Mε την υποστήριξη της SEAJETS πραγματοποιήθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι (ERC)

Στην Ουγγαρία έπεσε η αυλαία του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι (ERC), στις 8-10 Νοεμβρίου 2019 και για ακόμη μια χρονιά η SEAJETS ήταν χορηγός του θεσμού που βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της παγκόσμιας ομοσπονδίας αυτοκινήτου FIA, στηρίζοντας παράλληλα τους οδηγούς που κατάφεραν να επιτύχουν την 1η και 2η θέση στην τελική βαθμολογία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Ειδικότερα, ύστερα από 8 αγωνιστικές συναντήσεις

Στα χρώματα της Καταλονίας η νέα φανέλα της Μπαρτσελόνα

Έντονο είναι το καταλανικό στοιχείο στη νέα φανέλα της Μπαρτσελόνα, η οποία κυκλοφορεί την Τετάρτη (13/11).

Πιο συγκεκριμένα, η νέα εμφάνιση της ομάδας, την οποία αποκάλυψαν σήμερα οι «μπλαουγκράνα», είναι βασισμένη στα

Ποινική δίωξη κατά Λοβέρδου για τη Novartis

Ο Ανδρέας Λοβέρδος διώκεται ποινικά για την υπόθεση της Novartis έπειτα από το πόρισμα της Εισαγγελίας Διαφθοράς, που εξέτασε τις πράξεις του πρώην υπουργού Υγείας για ένα συγκεκριμένο διάστημα, την περίοδο 2011-2012.
Στον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ αποδίδεται η κατηγορία για τη διάπραξη του αδικήματος της δωροληψίας πολιτικού προσώπου κατ' εξακολούθηση και η Εισαγγελία ζητεί την απαγγελία κατηγορίας σε βάρος του μετά την άρση ασυλίας του, στις αρχές Οκτωβρίου, από τη Βουλή, την οποία είχε ζητήσει και ο ίδιος ο κ. Λοβέρδος.

Χτύπησε η "Βικτώρια" σε Ιόνιο και Δυτική Ελλάδα

Το βαρομετρικό χαμηλό το οποίο σχετίζεται με την κακοκαιρία «Βικτώρια», πλησιάζει από τα δυτικά, προκαλώντας στο Ιόνιο θυελλώδεις νοτιάδες με την έντασή τους κατά τη διάρκεια της Τρίτης να φτάνει τοπικά και τα 9 μποφόρ.

Από τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης, αρχικά στο Ιόνιο και στη συνέχεια στα υπόλοιπα δυτικά τμήματα, αναμένονται βροχές και καταιγίδες, οι οποίες κατά τη διάρκεια των βραδινών και νυκτερινών ωρών θα κινηθούν ανατολικά και θα επηρεάσουν τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα και τη Δυτική Κρήτη. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ τοπικές χαλαζοπτώσεις αναμένονται στα νότια τμήματα.

Χωρίς την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Δεν συμπεριλαμβάνεται τελικά στο ΔΣ του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου. Στην απόφαση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ με ημερομηνία 23 Οκτωβρίου, η δημοσιογράφος δεν περιλαμβάνεται στη σύνθεσή του, παρά τις αρχικές πληροφορίες για την τοποθέτησή της. Πρόεδρος ορίστηκε ο ομότιμος καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Παναγιώτης Τσίρης, αντιπρόεδρος ο Νικόλαος Μαυρίκας, αντιπρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, και μέλη οι, δικηγόροι Αλκιβιάδης – Κωνσταντίνος Ψαρράς , Ανδρέας Παπακωνσταντίνου, Κλεοπάτρα Κούτρα και Βασιλική Αλιμπέρτη.

Και στη Digea ο Β. Μαρινάκης

Και στην Digea αποκτάει πρόσβαση η Άλτερ Έγκο του Βαγγέλη Μαρινάκη. Μετά και τον πλειστηριασμό των περιουσιακών στοιχείων της Τηλέτυπος η Άλτερ Έγκο θα κατέχει το 12,3% της Ψηφιακός Πάροχος (ΑΕ), ενώ με ποσοστό 18,13% συμμετέχουν ο ΑΝΤ1, το Μακεδονία TV, η Ειδήσεις Ντοτ Κομ (ΣΚΑΪ), η Νέα Τηλεόραση (Star) και με 10,19% η Alpha Δορυφορική Τηλεόραση. Η κληρονομιά της Τηλέτυπος, που μεταφέρεται στην Άλτερ Έγκο, περιλαμβάνει ακόμη την Τηλέτυπος Υπηρεσίες ΛΤΔ (100%) και τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Δικαιωμάτων – Τηλεοπτικά Δικαιώματα ΑΕ.

Νέο Mega με νέες σειρές-Ποιότητα και κορυφή ο στόχος του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ένα νέο Mega θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα μετά την απόκτηση των περιουσιακών στοιχείων της Τηλέτυπος από την Άλτερ Έγκο. Το Mega θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες ενδεχομένως την Πρωτοχρονιά του 2020. Με δεδομένο πως υπάρχει κορεσμός στην τηλεόραση και μειωμένα διαφημιστικά έσοδα, κρίσιμοι παράγοντες είναι η ρευστότητα που διαθέτει ο επιχειρηματίας και η ποιότητα των τηλεοπτικών παραγωγών.
Η κρίσιμη επιλογή ήταν η απόκτηση του σήματος του Mega, το οποίο

Ασυλiα στους τραπεζίτες – Στα κάγκελα οι δανειολήπτες…

Πήραν τα funds, ως «κοράκια και σύγχρονοι μαυραγορίτες», τα «κόκκινα» δάνεια στο 5% με 10% και ζητάνε το 100% – Θα δημιουργηθούν εκρηκτικές καταστάσεις… -Ποια θα είναι η προστασία της α΄κατοικίας μετά την 31η Δεκεμβρίου, όταν λήγει ο «νόμος Κατσέλη», που έσωσε το σπίτι δεκάδων χιλιάδων νοικοκυριών; Να πει δημόσια ο πρωθυπουργός τι θα προβλέπει ο νέος νόμος που θα φέρει Σε πενήντα ημέρες παύει να ισχύει ο θρυλικός «νόμος Κατσέλη», που προστατεύει την πρώτη κατοικία και δεν ανησυχούν τα νοικοκυριά μήπως τους πάρουν το σπίτι τα funds

Σε καμία στιγμή δεν επιδίωξε την ενότητα της παράταξης

Σε καμία στιγμή δεν επιδίωξε την ενότητα της παράταξης   Όπως πάνε τα πράγματα στο ΠΑΣΟΚ, η Φώφη Γεννηματά θα έχει την… τύχη να βάλει την τελευταία πλάκα. Όχι χωρίς δική της ευθύνη. Σε καμία στιγμή δεν επιδίωξε την ενότητα της παράταξης. Τα… λάφυρα έχουν ήδη μοιρασθεί. 

Η Volton εξαγόρασε την ΚΕΝ: Η μεγαλύτερη συμφωνία στην ελληνική αγορά εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας

Σε μία στρατηγικής σημασίας εξαγορά προχώρησε η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε. αποκτώντας το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΕΝ Α.Ε. Η ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ των δύο παρόχων ενέργειας αλλάζει τις ισορροπίες στην ελληνική αγορά εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας.

Συμφωνία για κυβέρνηση συνεργασίας στην Ισπανία – Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ο ηγέτης των Podemos (video)

Σε χρόνο ρεκόρ έδωσαν τα χέρια οι Σοσιαλιστές και οι Podemos για κυβέρνηση συνεργασίας στην Ισπανία. Συγκεκριμένα, λίγες ώρες μετά από το αποτέλεσμα των εκλογών, ο Πέδρο Σάντσεθ και ο Πάμπλο Ιγκλέσιας ήρθαν σε πρώτη φάση σε συμφωνία για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η εφημερίδα El Pais, επικαλούμενη πηγές από το Σοσιαλιστικό Κόμμα. Ακολούθησε συνάντηση μεταξύ στελεχών των δύο κομμάτων για να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας. Ο Πάμπλο Ιγκλέσιας δήλωσε ότι το σύμφωνο

ΠΑΣΟΚ: Στις 23-24/11 στο ΣΕΦ το έκτακτο συνέδριο

Στις 23 και 24 Νοεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) θα διεξαχθεί το έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, όπως αποφάσισε η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου.
Η έναρξη θα γίνει το Σάββατο, στις 17.00, με ομιλία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά, και το πέρας των εργασιών θα είναι την Κυριακή, στις 18.00.
Στο έκτακτο αυτό συνέδριο συμμετέχουν τα μέλη της Κ.Ο.Ε.Σ, οι εκλεγμένοι σύνεδροι του προηγούμενου Συνεδρίου ΠΑ.ΣΟ.Κ του 2015, καθώς και οι σύνεδροι μέλη ΠΑΣΟΚ του 2ου Συνεδρίου Κινήματος Αλλαγής του 2019.

«Βόμβα» Ν. Κακλαμάνη: Το μεταναστευτικό «θα γίνει οι “Πρέσπες” της ΝΔ»! (video)


Τον «κώδωνα του κινδύνου» έκρουσε ο Νικήτας Κακλαμάνης στη Νέα Δημοκρατία, σχετικά με το μεταναστευτικό/προσφυγικό, τονίζοντας, ότι αν δεν υλοποιηθεί το σχέδιο που έχει ξεκινήσει, τότε θα μετατραπεί σε «Πρέσπες» για την κυβέρνηση. «Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση κινδυνεύουμε σαν κυβέρνηση να υποστούμε πολιτικό κόστος μεγαλύτερο από αυτό που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ με τις Πρέσπες.