Κόκκινο Ποτάμι: Αποθέωση για τη νέα δραματική σειρά του Open στο twitter

Πρεμιέρα έκανε χθες Κυριακή 6 Οκτωβρίου η νέα σειρά του Open «Κόκκινο Ποτάμι».
Η συγκλονιστική ιστορία αγάπης και η σκληρή εποχή που χάραξε τη μνήμη και τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων φαίνεται πως κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.
Πρόκειται για μια τηλεοπτική παραγωγή κινηματογραφικών προδιαγραφών που ταξίδεψε για γυρίσματα σε περισσότερες από 15 πόλεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ένα πολυπληθές καστ καταξιωμένων ηθοποιών.

Τσίπρας: Οι ψήφοι των αποδήμων να μείνουν εκτός πολιτικής αντιπαράθεσης

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα προσέλθει στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό με οδηγό το περιεχόμενο του φακέλου που συνέταξε η επιτροπή εμπειρογνωμόνων που συγκροτήθηκε επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει τα όποια θετικά μέτρα του προϋπολογισμού, θεωρώντας ότι είναι δικαίωση της δικής του πολιτικής και όχι «πικρό ποτήρι» όπως τα αντιμετώπιζε η Νέα Δημοκρατία από την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Καιρός -Τόκιο - Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: Έρχεται ο ισχυρότερος τυφώνας όλων των εποχών

 O τυφώναs Hagibis έχει ξεκινήσει τη διαδρομή του προς το Τόκιο

Σε πλήρη εξέλιξη η εκδήλωση του φαινομένου, με τον τυφώνα Hagibis να έχει ξεκινήσει τη διαδρομή του προς το Τόκιο και τον Σάκη Αρναούτογλου να προειδοποιεί πως δεν αποκλείεται να αναδειχθεί ως ο πιο ισχυρός όλων των εποχών.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου:

«Ο φετινός ισχυρότερος μέχρι στιγμής τυφώνας Hagibis δεν αποκλείεται να σαρώσει την ευρύτερη περιοχή του Τόκιο το ερχόμενο Σάββατο.

Τελικά ο καφές πειράζει το στομάχι;

ης Εβίτα Σιατίτσα*
Αν έστω και μία φορά αναρωτηθήκατε αν ο καφές ενοχλεί στο στομάχι, που είμαι σίγουρη πως θα το έχετε κάνει, τότε αυτό το άρθρο θα σας δώσει τις απαντήσεις που αναζητάτε και θα ξεδιαλύνει τον διάσημο μύθο γύρω από τον καφέ. Πόσες φορές δεν κατηγορήσατε τον καφέ για αυτόν τον έντονο στομαχόπονο που σας ταλαιπωρεί από το πρωί ή πόσες φορές φοβηθήκατε να πιείτε δεύτερο ή τρίτο καφέ μήπως και σας πειράξει στο στομάχι;

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά

Το Savoir Vivre του δρομέα: Συμβουλές για να τρέχεις με… στυλ!

Ο αθλητισμός και δη το τρέξιμο είναι ωραίο πράγμα. Ορισμένες συνήθειες, όμως, που έχουν οι δρομείς, όχι και τόσο.

Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχουν γενικοί κανόνες ευγενικής συμπεριφοράς που κανονικά όλοι οι δρομείς θα πρέπει να ακολουθούν.

Για να τις δούμε:

Το αποσμητικό μεγάλε…

Καθαρά ρούχα και αποσμητικό. Δεν χρειάζεται ο πίσω μας να αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα εκτός από τα χιλιόμετρα. Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά του δρομέα.

Τρέξιμο σε ανηφόρα ή κατηφόρα; Τελικά τι είναι πιο επίπονο;

Τι λένε οι έρευνες:

Κατά την ανάβαση, το σώμα σας καταναλώνει περισσότερη ενέργεια, διότι οι μύες σας εργάζονται πολύ πιο σκληρά για να σηκώσουν το βάρος, αλλά ταυτόχρονα δημιουργούν και μια »ασπίδα προστασίας» γύρω από την άρθρωση, η οποία όμως, λόγω της μικρής γωνίας που κάνει, μειώνει τα επίπεδα έντασης στους μύες του τετρακέφαλου.

Τι λένε οι έρευνες:



Μαντσίνι: «Πρέπει να βάλουμε ένα τρόπαιο στη βιτρίνα μας»

Ο τεχνικός της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ελλάδα αναφέρθηκε στο μεγάλο του στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση ενός τροπαίου.

Ο Μαντσίνι ρωτήθηκε για τις σκέψεις του για το Μουντιάλ και είπε: «Τώρα κοιτάω το Euro, το Μουντιάλ θα το δούμε μετά. Θέλουμε να βάλουμε ένα τρόπαιο στη βιτρίνα μας. Λείπει αρκετό καιρό κάτι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των Ιταλών:

Ευτυχώς που ήρθε ο Κυριάκος και έχουμε όρεξη για σεξ

… ή τουλάχιστον αυτό προσπαθεί να μας πείσει δημοσίευμα από την ιστοσελίδα athina984.gr, το οποίο βασίζεται σε μία έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, που αναλόγως το αφήγημα, αναλόγως και ερμηνεύεται…

Γιατί βλέπετε, το αφήγημα πως από τις τελευταίες εκλογές έχουμε πιο πολλά λεφτά στην τσέπη, είμαστε πιο ασφαλείς στους δρόμους και γενικώς κάνουμε στροφή για να γίνουμε ο… περιούσιος λαός του πλανήτη, πρέπει να έχει αντίκρισμα και στην κρεβατοκάμαρα αλλιώς… γιατί να ασχολούμεθα;