Μπαμπάκ Ταγκβάε: Ελληνικός και Αιγυπτιακός Στόλος «μπλοκάρουν» τη Λιβύη

Ελληνικός και αιγυπτιακός στόλος βγαίνουν στο Νότιο Κρητικό Πέλαγος; Αυτό φαίνεται να υποστηρίζει ο αμυντικός συντάκτης και αναλυτής, Μπαμπάκ Ταγκβάε, στον λογαριασμό του στο Twitter.«Ναυτικές δυνάμεις της Αιγύπτου και της Ελλάδας θα πραγματοποιήσουν κοινή στρατιωτική άσκηση κοντά στα χωρικά ύδατα της Λιβύης.
»Αυτό θα έχει αποτέλεσμα ο εναέριος χώρος και τα διεθνή ύδατα που είναι απαραίτητα στην Τουρκία για να στέλνει στρατεύματα στη Λιβύη θα μπλοκαριστούν για το τουρκικό πολεμικό ναυτικό και πολεμική αεροπορία».

Τι έγραψε στα ελληνικά ο Λίβυος Ναύαρχος για τους προδότες

Αίσθηση προκαλεί η ανάρτηση που έκανε στα ελληνικά, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού της Λιβύης, Ναύαρχος Ελ Μαχντάουι Φαράκ.

»Επεσήμανε το έντονο αποτύπωμα του αρχαιοελληνικού πολιτισμού στη χώρα του αλλά και το αντίστοιχο χριστιανικό, καθώς όπως είπε, ο Απόστολος και Ευαγγελιστής Μάρκος είναι Λιβυκής καταγωγής».Ο Ναύαρχος στην ανάρτησή του σε πράσινο φόντο έγραψε:

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Πάντρεψε ένα από τα πρώτα παιδιά που έκαναν μεταμόσχευση μυελού των οστών στην Ελλάδα

Η πρέσβειρα καλής θέλησης της Unesco, έγινε κουμπάρα και πάντρεψε τον Παναγιώτη, ένα από τα πρώτα παιδιά που πριν 30 χρόνια έκανε μεταμόσχευση μυελού των οστών στη νεοσύστατη τότε μονάδα μεταμόσχευσης.
Ο Παναγιώτης στα 21 του χρόνια και αφού είχε γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής του, έκανε ξανά μεταμόσχευση, ενώ λίγες μέρες πριν παντρεύτηκε με κουμπάρα τη γυναίκα που του “έσωσε” τη ζωή και που στάθηκε στο πλευρό του από τα πρώτα χρόνια της ζωής του, που διαγνώστηκε με μεσογειακή αναιμία.

Χρηματιστήριο: Πιέσεις μετά την ένταση Ιράν-ΗΠΑ Στο 0,81% η πτώση του Γενικού Δείκτη Τιμών

Πτωτικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω πτωτικού κλίματος στις ευρωπαϊκές αγορές στον απόηχο της νέας κλιμάκωσης της έντασης μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν.O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 923,13 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,81%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 3,85 εκατ. ευρώ.


Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,79%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,39%.

Τα μαζεύει και ζητά συγγνώμη ο Τζιτζικώστας για τις σεξιστικές αναφορές προς τις υπαλλήλους της Περιφέρειας

Συγγνώμη για την «ατυχέστατη και τελείως λάθος αναφορά προς τις εργαζόμενες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» ζητάει, μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
   «Ατυχέστατη και τελείως λάθος η αναφορά μου προς τις εργαζόμενες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με τρόπο που ούτε με εκφράζει, ούτε με χαρακτηρίζει, για οποιαδήποτε γυναίκα. Για αυτό και η συγγνώμη μου είναι απολύτως ξεκάθαρη και ειλικρινής», δηλώνει ο κ. Τζιτζικώστας.

Τα γλέντια του Κώστα Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη - Το τραγούδι που του αφιέρωσαν

Τον ρόλο ξεναγού ανέλαβε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής στην Πρώτη Σερρών, στο σπίτι του Κωνσταντίνου Καραμανλή, κατά την επίσκεψη του βουλευτή Βοιωτίας Ανδρέα Κουτσούμπα, που ανέβασε και φωτογραφία τους με φόντο το πορτρέτο του ιδρυτή της ΝΔ. Ο Καραμανλής κινείται ανάμεσα σε Θεσσαλονίκη και Πρώτη αυτές τις ημέρες- είχε πάει και στον Σοχό, όπως επισήμανε ο «Μικροπολιτικός» στα «Νέα», όπου συζήτησε με τοπικά στελέχη το αίτημά τους να ανεξαρτητοποιηθεί ο δήμος.

Τζιτζικώστας: Αντί για ευχές σε γυναίκες-υπαλλήλους της Περιφέρειας, «υπονοούμενα» για ταινίες του... Σειρηνάκη! (Vide

Συζητήσεις έχουν προκαλέσει οι σεξιστικές δηλώσεις του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστας στη διάρκεια ανταλλαγής ευχών με εργαζόμενους της Περιφέρειας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Ο Α. Τζιτζικώστας κάνοντας «ατυχέστατο» χιούμορ σε διάρκεια ανταλλαγής ευχών συζητώντας για ένα "χαρούμενο" ρόλο σε ταινίες για γυναίκες εργαζόμενες της περιφέρειας μίλησε για ταινίες πορνό.

Νεκρός με διαταγή Τραμπ δημοφιλής Ιρανός υποστράτηγος στη Βαγδάτη - Ποιος ήταν ο Κασέμ Σουλεϊμανί

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, ορκίστηκε σήμερα ότι η χώρα θα «εκδικηθεί» τον θάνατο του ιρανού υποστρατήγου Κασέμ Σουλεϊμανί, ο οποίος σκοτώθηκε τα μεσάνυχτα σε αμερικανική επιδρομή στη Βαγδάτη, ενώ κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος στην Ισλαμική Δημοκρατία.
Να σημειωθεί ότι το αμερικανικό Πεντάγωνο επιβεβαίωσε το βράδυ της Πέμπτης (ξημερώματα σήμερα Παρασκευή ώρα Ελλάδας) ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διέταξε την εξόντωση του ιρανού υποστρατήγου Κασέμ Σουλεϊμανί, που σκοτώθηκε σε βομβαρδισμό στο διεθνές αεροδρόμιο της Βαγδάτης.