΡΤ-Έγινε η αρχή και φαίνεται πως αυτό έλειπε από τους Ελληνες φιλάθλους…

Την περασμένη εβδομάδα έσπασαν τα νούμερα ακροαματικότητας στη μαραθώνια εκπομπή της ΕΡΤ των εργαζομένων. Περισσότεροι από 200.000 φίλοι του αθλητισμού συνδέθηκαν ιντερνετικά στο ertopen.com ή «καρφώθηκαν» στα ραδιόφωνά τους (μέσω των Περιφερειακών Σταθμών) για να ακούσουν τη θρυλική εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, «Μικρόφωνο Στα γήπεδα».

Οργισμένοι οι συγγενείς των Κινέζων επιβατών της πτήσης MH370

Πορεία διαμαρτυρίας στην πρεσβεία της Μαλαισίας στο Πεκίνο πραγματοποίησαν συγγενείς των επιβαινόντων του αεροσκάφους των Μαλαισιανών Αερογραμμών που αγνοείται από τις 8 Μαρτίου. Ακολούθησαν συγκρούσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις ενώ Αυστραλοί αξιωματούχοι ανακοίνωσαν πως ανεστάλησαν οι έρευνες λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

«Η επέτειος της 25ης Μαρτίου έχει και σήμερα μια ξεχωριστή σημασία.

Πιο επίκαιρο από ποτέ και με ξεχωριστή σημασία χαρακτηρίζουν το μήνυμα της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 τα πολιτικά κόμματα σε ανακοινώσεις τους με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου. «Η φετινή επέτειος της Εθνικής Παλιγγενεσίας μας βρίσκει - μετά από τέσσερα πολύ σκληρά χρόνια - στην ευθεία προς την έξοδο από την κρίση και το μνημόνιο.

ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα: Πιο ισχυρή από ποτέ η ελληνοαμερικανική φιλία

Η ελληνοαμερικανική φιλία «παραμένει τόσο ισχυρή όσο ποτέ άλλοτε» τονίζει ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, στη φετινή διακήρυξή του για την επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας. Με θερμά λόγια για την Ελλάδα, την οποία θεωρεί «πολύτιμη σύμμαχο», ο Αμερικανός ηγέτης υπογραμμίζει τη «συνεχή υποστήριξη» των ΗΠΑ προς τον ελληνικό λαό.

Γκάουκ: Ηταν σημαντικό να ζητήσουμε συγνώμη από τους Ελληνες-«ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ»

Συγκλονισμένος από την πρόσφατη συνάντησή του με τον Έλληνα ομόλογό του, Κάρολο Παπούλια και επιζώντες του ολοκαυτώματος δηλώνει ο πρόεδρος της Γερμανίας, Γιόαχιμ Γκάουκ, μιλώντας στη δημόσια γερμανική τηλεόραση ARD, τονίζοντας πως ήταν «σημαντικό να ζητήσουμε συγνώμη από τους Έλληνες»
δηλώνει στο Πρώτο Πρόγραμμα της δημόσιας γερμανικής τηλεόρασης, ARD, ο πρόεδρος της Γερμανίας.

ΗΠΑ: Δύο νεκροί από πυρά στη ναυτική βάση του Νόρφολκ στη Βιρτζίνια

Η ναυτική βάση στο Νόρφολκ είναι η μεγαλύτερη ναυτική βάση στον κόσμο - Διαθέτει 75 πλοία και  134 αεροσκάφη
Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στη ναυτική βάση των ΗΠΑ στο Νόρφολκ της Βιρτζίνια και ,σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, υπάρχουν τουλάχιστον δύο νεκροί.

Λουκέτο από αύριο στα φαρμακεία

Οι φαρμακοποιοί υποστηρίζουν ότι οι εν λόγω διατάξεις καταστρέφουν εκτός από τον κλάδο των 12.000 φαρμακοποιών, την κοινωνική πολιτική, αλλά και τη Δημόσια Υγεία
Από αύριο, Τετάρτη οι φαρμακοποιοί αναμένεται να αρχίσουν εκ νέου τις κινητοποιήσεις τους, διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι η κυβέρνηση «αιφνιδιαστικά και με ύπουλο τρόπο φέρνει την τελευταία στιγμή, στο νομοσχέδιο που συμφώνησε με την τρόικα,

Βρετανία: Η Royal Mail θα απολύσει 1.300 εργαζόμενους

Σκοπός να εξοικονομηθούν 50 εκατ. λίρες - Τα τελευταία 11 χρόνια έχουν καταργηθεί 50.000 θέσεις εργασίας
Η βρετανική εταιρεία ταχυδρομικών υπηρεσιών Royal Mail, που πρόσφατα ιδιωτικοποιήθηκε, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προχωρήσει στην κατάργηση περίπου 1.300 θέσεων εργασίας σε μια προσπάθεια να εξοικονομήσει 50 εκατομμύρια λίρες (59 εκ. ευρώ) το χρόνο.

Γιατί τρώμε μπακαλιάρο με σκορδαλιά την 25η Μαρτίου;

Κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής, η Εκκλησία επέτρεπε στους πιστούς να φάνε ψάρι μόνο δύο φορές
Η 25η Μαρτίου έχει συνδυαστεί γαστρονομικά με τον μπακαλιάρο με σκορδαλιά. Κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής, η Εκκλησία επέτρεπε στους πιστούς να φάνε ψάρι μόνο δύο φορές, συγκεκριμένα του Ευαγγελισμού και την Κυριακή των Βαΐων.

Προετοιμάζεται η μονάδα παραγωγής του Μιραφιόρι Αποκάλυψη: Alfa Giulietta Cross εν' όψει!

Πληροφορίες οι οποίες προέρχονται από “κύκλους” της διοίκησης του γκρουπ της Fiat επιβεβαιώνουν τα δημοσιεύματα του NewsAuto.gr, ότι το SUV της Alfa Romeo είναι καθ΄οδόν… Μάλιστα διέρρευσε και το όνομα που θα χρησιμοποιήσουν, το οποίο, σύμφωνα με τον βρετανικό ειδικό Τύπο, είναι Giulietta Cross.

Μπαρτσελόνα Σούπερ συμβόλαιο «Μπάρτσα» σε Μέσι

Πρόταση που… δεν μπορεί να αρνηθεί ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα στον Λιονέλ Μέσι για να επεκτείνει το συμβόλαιό του μέχρι το 2019, σύμφωνα με τη Sport.
Νέο συμβόλαιο θα κληθεί να υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν με την Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι.