Λαζόπουλος: Η ελπίδα είναι μια γυναίκα, ζει σε μέρος που δεν γνωρίζουμε - Την ΕΕ κυβερνά η Γερμανία, αλλά η Ελλάδα αντιστάθηκε

 «Θεέ μου, τι σου κάναμε;»
Ο Λάκης Λαζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δεύτερο τεύχος του περιοδικού «Το Πρακτορείο», που εκδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μιλάει για όλα, την προσφυγική κρίση, ασκεί κριτική στους χειρισμούς της ελληνικής Πολιτείας, σατιρίζει την Ευρώπη, η ηγεσία της οποίας θυμίζει «σειρά τηλεόρασης» και εκφράζει την ικανοποίησή του για τον Έλληνα που στέκεται όρθιος.

Τα κάλλη της Daphne Joy δεν κρύβονται ( Φωτογραφίες )

Στα καλύτερά της είναι η πρώην σύντροφος του γνωστού ράπερ 50 Cent, Daphne Joy. Η πληθωρική καλλονή με τα περίσσια κάλλη γοητεύει τους θαυμαστές της στο Instagram με απανωτές φωτογραφίες που δημοσιεύει στον λογαριασμό της.
Η Daphne Joy γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 1987 στις Φιλιππίνες, από Πορτορικανό πατέρα και Φιλιππινέζα μητέρα, είναι μοντέλο και περιστασιακά ηθοποιός.

10 κρυμμένα μηνύματα σε θρυλικά τραγούδια. Από το Hotel California στον Πάριο

Μπάντες που έκρυψαν μηνύματα από εταιρείες και κριτικούς, θέλοντας να τα βρουν οι οπαδοί τους για να δημιουργηθεί περισσότερος "ντόρος". Δουλειές μελετημένες καλά στο στούντιο, ή απλές συμπτώσεις. Πατάς Play και κρίνεις (Vids)

Nirvana, Led Zeppelin, Eagles, Judas Priest, Beatles, Slayer, όλοι μαζί στο ίδιο άρθρο. Τι τους ενώνει; Τα περιθρύλητα, κρυμμένα μηνύματα της μουσικής τους.

Στα άδυτα του τούνελ μεταφοράς ναρκωτικών της Σιναλόα (Vid+ Pics)

Οι Μεξικανικές αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν το τούνελ που το καρτέλ ναρκωτικών Σιναλόα, υπό την ηγεσία του δραπέτη Ελ Τσάπο, μεταφέρει ναρκωτικά στις ΗΠΑ (Vid+ Pics)

Κυνήγι έχουν εξαπολύσει οι μεξικανικές αρχές για τον εντοπισμό του δραπέτη Ελ Τσάπο, κατά κόσμον Χοακίν Γκουσμάν, με αποτέλεσμα να έχουν κάνει φύλλο και φτερό τις τοποθεσίες που δραστηριοποιείται το καρτέλ, του οποίου ηγείται.

Owiwi: Το ελληνικό παιχνίδι στρατηγικής - εφαρμογή προσλήψεων που άρεσε στον Ολάντ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για χρήση από τον ίδιο, όσον αφορά στην επιλογή των συνεργατών του, έδειξε , μεταξύ σοβαρού και αστείου, ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, όταν τα μέλη της ελληνικής startup Owiwi του παρουσίασαν την εφαρμογή τους, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην Ελληνική Πρωτοβουλία Τεχνολογικών Συνεργατικών Σχηματισμών «Corallia» στο Μαρούσι (α2-innohub) την Παρασκευή.

Το απόλυτο δέος: Ο τυφώνας Πατρίτσια από το διάστημα, σε δέκα καρέ (Pics)

Η πιο ισχυρή καταιγίδα που έχει 'καταγραφεί' στην ιστορία της ανθρωπότητας χτυπάει το Μεξικό. Δείτε τις εντυπωσιακές απεικονίσεις από το διάστημα (Pics)

Πραγματικό δέος προκαλούν οι απεικονίσεις του τυφώνα Πατρίτσια από το διάστημα.

Πρόκειται για έναν από τους πιο ισχυρούς τυφώνες στην ιστορία και ταυτόχρονα η πιο ισχυρή καταιγίδα που έχει καταγραφεί ποτέ, από δορυφόρο.

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τρελός κυνηγός τυφώνων μπαίνει μέσα στο "μάτι της Πατρίτσια"

Βίντεο δείχνει το μάτι του τυφώνα Πατρίτσια από κοντά. Από πολύ κοντά. Βασικά από μέσα του (Vid+Pics)

Ο Joseph Klippel είναι πιλότος της National Oceanic and Atmospheric Administration, ή αλλιώς NOAA. Τις τελευταίες δύο ημέρες πετούσε με το αεροσκάφος του προσπαθώντας να μπει μέσα στον τυφώνα Πατρίτσια που πλησίαζε προς το Μεξικό, προσπαθώντας να καταγράψει την εξέλιξη και την ταχύτητα του.

Ιωάννινα: Βρέθηκε το χρυσό καριοφίλι του Αλή-Πασά

Το χρυσό καριοφίλι του Αλή-Πασά κοσμεί πλέον τις προθήκες του ομώνυμου Μουσείου στο Νησί της λίμνης των Ιωαννίνων

Ένα σπουδαίο ιστορικό κειμήλιο της Ηπείρου, το χρυσό καριοφίλι του Αλή Πασά, το οποίο αποτελεί και έργο τέχνης, διεσώθη στο πέρασμα του χρόνου και εκτίθεται πλέον σε περίοπτη θέση, στο Μουσείο Αλή Πασά και Επαναστατικής Περιόδου στο Νησί των Ιωαννίνων,

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ : Σαλάτα με ρόδι-- Πατάτες baby στο φούρνο- -Γεμιστά μπισκότα σοκολάτας με κρέμα βανίλια












..

Hello… το νέο τραγούδι της Adele μόλις κυκλοφόρησε ( picture+video )

Το τελευταίο μέχρι σήμερα άλμπουμ της Adele, 21, είχε κυκλοφορήσει στις αρχές του 2011 και είχε σαρώσει τα πάντα στο πέρασμα του. Βραβεία, πωλήσεις, αποδοχή από κοινό και κριτικούς. Η 27χρονη, πλέον τραγουδίστρια, επιστρέφει στις 20 Νοεμβρίου με το νέο της άλμπουμ που θα έχει τίτλο 25.

Το πρώτο βιντεοκλίπ από το νέο άλμπουμ της κυκλοφόρησε, έχει τίτλο Hello

Πορτογαλία: Πήλινα πόδια για την νέα κυβέρνηση Κοέλιο

 Πορτογαλία: Τρικομματική Αριστερή κυβέρνηση στην εξουσία;οχι απο Μερκελ??


Ο πρόεδρος της Πορτογαλίας ξαναδιόρισε χθες τον απερχόμενο πρωθυπουργό Πέδρο Πάσος Κοέλιο στην πρωθυπουργία μετά τις εκλογές της Κυριακής που ανέδειξαν το κόμμα του νικητή χωρίς όμως να πάρει την πλειοψηφία.

ΚΑΙΡΟΣ*ΕΛΛΑΔΑ*ΕΜΥ: ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29-10-2015 / 1800 ΤΟΠΙΚΗ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 29-10-2015
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ. ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.