Titan XD- Concept εμπνευσμένο από τους πολεμιστές της ελληνικής μυθολογίας (Φωτό+Βίντεο)

Με ένα εντυπωσιακό concept του ολόφρεσκου Titan, η Nissan συμμετέχει στο διεθνές Σαλόνι αυτοκινήτου του Detroit στις ΗΠΑ, ξεκινώντας με τους καλύτερους οιωνούς για τη νέα χρονιά, την εμπορική διάθεση του δημοφιλούς pickup, στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.
Βασισμένο στην κορυφαία έκδοση του νέου Titan XD με το θηριώδη, 5 λίτρων, κινητήρα V8 Cummins Turbo Diesel με απόδοση 390 ίππων και σχεδόν 545Nm ροπής, το Titan Warrior Concept δημιουργήθηκε για αυτούς που επιζητούν extreme καταστάσεις.

Εστάλησαν οι πρώτες κλήσεις για τη «λίστα Μπόργιανς» σε 20 γιατρούς και δικηγόρους

Τις πρώτες κλήσεις προς καταθέτες της UBS που περιλαμβάνονται στη «λίστα Μπόργιανς», οι οποίες δόθηκαν στην Ελλάδα από το κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, απέστειλαν σήμερα, Πέμπτη, όπως είχε ανακοινωθεί, οι οικονομικοί εισαγγελείς, οι οποίοι έχουν ήδη ξεκινήσει την διερεύνηση του υλικού που φέρεται να αφορά πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ν.3839 του 2010- Το κακούργημα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Είναι δεδομένη και ανυποχώρητη η αντιπαράθεση που έχω με το νόμο Μητσοτάκη με τον οποίο καταργήθηκε ο Ν.3839 του 2010, ο οποίος τότε όρισε για πρώτη φορά αδιαμφισβήτητα αξιοκρατικές διαδικασίες στην επιλογή διευθυντών στο δημόσιο. Μία πολύ σοβαρή μεταρρύθμιση που κάναμε τότε στο Υπουργείο Εσωτερικών για την ανάταξη του καταρρέοντος ελληνικού κράτους.

ΠΑΣΟΚ- H Φώφη διέγραψε τον Λεωνίδα Γρηγοράκο

Ραγδαίες εξελιξεις στο ΠΑΣΟΚ προκαλεί ήδη η εκλογή του Κυράκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ και ο διεμβολισμός που ήδη φαίνεται να πετυχαίνει στα κόμματα της κεντροαριστεράς.
Η Φώφη Γεννηματά προχώρησε στη διαγραφή του Λεωνίδα Γρηγοράκου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ (Δημοκρατικής Συμπαράταξης).

Σινεμα* Όσκαρ: Δώδεκα υποψηφιότητες για την «Επιστροφή»

Με 12 υποψηφιότητες, η «Επιστροφή» του Αλεχάντρο Ινιαρίτου με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο ηγείται της κούρσας των Όσκαρ. Ακολουθεί το «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής», με 10 υποψηφιότητες.

Σινεμα «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι»: Σαρώνουν στις υποψηφιότητες για τα Χρυσά Βατόμουρα

Υποψήφιοι για την χειρότερη ερμηνεία είναι αυτή τη χρονιά μεταξύ άλλων, ο Τζόνι Ντεπ και η Γκουίνεθ Πάλτροου για την ταινία «Mortdecai». Στις λίστες βρίσκονται και ονόματα όπως της Τζένιφερ Λόπεζ, της Μίλα Κούνις,  του (υποψηφίου για Όσκαρ για το The Danish Girl) Έντι Ρεντμέιν και -κατά παράδοση-  του Άνταμ Σάντλερ.

Είναι γρήγορο και σπορ: Mε το LC 500 η Lexus δηλώνει παρόν σε μια απαιτητική κατηγορία

H Lexus μπορεί να μην είναι το συνώνυμο του σπορ κατασκευαστή, όπως φέτος στην έκθεση του Ντιτρόιτ παρουσίασε ένα νέο κουπέ, το LC 500, που είναι τόσο εντυπωσιακό όσο και δυνατό.
Ενδιαφέρον έχει πως για να προκύψει το μοντέλο παραγωγής μεσολάβησαν 4 ολόκληρα χρόνια από την παρουσίαση του πρωτότυπού του, του LF-LC, που είχε εμφανιστεί το 2012 και πάλι στην τότε έκθεση της

388 παραμυθένια χρόνια. Το doodle της Google τιμά τον Σαρλ Περώ

Μια φορά και έναν καιρό ήταν ο Σαρλ Περώ. Μόνο έτσι μπορεί κανείς να ξεκινήσει ένα μικρό κείμενο, φόρο τιμής στον άντρα που ξεκίνησε να παραμυθιάζει τον κόσμο με μια φαντασία ανείπωτη, χαρίζοντας μας παραμύθια εμβληματικά. Από τη Σταχτοπούτα με τους μικρούς συμμάχους στην Κοκκινοσκουφίτσα που κανένας Κακός Λύκος δεν έκανε χαψιά, στην Ωραία Κοιμωμένη