ActualidadRT-Espana-Videos-News:Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά σε λιμουζίνα στη βόρεια Καλιφόρνια, αναφέρει το CNN.

Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά σε λιμουζίνα στη βόρεια Καλιφόρνια, αναφέρει το CNN.

RussiaToday-Video-News:Nerve Attack: Syria govt, rebels play blame game over chemical weapon use.

A leading UN investigator says there are strong suspicions rebels in Syria have used the deadly nerve gas Sarin during the civil war. But Carla del Ponte also insists she has seen no evidence the government has resorted to the use of chemical weapons.

WSJDigitalNetwork-Video-News:BMC Software Lands a Mega-Buyout Deal .

What's News: A team of private-equity firms buys BMC Software for about $6.9 million. Warren Buffet declares support for Jamie Dimon. LG Electronics becomes the world's third largest smart-phone vendor. Joanne Po reports. Photo: AP

whitehouse- Νews-Video:President Obama Speaks at Forum on Sustainable Economic Development .

President Obama Speaks with business leaders at a Forum on Sustainable Economic Development in San Jose, Costa Rica. May 4, 2013.

Πέθανε σήμερα στη Ρώμη σε ηλικία 94 ετών ο Τζούλιο Αντρεότι, μία από τις εμβληματικές όσο και αμφιλεγόμενες πολιτικές προσωπικότητες της Ιταλίας.

Γεννημένος στη Ρώμη στις 14 Ιανουαρίου 1919, ο Τζούλιο Αντρεότι κυριάρχησε στην πολιτική σκηνή της Ιταλίας επί μία πεντηκονταετία:
Εγινε επτά φορές πρωθυπουργός -μεταξύ των ετών 1972 και 1992 - και επίσης οκτώ φορές υπουργός Αμύνης, πέντε φορές υπουργός Εξωτερικών, δύο φορές υπουργός Οικονομικών, υπουργός για τον Προϋπολογισμό και τον Οικονομικό Προγραμματισμό και υπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου, διετέλεσε επίσης υπουργός Εσωτερικών και υπουργός Δημόσιας Διοίκησης.

Ζιν: Η Ελλάδα θα είχε βγει από την κρίση, αν είχε πτωχεύσει το 2010-«ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ»

Την άποψη ότι η Ελλάδα θα είχε ξεπεράσει σήμερα την κρίση, εάν την άνοιξη του 2010 είχε χρεοκοπήσει και αποχωρήσει από την Ευρωζώνη, εξέφρασε ο γερμανός οικονομολόγος, πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών Ifo του Μονάχου Χανς-Βέρνερ Ζιν, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Die Welt».

Επιστρέφει δυναμικά φέτος στη διεθνή τουριστική σκηνή η Ελλάδα. 17 εκ. αφίξεις με 3 όπλα .

Οπως όλα δείχνουν οι αφίξεις θα σημειώσουν νέο ρεκόρ ξεπερνώντας τα 17 εκατ. τουρίστες, με τη μεγαλύτερη άνοδο να την εμφανίζει η αγορά της Ρωσίας, τουλάχιστον 1 εκατ. αφίξεις (+20%). Και ενώ πέρυσι οι Γερμανοί και οι Αυστριακοί τουρίστες, γύρισαν την πλάτη στην Ελλάδα, φέτος επιλέγουν για τις διακοπές τους τους δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς.

ΤΟΝ «ΠΑΓΙΔΕΥΣΕ» ΜΕΣΩ CHATROOM Με άρωμα... γυναίκας ο φόνος του 30χρονου στη Δάφνη.

Λύθηκε το μυστήριο της δολοφονίας του 30χρονου, γιου ενεχυροδανειστή, ο οποίος είχε βρεθεί φιμωμένος και δεμένος μέσα στο σπίτι του στη Δάφνη πριν από λίγες εβδομάδες.
Δράστες είναι τέσσερα άτομα, εκ των οποίων τρεις άνδρες και μία γυναίκα. Ο ένας άνδρας και η γυναίκα συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προερχόμενοι από τη Γερμανία, όπου είχαν διαφύγει.

Άγιος Γεώργιος ο Μεγαλομάρτυρας και Τροπαιοφόρος

Το όνομά του, από τα πλέον λαοφιλή στον ελληνικό πληθυσμό, από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς Αγίους σε όλον το χριστιανικό –και όχι μόνο– κόσμο.
Στην ορθόδοξη χριστιανική παράδοση, συνολικά πενήντα έξι μορφές με το όνομα Γεώργιος κοσμούν το εορτολόγιό της, με γνωστότερο όλων τον Γεώργιο το Μεγαλομάρτυρα και Τροπαιοφόρο.

ΑΝΝΑ ΦΩΤΑΚΗ- Ελληνίδα διεκδικεί την καλύτερη δουλειά του κόσμου.

Μία Ελληνίδα, η 24χρονη Άννα Φωτάκη από το Ηράκλειο διεκδικεί μία από τις έξι καλύτερες δουλειές του κόσμου, αφού κατάφερε να προκριθεί στην τελική 25άδα.

Η Άννα πήρε μέρος στο διαγωνισμό του Υπουργείου Τουρισμού της Αυστραλίας που ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες και για τον οποίο χιλιάδες άνθρωποι υπέβαλλαν αιτήσεις για να διεκδικήσουν τις έξι καλύτερες δουλειές του κόσμου.