Αρκετοί ηγέτες της Λατινικής Αμερικής μεταβαίνουν στην Κούβα για να δείξουν την υποστήριξή και την συμπαράσταση τους στον Ούγκο Τσάβες Vid.pic

Αρκετοί ηγέτες της Λατινικής Αμερικής μεταβαίνουν στην Κούβα για να δείξουν την υποστήριξή και την συμπαράσταση τους στον Ούγκο Τσάβες, ο οποίος  ένα μήνα αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση τελευταία του για τον καρκίνο.

President Obama and President Karzai Hold a Press Conference

Πρόεδρος Ομπάμα και ο πρόεδρος Χαμίντ Καρζάι του Αφγανιστάν πραγματοποιούν κοινή συνέντευξη Τύπου μετά τη συνάντησή του στο Λευκό Οίκο. 11 του Ιανουαρίου του 2013.ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ...

Flag Fury: Police injured in Belfast as 'Union Jack' protests reignite Video..

Πάνω από εκατό διαδηλωτές επιτέθηκαν στην αστυνομία, ρίχνοντας βόμβες μολότοφ και μπλοκάροντας δρόμους σε όλη Μπέλφαστ, όπως συλλαλητήρια για την απόφαση των αρχών να μειώσουν τη βρετανική σημαία εισήλθε η 40ή ημέρα  Αφορμή η απόφαση του δημάρχου στην πρωτεύουσα της Βόρειας Ιρλανδίας.

Οι υποψηφιότητες για τα φετινά 85α Βραβεία Όσκαρ Vid..


Μεγάλες χολιγουντιανές παραγωγές, ανεξάρτητες δημιουργίες αλλά και το ευρωπαϊκό σινεμά είναι οι πρωταγωνιστές στις φετινές υποψηφιότητες για τα Όσκαρ, που ανακοινώθηκαν πριν λίγες ώρες. Η ταινία που ξεχωρίζει με διαφορά, είναι ο «Λίνκολν» του Στίβεν Σπίλμπεργκ με 12 υποψηφιότητες. Οι βασικοί αντίπαλοι.

Στη σκιά του θανάτου του Μπουρζάν διεξήχθη το ράλι Ντακάρ, Video


Το 7ο κομμάτι του ράλι Ντακάρ είχε από το πρωί στιγματιστεί από τον θάνατο του 25χρονου Τομά Μπουρζάν.
Το 26ο θύμα στην ιστορία του αγώνα είναι ο Τομά Μπουρζάν, αναβάτης μοτοσικλέτας, που έχασε τη ζωή του στα βουνά της Χιλής όταν συγκρούστηκε με περιπολικό.
Το 7ο κομμάτι του ράλι Ντακάρ περιελάμβανε τη διαδρομή από την Καλάμα της Χιλής .

Ο Μάνος Παπαδάκης στο Σταυρό του Νότου + (Plus)


Ο Μάνος Παπαδάκης παρουσιάζει την παράσταση «ο συμβολικός αριθμός 3» στο +plus του Σταυρού του Νότου  παρέα με την 2 Χ 3 μπάντα του και γιορτάζει την 3η δεκαετία της ζωής του.

Νυχτοπερπατήματα στο Χόλιγουντ Δείτε τη Rihanna χωρίς σουτιέν (ξανά)


Είτε την αγαπάς είτε την μισείς είτε σ αρέσουν τα τραγούδια της είτε θεωρείς απλώς ότι είναι άλλη μια υπερεκτιμημένη πιτσιρίκα που θα ξεφουσκώσει σύντομα, η Rihanna είναι σίγουρα ένα κορίτσι που γεμίζει πρωτοσέλιδα βάζοντας τον εαυτό της στην πρώτη θέση της λίστας με τις πιο απροκάλυπτα σέξι γυναίκες του πλανήτη..

Σαλόνι αυτοκινήτου: «Φωτιές» ανάβουν οι αισθησιακές παρουσίες


Ενστάσεις έχει εγείρει φέτος το σαλόνι αυτοκινήτου που μόλις άνοιξε τις πύλες του στις Βρυξέλλες. Στο στόχαστρο βρίσκονται οι αποκαλυπτικές εμφανίσεις των γυναικών που πλαισιώνουν την έκθεση μετά τα παρατράγουδα που σημειώθηκαν στην περυσινή διοργάνωση με τη σύλληψη δύο ανδρών.

Σαλόνι Αυτοκινήτου Βρυξελλων ,Mercedes-Benz A-Class (2013)Vid-pic..

Η νέα Mercedes-Benz A-Class ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη μικρομεσαία κατηγορία: έντονα συγκινησιακή στο σχεδιασμό, με ισχυρές μηχανές που κυμαίνονται από 80 kW (109 hp) έως 155 kW (211 hp), εξαιρετικά αποτελεσματική με τις εκπομπές από μόλις 98 g CO2 ανά χιλιόμετρο και ένα best-in-class συντελεστή οπισθέλκουσας 0,27. Ταυτόχρονα, το νέο μοντέλο.

Σαλόνι Αυτοκινήτου Βρυξελλών 2013, Renault Captur (2014) Vid-pic..

Όπως αποδεικνύεται από τα πρακτικά των καινοτομιών που χρονολογείται από το 1898, η Renault δεν έχει ποτέ σταματήσει να αμφισβητεί τις προκαταλήψεις ή προκλητική συμβατικά αυτοκίνητα σκέψης με την τοποθέτηση των αναγκών των πελατών στην καρδιά κάθε νέου σχεδίου.

H Νικολέττα Ράλλη επιστρέφει στην τηλεόραση


H Νικολέτα Ράλλη ανήκει και επίσημα στο δυναμικό του MTV και επιστρέφει στην τηλεόραση με μια νέα εκπομπή.

«Συνελήφθη» ο Σάκης Ρουβάς

Σε κεντρικό δρόμο του Αμαρουσίου οδηγούσε ο Σάκης Ρουβάς το πολυτελές αυτοκίνητό του, όταν μια σέξι μελαχρινή αστυνομικός τον σταματάει και, αφού του ζητάει να βγει από το αυτοκίνητο, τον υποχρεώσει σε σωματικό έλεγχο..

Υπερψηφίστηκε το νέο φορολογικό νομοσχέδιο 2013

Υπερψηφίστηκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, κατά πλειοψηφία, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Δεκτά κατά πλειοψηφία έγιναν τα άρθρα 1,3,6 και 10, για τα οποία είχε ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε ονομαστικές ψηφοφορίες που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ για τέσσερα άρθρα του, τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:.

Ένοπλοι φύλακες σε σχολεία των Ηνωμένων Πολιτειών..

Την απόφαση να δώσει όπλα στους φύλακες των σχολείων της πήρε μια αγροτική κοινότητα του Οχάιο προκειμένου να εγγυηθεί την ασφάλεια των μαθητών της. Αυτό συμβαίνει σχεδόν ένα μήνα μετά τη δολοφονία 26 ατόμων από έναν νεαρό οπλοφόρο σε δημοτικό σχολείο..

Malaysia opposition holds mass election rally


At least 45,000 people have joined a massive opposition rally in Malaysia's largest city in a show of force ahead of key general elections due in months.
Police sealed off main roads in downtown Kuala Lumpur on Saturday, allowing protesters to march peacefully to a nearby stadium for the rally by opposition leader Anwar Ibrahim's three-party alliance.

Dozens killed in rural Nepal bus crash

At least 29 people have been killed and 12 injured after a bus veered off a narrow mountain road in thick fog in western Nepal on Saturday, police say..

Απέτυχε η επιχείρηση των Γάλλων καταδρομέων στη Σομαλία


Οι Γάλλοι καταδρομείς δεν κατόρθωσαν τη χθεσινή νύχτα να απελευθερώσουν μυστικό πράκτορα, που είχε συλληφθεί ως όμηρος στη νότια Σομαλία..

Η τέταρτη αναβολή των εγκαινίων του νέου αεροδρομίου στο Βερολίνο πλήττει την εικόνα των γερμανικών κατασκευών.


Εργατικότητα και συνέπεια: χαρακτηριστικά που «παραπέμπουν» στη Γερμανία. Η τέταρτη αναβολή των εγκαινίων του νέου αεροδρομίου στο Βερολίνο πλήττει την εικόνα των γερμανικών κατασκευών.
Οι Γερμανοί φημίζονται παγκοσμίως για την εργατικότητα και τη συνέπειά τους.

Αισιοδοξεί ο Νίμιτς για το θέμα της ονομασίας

Μετά τις συναντήσεις του με την ηγεσία της ΠΓΔΜ ο ειδικός μεσολαβητής του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας Μάθιου Νίμιτς δήλωσε ότι είναι ενθαρρυμένος και ότι μπορεί να βρεθεί λύση
Ο μεσολαβητής του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας Μάθιου Νίμιτς μετά το πέρας των.

Στρατιωτική επέμβαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Μάλι

Θα μπορούσε η Ευρωπαϊκή Ένωση να επέμβει στρατιωτικά στο Μάλι, εξαιτίας της ανθρωπιστικής κρίσης που πλήττει τη χώρα;
Απάντηση από τον Bertrand Badie, καθηγητή Πολιτικών Επιστημών στο Ινστιτούτο Πολιτικών Επιστημών στο Παρίσι και ερευνητή στο Κέντρο Διεθνών Μελετών & Ερευνών CERI.

Συμφωνία συνδικάτων και εργοδοτών στη Γαλλία


Οι εργοδοτικές οργανώσεις στη Γαλλία και τα κυριώτερα εργατικά συνδικάτα κατέληξαν απόψε σε μία συμφωνία επί της αρχής για τη τροποποίηση των κανόνων εργασίας, προλειαίνοντας το έδαφος για την μεταρρύθμιση που προωθεί για το εργασιακό καθεστώς μέσα στο 2013 ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, η οποία επιδιώκει να αποτελέσει.

Νεπάλ: Βουτιά θανάτου 300 μέτρων για λεωφορείο Σώθηκαν απο θαύμα 13 έπιβατες.


Οι αστυνομικές αρχές του Νεπάλ επιβεβαίωσαν ότι 29 άτομα έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα με λεωφορείο που σημειώθηκε το Σάββατο στην επαρχία Ντότι δυτικά της.

Τριάντα γυναίκες στο σαουδαραβικό Κοινοβούλιο για πρώτη φορά


Ο Σαουδάραβας βασιλιάς Αμπντάλα διόρισε για πρώτη φορά 30 γυναίκες στο Κοινοβούλιο της χώρας, σύμφωνα με βασιλικό διάταγμα, που αναμετέδωσε σήμερα το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Σαουδικής Αραβίας, SPA.

Gitmo-go-round: Torture & drones 'new normal' for America

Το περιβόητο κέντρο κράτησης των ΗΠΑ στον Κόλπο του Γουαντάναμο στην Κούβα σηματοδοτεί.

West Wing Week: 01/11/13 or "The Interests of Our Country"


...