Ανακαλύψτε την παραλία με την πιο άσπρη άμμο στον κόσμο

Όλη η τροπική μαγεία βρίσκεται συγκεντρωμένη σε ένα νησιωτικό σύμπλεγμα στην Αυστραλία. Τα νησιά Γουίτσαντεϊ είναι ένα σύμπλεγμα 74 μικρών παραδείσων με κρυστάλλινα νερά και πολύχρωμο βυθό.
Λειτουργούν ως θαλάσσιο πάρκο αλλά και ως πέρασμα προς το μεγαλύτερο σύστημα κοραλλιογενών υφάλων του κόσμου, το λεγόμενο Great Barrier Reef.

Αχέροντας, το μυθικό ποτάμι της Ηπείρου - Δείτε τις φωτογραφίες

Τρεις νομούς διασχίζει ο ποταμός Αχέροντας: Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Πρέβεζας. Από τις πολλές πηγές του- οι πρώτες είναι στο βουνό Τόμαρος των Ιωαννίνων, σε υψόμετρο σχεδόν 2.000 μέτρων- μέχρι τις εκβολές του στο Ιόνιο, στην Αμμουδιά της Πρέβεζας, σχηματίζει αλλού ήρεμα νερά κι αλλού χαράδρες και ορμητικά περάσματα.
Χιλιάδες επισκέπτες φτάνουν στην Ήπειρο κάθε χρόνο για να δουν το ποτάμι των 52 χιλιομέτρων που

Ζήστε αξέχαστες στιγμές σε 30 εξωτικές παραλίες της Ελλάδας

Δεν είναι τυχαία η φήμη των παραλιών της βόρειας Κέρκυρας, ότι είναι από τις πιο όμορφες της Ελλάδας!
Στην περιοχή της Κασσιόπης, οι υπέροχες παραλίες της που προσελκύουν πλήθος λουόμενων έχουν η κάθε μια τη δική της ξεχωριστή χάρη και ομορφιά. Εκείνοι όμως που αναζητούν τροπική αγριάδα, ησυχία και απομόνωση, θα επιλέξουν σίγουρα το Κανόνι Κασσιόπης και θα βρουν ότι ζητούν! Δεν είναι τυχαίο ότι προτιμάται ιδιαίτερα από τους ντόπιους!      No. 26: Κανόνι Κασσιόπης, Κέρκυρα

Η Alessandra Ambrosio απολαμβάνει τον έρωτά της στο ηλιοβασίλεμα της Μυκόνου

Την Μύκονο επέλεξε για τις διακοπές της η Alessandra Ambrosio μετά την Πάρο. Η καλλονή από τη Βραζιλία που δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media και να διαφημίζει τη χώρα μας, θέλησε να δείξει πόσο ερωτευμένη είναι με τον σύζυγό της και πατέρα των δύο παιδιών της, Jamie Mazur.
Έτσι μία φωτογραφία όπου βρίσκεται στην αγκαλιά του και φιλιούνται στο ηλιοβασίλεμα ενώ στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία έγραψε: «...και τον αγαπώ».

Στην Ελλάδα για διακοπές έρχεται ο Φρανσουά Ολάντ

Έναν χρόνο μετά την τελευταία του επίσκεψη στην Αθήνα, τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν και παραβρέθηκε στη Σύνοδο των Μεσογειακών Ευρωπαϊκών Χωρών, Φρανσουά Ολάντ επιστρέφει στη χώρα μας, για να συνδυάσει το ταξίδι του με ολιγοήμερες διακοπές.
Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας θα συνοδεύεται μάλιστα από τη γοητευτική σύντροφό του, ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ, συνδυάζοντας... δουλειά και διακοπές.

Η ζωή και ο ξαφνικός θάνατος του Μίνωα Κυριακού «Έφυγε» από ανακοπή καρδιάς

Απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών, από ανακοπή το απόγευμα της Κυριακής, ο εφοπλιστής και ιδρυτής του ομίλου ΑΝΤ1, Μίνωας Κυριακού.
Ο Μίνως Κυριακού υπέστη αιφνιδίως χθες στις 4 μ.μ. καρδιοαναπνευστική ανακοπή και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον προσωπικό του ιατρό, οι οποίες συνεχίστηκαν και κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, χωρίς κανένα σημείο ανάνηψης, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.