Η εθνική ομάδα του 2004 βρέθηκε ξανά στο γήπεδο ( foto.video.)

Το μυστικό της επιτυχίας το 2004 ήταν η λέξη "ομάδα". Ακόμη και σήμερα, 12 χρόνια μετά τον θρίαμβο στα γήπεδα της Πορτογαλίας, τα παιδιά του Όττο Ρεχάγκελ συνεχίζουν να νιώθουν το ίδιο δέσιμο και σε κάθε ευκαιρία συγκεντρώνονται για να μας θυμίζουν τις ένδοξες ημέρες του EURO.

Σουηδία: Λιγότερες ώρες εργασίας, με τις ίδιες απολαβές;

Η αποτελεσματικότητα του παραδοσιακού οκτάωρου εργασίας έχει από καιρό αμφισβητηθεί.
Στη Σουηδία, κάποιοι έχουν επιλέξει να μειώσουν τις ώρες σε έξι ημερησίως και υποστηρίζουν ότι με αυτό τον τρόπο αυξήθηκε
η παραγωγικότητα και τα κίνητρά τους.
Με ποιο κόστος όμως; Η εκπομπή insiders διερευνά κατά πόσον οι λιγότερες ώρες εργασίας την ημέρα μπορούν να φέρουν πραγματικά μεγάλα κέρδη για τους εργαζόμενους και τους εργοδότες.

Νέα εκκεντρικά ηλεκτροκίνητα μοντέλα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού

Το Σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού έδωσε μια γλαφυρή εικόνα από το τι μας περιμένει τα επόμενα χρόνια. Πολλά ήταν τα πρωτότυπα μοντέλα που παρουσιάστηκαν, με καινούργιες τεχνολογικές καινοτομίες.
Η Renault παρουσίασε το TreZor, με ηλεκτρικό κινητήρα και ιπποδύναμη 350 άλογα. Η Citroën είχε έτοιμο το νέο CXperience, με υβριδικό κινητήρα που συνδυάζει ηλεκτρική ενέργεια με πετρέλαιο. Η Mercedes παρουσίασε το Vision Mercedes-Maybach 6, που έχει επίσης ηλεκτρικό κινητήρα.

Η εφορία online με 84 χώρες για το «μαύρο» χρήμα

Το νέο «υπερόπλο» που θα έχει στα χέρια της η Εφορία είναι το Σύστημα Αυτόματης Ανταλλαγής Πληροφοριών, μια παγκόσμια πλατφόρμα όπου θα ανταλλάσσονται πληροφορίες, από τη χώρα προέλευσης των εισοδημάτων ή περιουσιακών στοιχείων στη χώρα της φορολογικής κατοικίας.

Το σύστημα που ενεργοποιείται σταδιακά τη διετία 2017-2018 ρίχνει τα σύνορα του τραπεζικού απορρήτου σε πρώτη φάση σε 84 χώρες,

Η ακύρωση της σύμβασης Πολωνίας - Airbus φέρνει… ακύρωση της επίσκεψης Ολάντ στη Βαρσοβία


Την αντίδραση της κυβέρνησης της Γαλλίας προκάλεσε η απόφαση της Πολωνίας να ακυρώσει μια συμφωνία ύψους 3,5 δισ. δολαρίων με την Airbus για την αγορά ελικοπτέρων Caracal, με το Παρίσι να διαμηνύει ότι θα επανεξετάσει το σύνολο της διμερούς συνεργασίας στο πεδίο της άμυνας κι ότι αναβάλλεται επ’ αόριστον η προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου Φρανσουά Ολάντ στη Βαρσοβία.

Επιτυχής αποχωρισμός κάψουλας πληρώματος εν πτήσει από πύραυλο


Η Blue Origin, η διαστημική εταιρεία του Τζεφ Μπέζος (Amazon) πραγματοποίησε με επιτυχία διαχωρισμό κάψουλας πληρώματος από πύραυλο μετά την εκτόξευσή του την Τετάρτη- ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της αποστολής τουριστών στο διάστημα.
Η εκτόξευση της Τετάρτης ήταν η πιο πρόσφατη δοκιμή του πυραύλου/ διαστημικού σκάφους New Shepard, το οποίο προορίζεται να αποστέλλει διαστημικούς τουρίστες σε ένα σύντομο υποτροχιακό ταξίδι, στα όρια του διαστήματος.

3D εκτύπωση με ένα στιλό και ένα τηλέφωνο


Τη δυνατότητα σε χρήστες να δημιουργούν αμέσως μέσω 3D εκτύπωσης ένα αντικείμενο το οποίο χρειάζονται άμεσα σκοπεύει να δώσει ο Θις Ρουμέν, τελειόφοιτος φοιτητής του Ινστιτούτου Χάσο Πλάτνερ στο Πότσδαμ της Γερμανίας.

Πώς να εγκαταστήσετε το Android 6.0 σε PC

Σας αρέσει ο τρόπος που εµφανίζονται οι αγαπηµένες σας εφαρµογές και προγράµµατα στην οθόνη του κινητού σας; Εγκαθιστώντας το κατάλληλο λογισµικό, βασικός σκοπός του οποίου είναι η ανάπτυξη εφαρµογών για Android, µπορείτε να έχετε την ίδια ψηφιακή εµπειρία και από την οθόνη του υπολογιστή.
Αυτό που πρόκειται να κάνουµε είναι να δηµιουργήσουµε ένα virtual machine στον υπολογιστή.

Δέκα tips για να τσεκάρετε τη σύνδεση σας στο Internet

Δεν είναι σπάνιο, η πρώτη αντίδραση στη διαπίστωση ότι δεν έχετε Internet να είναι η κλήση στην τεχνική υποστήριξη του ISP.

Χωρίς να αποκλείουμε το ενδεχόμενο η βλάβη να προέρχεται από αυτόν, είναι πολύ πιθανό το πρόβλημα να είναι κάπου αλλού και εσείς απλά να χάνετε χρόνο και χρήμα με την κλήση σας.
Πριν σηκώσετε το ακουστικό, δοκιμάστε τα παρακάτω.

«Ντύνονται» στα ροζ οι Ομπρέλες στη Νέα Παραλία

Στα ροζ θα «ντυθούν» απόψε το βράδυ οι Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού που πραγματοποιεί η ΑΕΛΙΑ, σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Χρυσό μετάλλιο για την Άννα Κορακάκη και στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Είναι η κορυφαία στον κόσμο και η Άννα Κορακάκη το έδειξε και στον τελικό του Παγκόσμιου Κύπελλου σκοποβολής, που φιλοξενείται στην Μπολόνια κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των 25 μέτρων.
Η Χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο προκρίθηκε με την 5η επίδοση στον τελικό, όμως εκεί απέδειξε από το ξεκίνημα την ανωτερότητά της και κατέκτησε δίκαια την πρώτη θέση, αφήνοντας την Κορεάτισσα Κιμ και τρίτη την Ουκρανή Κόστεβιτς.

Αθήνα-Σπάρτη με ποδήλατο: Ξεκίνησε η 28η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα 2016

Έχει περάσει περισσότερο από ένα τέταρτο του αιώνα από τότε που μια παρέα ποδηλάτων, ιδρυτικά μέλη της Ποδηλατικής Ένωσης Παλαιμάχων Αθλητών & Ερασιτεχνών έκαναν την ιστορική διαδρομή των 257χλμ από την Αθήνα στην Σπάρτη, θέτοντας έτσι τη βάση του μεγαλύτερου ποδηλατικού θεσμού των ημερών μας στην ερασιτεχνική ποδηλασία, την «Ποδηλατική Σπαρτακιάδα».

Παλιές σοβιετικές βάσεις σε Κούβα και Βιετνάμ θέλει να ανοίξει η Ρωσία

Με τη Ρωσία να ακολουθεί μία διεκδικητική εξωτερική πολιτική, η Μόσχα εξετάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει σε βάσεις που αποτελούσαν άξονες της σοβιετικής δύναμης επί Ψυχρού Πολέμου.
Την τοποθέτηση στρατευμάτων σε παλιές σοβιετικές βάσεις στο Βιετνάμ και την Κούβα, που την εποχή του Ψυχρού Πολέμου λειτουργούσαν ως άξονες για την προβολή της σοβιετικής στρατιωτικής ισχύος, εξετάζει η Μόσχα, όπως μεταδίδουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

ΠΚ 2018: η Ελλάδα κέρδισε την Κύπρο αλλά χρειάζεται βελτίωση

Η εθνική έκανε δύο τις νίκες της στον όμιλο νικώντας την Κύπρο με 2-0, πριν ταξιδέψει για την αναμέτρηση με την Εσθονία την Δευτέρα.


Όμως το τρίποντο δεν ήρθε από το δημιουργικό παιχνίδι της γαλανόλευκης, αλλά από την πίεση των διεθνών μας και τα λάθη του Κύπριου τερματοφύλακα, που εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Σκίμπε, επιστρέφοντας πάντως στο στυλ παιχνιδιού, που έφερε τις επιτυχίες