Ο Ρούνεϊ πουλά το supercar του τώρα που δεν μπορεί να το οδηγήσει!

To πρώην αστέρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παίκτης πια της Έβερτον είδε το δίπλωμά του να κάνει φτερά όταν τον έπιασαν να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης.

Κι έτσι έβγαλε τώρα στο σφυρί τη φανταστική ηλεκτρική BMW i8 του, στη γνωστή ιστοσελίδα αγγελιών Auto Trader, έναντι 74.000 ευρώ (65.000 λίρες).

Ελπίζει να χάσει δηλαδή μόνο… 57.000 ευρώ από την αρχική τιμή που αγόρασε το ηλεκτρικό supercar τον Ιανουάριο του 2015.

Καρατομήθηκε o επικεφαλής λομπίστας της VW για τα πειράματα σε ζώα

Ο επικεφαλής λομπίστας της Volkswagen Τόμας Στεγκ, εκ των στενότερων συνεργατών του επικεφαλής του Ομίλου της VW Ματίας Μιούλερ, παύθηκε σήμερα από την θέση του «μέχρις ότου ξεκαθαριστεί η υπόθεση» των πειραμάτων της αυτοκινητοβιομηχανίας σε πιθήκους.

Ο Στεγκ δήλωσε ότι έχει αναλάβει όλη την ευθύνη, καθώς στο τμήμα που διηύθυνε, των Εξωτερικών και Κυβερνητικών Σχέσεων, ανήκε και ο Χανς-Γκέοργκ Κούστζνιρ, ο οποίος ήταν μέλος του Προεδρείου του χρηματοδοτούμενου από τις VW, Daimler, BMW και Bosch Ευρωπαϊκού Ομίλου Ερευνών

Η αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας αποκαλύπτει ένα «απλό κόλπο» για να αποφεύγουμε τα πρόστιμα ταχύτητας

Όταν σε «τσιμπήσει» το ραντάρ της τροχαίας να έχεις υπερβεί το όριο ταχύτητας, τότε οι δικαιολογίες εκτοξεύονται βροχή.

Μόνο που σπανίως γίνονται πιστευτές, καθώς οι παραβάτες δεν πρωτοτυπούν κατά κανέναν τρόπο και οι αστυνομικοί τα έχουν ξανακούσει αυτά τόσες και τόσες φορές.

Τα όρια ταχύτητας υπάρχουν εξάλλου για έναν καλό λόγο και όλοι οφείλουμε να τα σεβόμαστε.

O Gordon Ramsay αποκάλυψε πώς ξεγελά τις κάμερες της τροχαίας και δεν παίρνει κλήση

Όταν δεν ουρλιάζει στους ανθρώπους και δεν κράζει τα φαγητά των χρηστών του Twitter, ο γνωστός σεφ περνά τη μέρα του σπάζοντας τους κανόνες.

Ο σκοτσέζος μάγειρας είπε πρόσφατα πόσο αγαπά να πατά το γκάζι της Ferrari του στις λεωφόρους του Λος Άντζελες τις μεταμεσονύκτιες ώρες, φροντίζοντας ωστόσο να καλύψει τις πινακίδες κυκλοφορίας με μεμβράνη τροφίμων για να αποφεύγει τις κάμερες!