Οι «γυμνές» διασημότητες απειλούν την Google με αγωγή 100 εκατ. δολαρίων

Η αποτυχία της εταιρεία να εξαφανίσει εγκαίρως τις φωτογραφίες που διέρρευσαν, ίσως της κοστίσει ακριβά.

Συνέχεια στο σήριαλ των γυμνών φωτογραφιών διασημοτήτων οι οποίες διέρρευσαν εξαιτίας κενού ασφαλείας του iCloud δίνουν μερικοί από τους δικηγόρους τους, καθώς αξιώνουν από την Google για λογαριασμό των πελατών τους αποζημίωση ύψους 100 εκατ. δολαρίων.

Οι νέες Harley-Davidson πατούν το γκάζι

Τη νέα της γκάμα για το 2015 παρουσίασε η θρυλική εταιρεία.
Με κεκτημένη ταχύτητα από το Project RUSHMORE, την παγκόσμια παρουσίαση του Street 750 και τον «ηλεκτρισμό» που προκάλεσε η αποκάλυψη του Project LiveWire, η Harley-Davidson κρατάει το γκάζι ανοικτό με την παρουσίαση της γκάμας του 2015.

170 δισ. ευρώ έχασαν τα ελληνικά νοικοκυριά σε 7 χρόνια

Πλούτο ύψους 170 δισ. ευρώ έχασαν τα ελληνικά νοικοκυριά από το 2007 έως σήμερα, σύμφωνα με αποκαλυπτική μελέτη της ελβετικής ιδιωτικής τράπεζας Julius Baer.

Europa League ΠΑΟΚ: Φουριόζος για το «διπλό» στη Γαλλία...(20:00, ΑΝΤ1)

Ο ΠΑΟΚ θέλει απόψε κόντρα στη Γκινγκάμπ (20:00, ΑΝΤ1) να συνεχίσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στον όμιλο του Europa League
Ο «δικέφαλος» φιλοξενείται στη Γαλλία για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League από τη Γκινγκάμπ και έρχεται με φόρα από το 6-1 επί της Ντιναμό Μινσκ στην Τούμπα.

Champions League. «Κράζουν» και στη Ρωσία τον διαιτητή του Μάλμε-Ολυμπιακός

Πώς του επιτρέπουν να σφυρίζει στην Ευρώπη αναρωτιούνται οι Ρώσοι για τον Σεργκέι Καράσεφ, διαιτητή στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μάλμε
Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Σεργκέι Καράσεφ έχουν στον Ολυμπιακό, στον οποίο εκτιμούν ότι έπαιξαν αποφασιστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα με τη Μάλμε για τη 2η αγωνιστική του Champions League.

Χονγκ Κονγκ: Το τελεσίγραφο λήγει και οι φοιτητές ετοιμάζονται για καταλήψεις κτιρίων-Hong Kong Protest 2014 ΒΙΝΤΕΟ

Παραμένουν στους δρόμους την ώρα που η Κίνα τους "κουνάει το δάκτυλο" διαμηνύοντας ότι οι διαδηλώσεις είναι παράνομες
Η "σπίθα" της εξέγερσης είναι έτοιμη να ανάψει στο Χονγκ Κονγκ καθώς οι διαδηλωτές που ζητούν εκλογική αυτονομία από το Πεκίνο, παραμένουν στις επάλξεις, με τους αναλυτές να εκφράζουν φόβους για μία δεύτερη Τιεναμέν. 

Στην Βουλή η πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για τα 751 ευρώ κατώτατο μισθό

Προτείνεται η «κατάργηση των μνημονιακών αντεργατικών και αντιδημοκρατικών νομοθετικών ρυθμίσεων} του 2010-2014 
Επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, αποκατάσταση του θεσμού των ελεύθερων συλλογικών συμβάσεων εργασίας και «ξήλωμα» όλων των σχετικών μνημονιακών ρυθμίσεων περιλαμβάνει η νέα πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ που κατατέθηκε στην Βουλή.

Motor Show* Σαλόνι αυτοκινήτου - Παρίσι 2014: Ολα τα νέα αυτοκίνητα που παρουσιάζονται

Το τελευταίο επί ευρωπαϊκού εδάφους αυτοκινητικό ραντεβού της χρονιάς αρχίζει στο Παρίσι, με τις αυτοκινητοβιομηχανίες να παρουσιάζουν τις προτάσεις τους για το 2015.
Το C+S βρίσκεται στην πόλη του φωτός και σας παρουσιάζει όλα τα νέα μοντέλα που παρουσιάζονται αυτές τις ημέρες...

 Στην πόλη του φωτός οι αυτοκινητοβιομηχανίες παρουσιάζουν τα νέα τους μοντέλα, τα οποία θα απασχολήσουν τις αυτοκινητικές μας συζητήσεις τους επόμενους μήνες.

Πέθανε η η πρώτη γυναίκα πιλότος που έκανε το γύρο του κόσμου το 1964

Η Τζέραλντιν «Τζέρι» Μοκ, η πρώτη γυναίκα πιλότος που έκανε μόνη της το γύρο του κόσμου, άφησε την Τρίτη την τελευταία της πνοή σε ηλικία 88 ετών, επιβεβαίωσε στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων υπάλληλος του Μουσείου Smithsonian Air and Space στην Ουάσινγκτον.

Σε ετοιμότητα ο ΣΥΡΙΖΑ για την τριήμερη μάχη στη Βουλή -Τρικ της κυβέρνησης, ψήφο εμπιστοσύνης ζητά τη Δευτέρα από τη βουλή

Ο Πάνος Σκουρλέτης παρουσιάζει στο protothema.gr τις εκτιμήσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την κρίσιμη πολιτική σύγκρουση
Για "αμυντική και ηττοπαθή κίνηση", αλλά και "ύστατη προσπάθεια διάσωσης από ένα απονομιμοποιημένο κοινοβούλιο" κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας στο protothema.gr την απόφαση των Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελου Βενιζελου να προσφύγουν στη βουλή για αναβάπτιση της εμπιστοσύνης της προς την κυβέρνηση.

Champions League Μάλμε - Ολυμπιακός 2-0 -Σφαγή του Θρύλου απο τον Ρώσο διαιτητή (Φωτό+Βίντεο)

Δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι στον Μανιάτη στο 55΄, ακύρωσε γκολ του Ολυμπιακού και ελέγχεται για πέναλτι και στον Μήτρογλου - Το παραδέχτηκε και ο προπονητής των Σουηδών: «Ήταν πέναλτι και αν δινόταν το παιχνίδι θα εξελισσόταν διαφορετικά» - Τα γκολ για τη Μάλμε από τον Ρόζενμπεργκ στο 44΄ και το 82΄ μετά από λάθη της άμυνας των ερυθρολεύκων

Μπόμτε Γερμανία- Μεγαλύτερη ασφάλεια μέσω κατάργησης πινακίδων;

Στο Μπόμτε της Γερμανίας οι οδηγοί μπορούν «να κάνουν του κεφαλιού τους» αφού ο δήμος κατήργησε σχεδόν όλες τις πινακίδες σήμανσης. Παρόλα αυτά όμως οι πεζοί μπορούν να μετακινούνται ακόμη και με τα μάτια κλειστά…
Το αρχικό σοκ για όσους διέρχονται τον κεντρικό δρόμο της κωμόπολης Μπόμτε της Κάτω Σαξονίας είναι μεγάλο:

Ιστορικά- 25 χρόνια Ο Γκένσερ και η πτώση του Τείχους

25 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την πτώση του Τείχους. Κανείς δεν μπόρεσε να μαντέψει τι θα συνέβαινε. Ίσως μόνο ο Χανς Ντίντριχ Γκένσερ, ο οποίος είπε την πιο διάσημη... μισή φράση στην ιστορία.
Καλοκαίρι 1989. Οι Ανατολικογερμανοί γυρίζουν την πλάτη στο κράτος τους και αναζητούν προστασία στις γερμανικές πρεσβείες στην Ουγγαρία, την Πολωνία και την Τσεχία αλλά και στην Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Δυτικής Γερμανίας στο Ανατολικό Βερολίνο.

Κίνηση απελπισίας Σαμαρά - Βενιζέλου μπροστά στην αποσύνθεση - Ψήφο εμπιστοσύνης ζητάει η κυβέρνηση

Παγίως η πρόταση παροχής ψήφου εμπιστοσύνης αποσκοπεί στον εκβιασμό των βουλευτών της πλειοψηφίας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση απευθύνεται πρωτίστως στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που έχουν εκφράσει όχι μόνο ενστάσεις για τις ακολουθούμενες πολιτικές, αλλά και αντιρρήσεις για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Αντ. Σαμαρά.

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου* Αρχίζει σήμερα το 3ο Φεστιβάλ Ν. ΣΥΡΙΖΑ: Το πλήρες πρόγραμμα

Πολιτικές συζητήσεις, workshops, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και άλλα διαδραστικά δρώμενα, περιλαμβάνει το πλούσιο πρόγραμμα του 3ου Φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, που αρχίζει σήμερα, με κεντρικό σύνθημα "Στους δρόμους της ανατροπής σμιλεύουμε το μέλλον". Επίσης, στο χώρο του φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν καλλιτεχνικές, αντιφασιστικές και lgbtqi συλλογικότητες, συλλογικές συνεταιριστικές πρωτοβουλίες, μεταναστευτικές κουζίνες κ.ά.