Billboard Katy Perry: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω μετά το διαζύγιο»

Η τραγουδίστρια αποθέωσε πάντως το νέο της σύντροφο λέγοντας πως «είναι στην κυριολεξία ιδιοφυΐα»
Για το νέο της σύντροφο, τον τραγουδιστή John Mayer, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά το διαζύγιό της από τον κωμικό Russell Brand, μίλησε η Katy Perry μίλησε στο περιοδικό Billboard.

H Candice ευχαριστεί τους θαυμαστές της με ένα «καυτό» βίντεο

Κυλιέται με αισθησιασμό στην άμμο φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι.
Είναι ένα από τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο και τα τελευταία δύο χρόνια η 24χρονη Candice Swanepoel έχει αποκτήσει εκατομμύρια θαυμαστές που περιμένουν με ανυπομονησία να απολαύσουν τις νέες της δουλειές

Πάνω από 20 υποθαλάσσιοι σεισμοί «ταρακούνησαν» τον Κόλπο της Βαλένθιας

Ανάστατοι οι κάτοικοι - Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή σοβαρές υλικές ζημιές
Πάνω από 20 υποθαλάσσιοι σεισμοί μεγέθους 1,8 ως 4,1 Ρίχτερ σημειώθηκαν στον Κόλπο της Βαλένθιας, ανακοίνωσε σήμερα το Εθνικό Γεωγραφικό Ινστιτούτο της Ισπανίας.

Ρόδος: Ξεψύχησε 16χρονη την ώρα που έκανε τζόκινγκ

Άγνωστα τα αίτια του θανάτου της - Μία νοσηλεύτρια του νοσοκομείου έτυχε και βρέθηκε στο σημείο, κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και της παρείχε τις πρώτες βοήθειες
Σοκ έχει προκαλέσει στη Ρόδο και όχι μόνο η είδηση του θανάτου μιας κοπέλας μόλις 16 ετών την ώρα που έκανε τζόκινγκ.

Γιατί έβγαλαν τα ρούχα τους Ζιλιέτ Μπινός και Κρίστεν Στιούαρτ

Βούτηξαν στα παγωμένα νερά των βουνών της Ελβετίας
Για την τέχνη τα υπομένουν όλα... Ετσι οι ηθοποιοί Ζιλιέτ Μπινός και Κρίστεν Στιούαρτ αναγκάστηκαν να βγάλουν τα ρούχα τους και να βουτήξουν στο νερό, του οποίου μάλιστα η θερμοκρασία ήταν πολύ χαμηλή, αφού η λίμνη στην οποία κολύμπησαν βρίσκεται στα βουνά της Ελβετίας.

Καλιφόρνια Nikki Leigh: Η καυτή playmate διαφημίζει νερό

Η Leigh γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1988 στη Νότια Καλιφόρνια και έγινε γνωστή όταν πραγματοποίησε ένα από τα μεγάλα όνειρά της, όπως η ίδια έχει πει, να φιλοξενηθεί στις σελίδες του αντρικού περιοδικού «Playboy», τον Μάιο του 2012
Για τη γνωστή αμερικανική εταιρεία εμφιαλωμένου νερού 138 Water πόζαρε η όμορφη Nikki Leigh, σε μια φωτογράφηση που έγινε στη Laguna Beach της Καλιφόρνια.

Emma Watson-Benedict Cumberbatch: Οι πιο σέξι ηθοποιοί στον κόσμο

Η 23χρονη Emma Watson είναι Βρετανίδα ηθοποιός, η οποία γεννήθηκε στο Παρίσι και έγινε γνωστή από τις κινηματογραφικές ταινίες του Harry Potter. Εχει μάλιστα συμπεριληφθεί από το 2007 και για έξι διαδοχικές χρονιές στη λίστα του περιοδικού «FHM» με τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου

Αντιμέτωπος με Σομαλούς πειρατές στην νέα του ταινία ο Τομ Χανκς -απο τις 24 Οκτωβρίου.

Κάπτεν Φίλιπς είναι η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνισθεί ο Τομ Χανκς .

Το σενάριο της ταινίας βασίζεται σε αληθινή ιστορία,στην περιπέτεια του καπετάνιου Ρίτσαρντ Φίλιπς του οποίου το φορτηγό πλοίο δέχθηκε επίθεση Σομαλών πειρατών τον Απρίλιο του 2009 .

Η πρώτη προβολή της ταινίας έγινε στο Λίνκολν Σέντερ της Νέας Υόρκης.

ΗΠΑ: στην κορυφή της παγκόσμιας παραγωγής ενέργειας

Πολύ κοντά στο να λύσουν το ενεργειακό τους πρόβλημα βρίσκονται οι Ηνωμένες Πολιτείες.
Η εξόρυξη σχιστολιθικού πετρελαίου και αερίου έχει εκτοξεύσει την αμερικανική παραγωγή, που, οδεύει στην πρώτη θέση για τις χώρες εκτός ΟΠΕΚ.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 6ο φεστιβάλ animation Aniμasyros

Το 6ο Aniμasyros, το Διεθνές Φεστιβάλ και Φόρουμ Κινουμένων Σχεδίων ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες, σημειώνοντας και φέτος μεγάλη επιτυχία.
Περισσότεροι από 2.000 θεατές παρακολούθησαν 100 περίπου ελληνικές και ξένες ταινίες animation που περιελάμβανε το φετινό πρόγραμμα, που φιλοξενήθηκε στο υπέροχο θέατρο Απόλλων της Ερμούπολης, από τις 26 μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου.

Ιταλία: Οργή Μπερλουσκόνι για την «προδοσία» Αλφάνο

"Προδοσία Αλφάνο" ήταν ο κραυγαλέος πρωτοσέλιδος τίτλος της εφημερίδας Il Giornale, ιδιοκτησίας Μπερλουσκόνι, συνοψίζοντας το σοκ του Καβαλιέρε από τη στάση του πρώην προστατευόμενού του, του πιστού Αντζελίνο Αλφάνο, ο οποίος ηγήθηκε της εσωτερικής εξέγερσης στο Κόμμα του Λαού της Ελευθερίας που εμπόδισε την πτώση της ιταλικής κυβέρνησης, για να γίνει ο νέος Βρούτος της ιταλικής πολιτικής σκηνής.

Γαλλία: Πρόστιμο δέκα εκατ. ευρώ στην Ryanair

Πρόστιμο ύψους περίπου δέκα εκατ. ευρώ επέβαλε γαλλικό δικαστήριο στην Ryanair, τον μεγαλύτερο αερομεταφορέα χαμηλού κόστους της Ευρώπης.

Αιτία στάθηκε η μη καταβολή εισφορών κοινωνικής ασφάλισης για τα πληρώματα της εταιρείας που ταξίδευαν από και προς το αεροδρόμιο της Μασσαλίας.

Ομπάμα: Δεν θα παίξω το παιχνίδι των Ρεπουμπλικάνων

Για τρίτη ημέρα συνεχίζεται η παράλυση των ομοσπονδιακών υπηρεσιών των ΗΠΑ, έπειτα και από την άκαρπη συνάντηση της ηγεσίας του Κονγκρέσου με τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα που δηλώνει ότι δεν θέλει να διαπραγματευτεί.

ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη η κατάργηση της Διαύγειας

Βούτσης: Δεν πρέπει να γίνει δεκτό, διότι η «Διαύγεια» ήταν μια σοβαρή προσπάθεια
Την έντονη αντίδραση του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση προκάλεσε η πρόθεση της κυβέρνησης να καταργήσει ουσιαστικά τη «Διαύγεια», χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη μία τέτοια προσπάθεια.

Σαμαράς: Εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, ψυχραιμία στην κυβέρνηση

Από τον αιφνιδιασμό στην ανακούφιση - Πώς αντέδρασε από τις ΗΠΑ ο πρωθυπουργός στην είδηση της προφυλάκισης Μιχαλολιάκου - Για δικαίωση κάνουν λόγο στο κυβερνητικό επιτελείο - Οι εκτιμήσεις για τυχόν «διαρροές» ψηφοφόρων της ΧΑ
Ήταν 9 το βράδυ τοπική ώρα Ουάσινγκτον, 4 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος, όταν ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος δειπνούσε με δημοσιογράφους που τον ακολούθησαν στο ταξίδι του και τοπικούς ανταποκριτές, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα.

Πρανάμπ Μουχερτζί: «Τους φίλους μας τους διαλέγουμε, τους γείτονές μας όμως όχι»

Ο Πρανάμπ Μουχερτζί είναι ο πρόεδρος της πολυπληθέστερης δημοκρατίας στον κόσμο. Κατέχει αυτό το αξίωμα, το οποίο είναι σε μεγάλο βαθμό τιμητικό, εδώ και περίπου ένα χρόνο. Ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα το 1969. Μέντορας του ήταν Ινδή πρωθυπουργός Ίντιρα Γκάντι. Διαθέτει μεγάλη πολιτική εμπειρία καθώς έχει διατελέσει πολλές φορές υπουργός.

Σύμβουλος της αλβανικής κυβέρνησης ο Τόνι Μπλέρ

Σύμβουλος της αλβανικής κυβέρνησης αναλαμβάνει ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ, ο οποίος ήδη βρίσκεται στα Τίρανα, όπου παραβρέθηκε στη συνεδρίαση της νέας κυβέρνησης του πρωθυπουργού Έντι Ράμα.

Μουφτή στην Ξάνθη και τζαμιά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ζητά η Άγκυρα!

Προκλητικές δηλώσεις από τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, εν όψει της επίσκεψής του στην Αθήνα - Κάλεσε την Ελλάδα «να μεταρρυθμίσει τον εαυτό της» και να σεβαστεί το οικουμενικό και σύγχρονο δίκαιο
Ανταλλάγματα από την Αθήνα, προκειμένου η Τουρκία να συναινέσει στο πάγιο αίτημα για επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, ζητά η Άγκυρα.

Βίντεο: «Είστε άσχετος, κύριε!» έλεγε στον δικηγόρο του ο Ηλίας Κασιδιάρης

Δείτε τον τηλεοπτικό καβγά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής με τον νομικό Παύλο Σαράκη, το 2012
Ένα άγνωστο, μέχρι στιγμής, «παρελθόν» στη σχέση του Ηλία Κασιδιάρη με τον δικηγόρο του, Παύλο Σαράκη, αποκαλύπτει ο τηλεοπτικός φακός.

RTL Μαρίν Λεπέν: Μην μας βάζετε στο ίδιο τσουβάλι με τη Χρυσή Αυγή!

«Δεν είμαστε κόμμα της άκρας δεξιάς», λέει τώρα η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας
Η Μαρίν Λεπέν, πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου (Front National, FN), η οποία έχει επιδοθεί από το 2011 σε μια προσπάθεια να το μετατρέψει σε κόμμα εξουσίας στη Γαλλία, επιχείρησε αυτήν την εβδομάδα να αρνηθεί την ετικέτα της άκρας δεξιάς την οποία του προσάπτουν.

Κύπρος: Τουλάχιστον 3,6 τρισ. κυβικά πόδια τα αποθέματα φυσικού αερίου

Στο «Οικόπεδο 12» - Λιγότερο από το αναμενόμενο, αλλά καλής ποιότητας
Aπό 3,6 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια έως 6 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια, με μέση τιμή τα 5 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια, είναι οι προκαταρκτικές εκτιμώμενες ποσότητες φυσικού αερίου μετά την επιβεβαιωτική γεώτρηση της Noble στο «Οικόπεδο 12» της Κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ).

Συνελήφθη πριν από λίγη ώρα από αστυνομικούς της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων η 50χρονη, Θέμις Σκορδέλη

H Θέμις Σκορδέλη, υποψήφια βουλευτής της Χρυσής Αυγής, που αναζητείτο για εμπλοκή στην υπόθεση για την οποία συνελήφθη προχθές ο πρώην διοικητής του αστυνομικού τμήματος Αγίου Παντελεήμονα. Η 50χρονη  είναι η γνωστή «αγανακτισμένη» του Αγ. Παντελεήμονα και θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα ενώ αναζητείται ακόμη ο τέταρτος από τους κατηγορούμενους και συγκεκριμένα ο 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός ο οποίος υπηρετούσε επίσης στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.

Σε καλό κλίμα η συνάντηση Αντώνη Σαμαρά - Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο

Ικανοποιημένος από την συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν, στον Λευκό Οίκο, εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον κ. Μπάιντεν για όλο το φάσμα των οικονομικών προβλημάτων, υπογράμμισε τις θυσίες που έχει κάνει ο ελληνικός λαός αλλά και τα επιτεύγματα όπως το αναμενόμενο πρωτογενές πλεόνασμα αλλά και οι διαρθρωτικές αλλαγές και η εξυγίανση του τραπεζικού συστήματος.

Προφυλακίστηκε ο Μιχαλολιάκος -Προφυλακιστέος ο Γιάννης Λαγός.

 Προφυλακίστηκε ο Μιχαλολιάκος
 Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, κατηγορούμενος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, κρίθηκε προφυλακιστέος τα ξημερώματα της Πέμπτης έπειτα από την εξάωρη απολογία του στον ανακριτή.

Ο Μήτρογλου έκανε το τρίτο φετινό του χατ–τρικ (17', 56', 72') και πρώτο Ελληνα παίκτη στο Champions League κι ο Ολυμπιακός διέλυσε με 3-0 την Αντερλεχτ! Ηρωας ο Ρομπέρτο!

Ο Ρομπέρτο έβγαζε, ο Μήτρογλου έβαζε! Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πιο ευρεία του νίκη στο Champions League, καθώς διέλυσε με 3-0 την Αντερλεχτ στο Βέλγιο, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Μήτρογλου που έκανε χατ τρικ (17', 56', 72') και τον Ρομπέρτο που έβγαλε ό,τι πήγαινε μέσα!

Ο Ισπανός πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις! Εβγαλε πέναλτι, τετ α τετ, φάουλ και ήταν ανίκητος συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη των Πειραιωτών!

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 4ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Βαυαρικό γλέντι στο Μάντσεστερ, 3ποντο και για ΤΣΣΚΑ (vds)

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο και όπως αρμόζει σε μία πρωταθλήτρια Ευρώπης, η Μπάγερν πέρασε σαν σίφουνας από το «Ιτιχαντ» του Μάντσεστερ επικρατώντας με 3-1 της Μάντσεστερ Σίτι και κάνοντας έτσι το 2Χ2 στον όμιλο.

Η Μπάγερν έδειξε από την αρχή τις άγριες διαθέσειςς και μόλις στο 7' είδε τον Ριμπερί να γράφει το 1-0. Η Σίτι δεν αντέδρασε, αντίθετα απειλήθηκε με το 2-0, το οποίο εν τέλει ήρθε στο β' ημίχρονο.

Νοκ άουτ με Τάισον η Γιουνάιτεντ, στο 92' η Μπάγερ (vds) Μπάγερ, με γκολ στο 92' επικράτησε με 2-1 της Σοσιεδάδ.(vds)

Ούτε στην Ευρώπη και δη στο Ντόνετσκ ήρθε η ανάταση της Γιουνάιτεντ, η οποία έμεινε στο 1-1 με τη Σαχτάρ σε ένα ματς, όπου ευνοήθηκε από τη διαιτησία και γενικώς η απόδοση κυμάνθηκε σε μέτρια στάνταρ.

Στην έναρξη του ματς, λοιπόν, ο ρέφερι του ματς έκλεισε τα μάτια σε μαρκάρισμα-πέναλτι του Κλέβερλι στον Τεϊξέιρα για να έρθει στο 18' ο Γουέλμπεκ να δώσει το προβάδισμα στους «κόκκινους διαβόλους».

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ 2ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Θρίλερ στο Τορίνο, πάρτι Ρεάλ στη Μαδρίτη (vds)

Γιουβέντους και Γαλατάσαραϊ έμειναν στο 2-2 μετά από ματς-θρίλερ στο Τορίνο, την ώρα που η Ρεάλ «καθάριζε» με σχετική άνεση με 4-0 στη Μαδρίτη την Κοπεγχάγη.

Στο Τορίνο, λοιπόν, η Γαλατά «σόκαρε» τη Γιουβέντους, η οποία μετά το 1-1 της πρεμιέρας με την Κοπεγχάγη πέταξε άλλους δυο βαθμούς έχοντας μπροστά της πλέον τα δυο ματς με τη Ρεάλ.