Το Μεξικό έχει την ωραιότερη «Πρώτη Κυρία» στον κόσμο


Τον τίτλο της πιο ωραίας «Πρώτης Κυρίας» στον κόσμο απέσπασε από την γερμανική εφημερίδα “Bild” η Αντζέλικα Ριβιέρα, τρίτη σύζυγος του νεοεκλεγέντα προέδρου του Μεξικού, Ενρίκε Πένια Νιέτο..

Πρόεδρος Ομπάμα ευχήθηκε πριν από το άναμμα του δέντρου των Χριστουγέννων στο Λευκό Οίκο . 6 Δεκεμβρίου του 2012.


Πολλοί άνθρωποι συγκεντρώθηκαν μπροστά στον Λευκό Οίκο για να δουν τον Μπαράκ Ομπάμα και την οικογένειά του να ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.O Αμερικανός πρόεδρος  ευχήθηκε σε όλους τους Αμερικανούς χαρούμενες διακοπές, τονίζοντας πως τα Χριστούγεννα είναι ευκαιρία για περισυλλογή..

Νεκρή η νοσοκόμα της Κέιτ Μίντλετον

Νεκρή βρέθηκε σε διαμέρισμα στο κεντρικό Λονδίνο, η νοσοκόμα που είχε λάβει το τηλεφώνημα-φάρσα δυο Αυστραλιανών παραγωγών οι οποίοι κάλεσαν στο νοσοκομείο King Edward VII, μιμούμενοι τις φωνές της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Καρόλου, ώστε να ενημερωθούν τηλεφωνικώς για την κατάσταση της υγείας της εγκύου Κέιτ Μίντλετον..

Σοκ στον μπασκετικό ΠΑΟ - αποχωρεί ο Δ.Γιαννακόπουλος


«Βόμβα» από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε! Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και εξαπέλυσε πρωτοφανή επίθεση στον θείο του Θανάση, κάνοντας λόγο για ψεύτικα οικονομικά στοιχεία που του παρέδωσαν το καλοκαίρι!..

Εικόνες που μας σημάδεψαν το 2012 part1


ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ 2012  ICONS THAT MARKED OUR GREECE AND THE WORLD 2012..

[ Κώστας Καραμανλής] [Γιώργος Παπανδρέου] κάνουμε σοβαρή προσπάθεια για να μη τους ξεχνάμε......

Πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής..
«Συζητάμε ό,τι θέλετε, εκτός από πολιτική». Με αυτήν τη φράση έκοψε ο Κ. Καραμανλής την... όρεξη των συνδαιτυμόνων του για πολιτικές κουβέντες, προχθές το βράδυ, στα Βλάχικα της Βάρης...

Αγρια καταδίωξη και βροχή από σφαίρες στην Ν. Ερυθραία - Τούμπαραν με την Πόρσε οι ληστές

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή Βαρυμπόμπης - Κρυονερίου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων ληστών που εισέβαλαν τα ξημερώματα σε σπίτι στη Ν. Ερυθραία..

Η Ιαπωνία θα καταστρέψει το βορειοκορεατικό πύραυλο, αν χρειαστεί

Ο ιάπωνας υπουργός Άμυνας διέταξε σήμερα τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας να είναι έτοιμες να καταστρέψουν τον πύραυλο που πρόκειται να εκτοξεύσει η Βόρεια Κορέα, αν αυτός απειλήσει την ιαπωνική επικράτεια...

Οι νέοι μισθοί στο Δημόσιο και στις ΔΕΚΟ Από την 1η Ιανουαρίου 2013

Της Μαρίας Βουργάνα
Το τελευταίο δώρο Χριστουγέννων θα είναι αυτό που θα λάβουν τον Δεκέμβριο οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι υπάλληλοι των ειδικών μισθολογίων (στρατιωτικοί, δικαστικοί, γιατροί του ΕΣΥ, Πανεπιστημιακοί) καθώς και εργαζόμενοι των ΔΕΚΟ και των ΟΤΑ. Από την 1η Ιανουαρίου 2013 καταργείται ό,τι είχε απομείνει από τον 13ο και 14ο μισθό στον δημόσιο τομέα..

Κερδισμένοι και χαμένοι από το νέο φορολογικό σύστημα

Της Μαρίας Βουργάνα
Οι ελεύθεροι επαγγελματίες με εισοδήματα άνω των 60.000 ευρώ, οι επιχειρήσεις που διανέμουν κέρδη, οι φορολογούμενοι χωρίς παιδιά που δηλώνουν εισοδήματα έως 25.000 ευρώ και οι οικογένειες με παιδιά οι οποίες εμφανίζουν στην εφορία χαμηλά και μεσαία εισοδήματα έως 24.000 ευρώ είναι οι «κερδισμένοι» του νέου φορολογικού νομοσχεδίου όπως προκύπτει από κείμενο που παραδόθηκε χθες στη διακομματική επιτροπή από τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα...

ΧΑΘΗΚΑΝ 770.000 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Σπάει όλα τα ρεκόρ η ανεργία, στο 26% τον Σεπτέμβριο

Του Θανάση Παπαδή
Μία πόλη με πληθυσμό ανάλογο της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε στην ανεργία την περίοδο της κρίσης, δηλαδή από τις αρχές του 2010 έως και τον Σεπτέμβριο, διάστημα κατά το οποίο χάθηκαν επιπλέον 777.000 θέσεις εργασίας. Την ίδια ώρα ώρα η Ελλάδα έχει δύο αρνητικές πρωτιές στην Ευρωζώνη, αλλά και στην Ε.Ε. Έχει το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας, αλλά και την μεγαλύτερη ύφεση, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Eurostat..