Δείτε μια εξαιρετικά επιδέξια διάσωση με ελικόπτερο Vds.

Ένας δεξιοτέχνης πιλότος ελικοπτέρου «ξύνει» σχεδόν την πλαγιά του βουνού με τον έλικα προσπαθώντας να παραλάβει έναν τραυματισμένο σκιέρ.

Στο περιστατικό της 2ας Ιανουαρίου, ένας 19χρονος άντρας χτύπησε το πόδι του κάνοντας σκι σε οροσειρά της ανατολικής Γαλλίας, καλώντας σε βοήθεια.

Η εντυπωσιακή διάσωση χαιρετίστηκε από τις Αρχές της χώρας για τις απαράμιλλες ικανότητες του πιλότου…

Δανέλλης: Γνώμονάς μου η συνέπεια στις αρχές και τη συνείδησή μου

Για «παραποίηση της αλήθειας» εκ μέρους του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έκανε λόγο ο Σπύρος Δανέλλης, απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος αναφέρθηκε σε «γυρολόγους βουλευτές» και ιδιαιτέρως στον προσφάτως διαγραφέντα από το Ποτάμι, βουλευτή και ανεξάρτητο πλέον βουλευτή, μετά τη δήλωσή του ότι θα παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Ο κ. Μητσοτάκης, από το βήμα της Ολομέλειας, είχε διερωτηθεί τι άλλαξε μέσα σε έξι μήνες από τότε δηλαδή που ο κ. Δανέλλης είχε υπερψηφίσει την πρόταση

Άγρια κόντρα Τσίπρα-Μητσοτάκη για τον Αποστολάκη με αναφορές στη Χούντα

«Καμία κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης δεν παραβίασε τον άγραφο κανόνα της διάκρισης της πολιτικής και της στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζοντας όμως ότι σέβεται τον ναύαρχο Β. Αποστολάκη ως στρατιωτικό.«Κολοσσιαίο ατόπημα» και «μεγάλη προσβολή στο δημοκρατικό φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων του τόπου» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ζητώντας με ένταση από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη να ανακαλέσει τα όσα είπε για τον νέο υπουργό Εθν. Άμυνας ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη και τις αναφορές του στον υπουργό Εθν. Άμυνας της Χούντας Γρηγόρη Σπαντιδάκη.

Μητσοτάκης: Πολιτικοί γυρολόγοι της κεντροαριστεράς σε φαρσοκωμωδία συναλλαγής

Επιθέσεις στους “πρόθυμους” βουλευτές εξαπέλυσε μιλώντας στην ψήφο εμπιστοσύνης ο πρόεδρος της ΝΔ, καρφώνοντας προσωπικά Δανέλλη- Παπακώστα. Επανέλαβε τα περί σκηνοθετημένου διαζυγίου και επιχείρησε να βάλει φρένο σε τυχόν προσέγγιση ΣΥΡΙΖΑ- ΚΙΝΑΛ. Ο Τσίπρας επέλεξε τον Καμμένο το 2015 και τώρα κάνει ανοίγματα στην κεντροαριστερά, σχολίασε..Ως την τελευταία πράξη μίας παράστασης που επί τρία χρόνια ζημιώνει τον ελληνικό λαό χαρακτήρισε την ψήφο εμπιστοσύνης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, επαναλαμβάνοντας τα περί σκηνοθετημένου διαζυγίου,

Επίθεση Γεννηματά σε Τσίπρα: Δεν θέλετε να μιλήσει ο λαός γιατί φοβάστε τι θα βγει από την κάλπη

Με αιχμές κατά του προέδρου της Βουλής ξεκίνησε την τοποθέτησή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, κατηγορώντας ότι επιχειρεί να παρουσιάσει εικόνα σκληρού δικομματισμού για να ευνοήσει τον ΣΥΡΙΖΑ.Τα βέλη της τα έστρεψε και κατά του Αλέξη Τσίπρα επειδή εκτός των άλλων έφυγε από την αίθουσα της ολομέλειας.
«Δεν υπάρχουν όρια στη γελιοποίηση. Και γιατί γελοιοποιήστε απόλυτα κύριε Τσίπρα; Γιατί μετά τα όσα έγιναν την Κυριακή έπρεπε να γίνουν εκλογές. Αλλά εσείς δεν θέλετε να μιλήσει ο λαός γιατί φοβάστε τι θα βγει από την κάλπη» τόνισε.

Η κομπίνα του Ερντογάν με το κλεμμένο... ελαιόλαδο για να θησαυρίσει

Κανείς δεν πίστευε πως, όταν η Τουρκία εξαπέλυε τη στρατιωτική επιχείρησή της «Κλάδος Ελαίας» στη Βόρεια Συρία, θα… έκοβε στην κυριολεξία τους κλάδους και θα μοσχοπωλούσε το λάδι τους!
Οι αποκαλύψεις έχουν προκαλέσει σάλο, καθώς η κυβέρνηση της Τουρκίας φέρεται να εισάγει στην Ισπανία μέσω διαφόρων συνεργατικών εταιρειών