Μαγικός Ρονάλντο και θρυλική πρόκριση για τη Γιουβέντους

Μετά από τον Άγιαξ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχαμε απόψε μία ακόμα επική ανατροπή στο φετινό Champions League, με «δράστη» αυτή τη φορά τη Γιουβέντους, που στον επαναληπτικό επικράτησε με 3-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης, χάρη σε χατ τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο, ανέτρεψε το εις βάρος της 0-2 από τον πρώτο αγώνα και πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Ο απόλυτος εφιάλτης του Σιμεόνε Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τον έχει πετάξει έξω απο διοργανώσεις πέντε φορές

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο απόλυτος εφιάλτης του Ντιέγκο Σιμεόνε. Πέτυχε το 4ο του χατ τρικ απέναντι στους Μαδριλένους, έφτασε τα 24 γκολ κόντρα στην Ατλέτικο, ενώ ήταν η 5η φορά που απέκλεισε τους ροχιμπάνκος του Τσόλο! Ειδικότερα, ήταν εκεί στον τελικό της Λισαβόνας και στο απίθανο 4-1 στην παράταση. Το έκανε για τρεις σερί σεζόν, το 2015 στα προημιτελικά (1-0, 0-0), το 2016 στον τελικό του Σαν Σίρο, το 2017 στα ημιτελικά της διοργάνωσης (3-0, 1-2).

Το σπήλαιο στην Κεφαλονιά, όπου τραγούδησε η Μαρία Κάλλας

Ανακαλύφθηκε τυχαία πριν από 300 χρόνια, όταν ένας ισχυρός σεισμός κατέστρεψε ένα μέρος του και δημιουργήθηκε η είσοδος. Και τότε αποκαλύφθηκε το θαύμα της φύσης, ένα έργο τέχνης, σε όλο του μεγαλείο. Είναι το σπήλαιο Δρογκαράτης, στην Κεφαλονιά με την ηλικία του να τοποθετείται γύρω στα 150 εκατομμύρια έτη.