Kate Upton: Μα είναι τόσο σέξι!

Μια ιδιαίτερα σέξι φωτογράφηση έκανε η Kate Upton για το αμερικανικό περιοδικό «Contributor» φορώντας ρούχα και εσώρουχα Guess by Marciano..

Οργιάζουν οι φήμες για Μπερλουσκόνι Εγκυος η βασίλισσα των μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι!

Η Σαμπίνα Μπέγκαν η βασίλισσα μέλισσα όπως την αποκαλούσαν τα κορίτσια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι επειδή διοργάνωνε τα μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι στις πολυτελείς του βίλες, δήλωσε ότι είναι έγκυος. Η είδηση βέβαια δεν είναι η εγκυμοσύνη της 38χρονης ηθοποιού με καταγωγή από τη Γερμανία και τη Σερβία αλλά το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού που κυοφορεί. .

Έξαλλη με όσα γράφονται για την απιστία του Casper Smart Η Jennifer Lopez απειλεί τα περιοδικά με μηνύσεις

Η Jennifer Lopez, μέσω εκπροσώπου, διαψεύδει τα δημοσιεύματα που θέλουν το σύντροφό της, Casper Smart, να μπαίνει σε sex shop για να παρακολουθήσει εξωτικούς χορούς ανδρών μία μέρα πριν τον εορτασμό των γενεθλίων της..

Όλος ο κόσμος με Twitter και οι Κινέζοι με τo Weibo!

Και ενώ πριν από λίγες ημέρες η μαζική χρήση του Twitter και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, προκάλεσε πονοκέφαλο στους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς δημιουργήθηκε πρόβλημα με τη σύνδεση και κυρίως με τα δεδομένα από το σύστημα GPS, άλλο μέσο επικοινωνίας φαίνεται πως κλέβει τις εντυπώσεις στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου. Ποιο είναι αυτό; Το «Weibo» ή αλλιώς το Twitter των Κινέζων!..

Οι ελληνικές συμμετοχές την 6η μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων Στον τελικό τα κουπιά!

Στον τελικό της κωπηλασίας με τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου πέρασε το ελληνικό πλήρωμα που αποτελούν οι Στέργιος Παπαχρήστος, Γιώργος Τζιάλλας, Γιάννης Τσίλης και Γιάννης Χρήστου. Οι Έλληνες πρωταθλητές τερμάτισαν στη δεύτερη θέση της β’ ημιτελικής σειράς και είναι ένα από τα έξι πληρώματα στον τελικό που θα γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου (12:30). .

OΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ AΠΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ EΔΒΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Ένα σίριαλ χωρίς φινάλε

Κακοστημένη παράσταση οι διαφοροποιήσεις για τα μέτρα. Παγιδευμένοι στην κυβερνητική συγκατοίκηση βρίσκονται Βενιζέλος-Κουβέλης
image

ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Η απλή μέθοδος των ...Τριών

Του Δημήτρη Μυ
Σύμφωνα με τον Εμμανουὴλ Ροΐδη (1836- 1904) «κόμμα εἶναι ὁμὰς ἀνθρώπων εἰδότων ν᾿ ἀναγιγνώσκωσι καὶ νὰ ὀρθογραφῶσιν, ἐχόντων χεῖρας καὶ πόδας ὑγιεῖς ἀλλὰ μισούντων πᾶσαν ἐργασίαν, οἵτινες ἑνούμενοι ὑπὸ ἕνα ἀρχηγὸν οἱονδήποτε ζητοῦσι ν᾿ ἀναβιβάσωσιν αὐτὸν διὰ παντὸς μέσου εἰς τὴν ἕδραν τοῦ πρωθυπουργοῦ ἵνα παράσχῃ αὐτοῖς τὰ μέσα νὰ ζῶσιν χωρὶς νὰ σκάπτωσιν».
image

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Άννα και η "εξωμνημονιακή" πεμπτουσία των μεταρρυθμίσεων

Από το Μαρικάκι
Σκληρή μάχη για τη ζωή … του νόμου 4009/2011 δίνει η Άννα Διαμαντοπούλου. Σε αυτόν το νόμο έχει επενδύσει την υστεροφημία της και τη συνέχιση της πολιτικής της καριέρας ως δελφίνας αξιώσεων.
image

MEDIA..

Τραυματισμός - σοκ στοίχισε το μετάλλιο στην Κορέα [εικόνες +βίντεο]

Μία άτυχη και ιδιαίτερα επώδυνη στιγμή περίμενε τον Νοτιοκορεάτη αρσιβαρίστα Τζαεχιούκ Σα στους φετινούς Ολυμπιακούς αγώνες. Ο Τζαεχιούκ που αγωνιζόταν στα 77 κιλά των ανδρών, έπαθε εξάρθρωση στον δεξιό αγκώνα στην προσπάθειά του να σηκώσει 162 κιλά...

Στο εδώλιο 49 άτομα για τη... ληστεία του Χρηματιστηρίου με τις «φούσκες» του 1999

Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 13 χρόνια μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη πως οι συμμετέχοντες στο πάρτι του Χρηματιστηρίου της Αθήνας την περίοδο 1999 – 2000 θα πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Ο λόγος για 49 άτομα, χρηματιστές, τραπεζικά στελέχη, επιχειρηματίες και επενδυτές, οι οποίοι κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση με τις μετοχές-«φούσκες»..

Tέλος εποχής για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο hotmail, το οποίο έγινε outlook.com

Mία από τις πλέον γνωστές διευθύνσεις ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, το hotmail.com έδωσε τη θέση του σε μια νέα υπηρεσία της Microsoft, που ακούει στο όνομα Outlook.com.
Η νέα αυτή υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη, όπως αναφέρει η Microsoft. Ο χρήστης πρέπει να μεταβεί στην ιστοσελίδα www.outlook.com και να εγγραφεί με το Microsoft account που ήδη έχει -δηλαδή με το Hotmail ή Windows Live ID)..

Ο πιο σέξι ρόλος της Nicole Kidman [video]

Η Nicole Kidman, ο Zac Efron και ο Matthew McConaughey πρωταγωνιστούν στην ταινία The Paperboy, η οποία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο Οκτώβριο...

Ashton Kutcher - Mila Kunis: Τρυφερές αγκαλιές στο αεροδρόμιο

Ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis φαίνεται ότι δε μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν ως δικαιολογία των συχνών τους κοινών εμφανίσεων το ότι είναι «πολύ καλοί φίλοι». Για ακόμα μια φορά ο φωτογραφικός φακός τους «συνέλαβε» στο αεροδρόμιο να ετοιμάζονται να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο για διακοπές στο Μπαλί...

Της μόδας η απιστία στο Hollywood O Casper Smart απάτησε την Jennifer Lopez;

Ακόμα μια απιστία μέσα σε μόλις λίγες μέρες από το σκάνδαλο που ξέσπασε με αυτή της Kristen Stewart στον Robert Pattinson με το σκηνοθέτη της ταινίας της, έρχεται να αναστατώσει και πάλι το Hollywood! Ο Casper Smart, ο χορευτής της Jennifer Lopez..

Katy Perry Τα «αποκαλυπτικά» σκισίματα, Ανανεωμένη και προκλητική...

Με μια πιο αποκαλυπτική, ίσως και «αμαρτωλή» διάθεση εμφανίστηκε η Katy Perry φορώντας ένα μίντι κίτρινο φόρεμα, που όμως από το στήθος μέχρι την κοιλιά είχε μεγάλα σκισίματα, κάνοντας το όχι και τόσο… σεμνό!..

Τραβάνε γερά κουπί και βλέπουν πρόκριση!

Τρία ελληνικά πληρώματα διεκδικούν σήμερα στο Ιτον Ντόρνεϊ την πρόκριση στους τελικούς της κωπηλασίας, κατά την 6η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.
Την αρχή κάνει η τετράκωπος, με τους Στέργιο Παπαχρήστου, Γιώργο Τζιάλλα, Γιάννη Τσίλη και Γιάννη Χρήστου να αγωνίζονται στις 12:20 στη δεύτερη σειρά, με αντιπάλους τα πληρώματα του Καναδά, της Ρουμανίας, των ΗΠΑ, της Γερμανίας και της Νέας Ζηλανδίας...

Ομπάμα: Υπέγραψε διάταγμα για ανάμειξη της CIA στη Συρία Εγκρίνει την παροχή μυστικής βοήθειας προς τους αντάρτες

Μεγαλύτερη εμπλοκή στη Συρία επιδιώκουν οι ΗΠΑ. Ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, υπέγραψε διάταγμα που επιτρέπει να δοθεί μεγαλύτερη στήριξη στους Σύρους αντάρτες -όχι όμως και όπλα-, ενώ ανάβει το «πράσινο φως» για ανάμειξη της CIA στη χώρα.


Ο Μπαράκ Ομπάμα υπέγραψε διάταγμα που είχε καταρτίσει ο Λευκός Οίκος, το οποίο εγκρίνει την παροχή μυστικής βοήθειας προς τους αντάρτες..

Φουλ του χρώματος Τώρα είναι η ιδανική εποχή για να υιοθετήσετε τις έντονες, φλούο αποχρώσεις και να αναδείξετε ακόμη περισσότερο την ηλιοκαμένη επιδερμίδα των διακοπών

1. Σκιά σε έντονο γαλάζιο, Shiseido, Shimmering Cream Eye Color BL 215
2. Κραγιόν για λάμψη και ενυδάτωση, Guerlain, Shine Automatique No 240
3. Το νέο λιπγκλός για εντυπωσιακή λάμψη, Dior Addict Ultra Gloss Falsh No 542
 4. Λιπγκλός σε ροζ-φούξια απόχρωση, Chanel, Lèvres Scintillantes, Brillant Extrême, Glossimer, No 168
5. Βερνίκι σε κίτρινο χρώμα, Seventeen, Super Shine No 543
6. Διπλό κραγιόν για έντονο χρώμα Ή ιριδίζον αποτελεσμα, Max Factor, Flipstick Colour Effect..

Fashion Editorial: Full Moon Τα καλοκαιρινά βράδια κάτω από την πανσέληνο θέλουν φλούο

1.Aριστερά: Mεταξωτό φόρεμα, Prada (Prada Boutique)
Πάνω δεξιά:  Γυαλιά οράσεως με βελούδινο σκελετό, Givenchy (De Rigo), τζιν τζάκετ, Gant (Gant Boutiques), πλεκτό ολόσωμο μαγιό (Mango), ρολόι (Folli Follie) και βραχιόλια από προσωπική συλλογή..

Πολ Κρούγκμαν: Εκτός ευρώ η Ελλάδα φέτος Ο νομπελίστας οικονομολόγος απέδωσε ευθύνες στη γερμανική πολιτική

Την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη εντός του 2012 προέβλεψε ο νομπελίστας Aμερικανός οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν, σε συνέντευξή του στη γερμανική δημόσια τηλεόραση.
«Σε τελική ανάλυση το πακέτο διάσωσης δεν ωφέλησε την Ελλάδα», είπε ο Αμερικανός οικονομολόγος, ο οποίος υποστήριξε ότι η Ισπανία, πάντως, δεν χρειάζεται πακέτο διάσωσης...

Τις επόμενες μέρες έρχεται το χαράτσι της ΔΕΗ Σε 5 δόσεις ώς τον Απρίλη του 2013

Στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, που θα λάβουν οι πολίτες τις επόμενες ημέρες, θα περιλαμβάνεται η πρώτη δόση του ειδικού τέλους ακινήτων..

Τρεις μνηστήρες για την Εμπορική Τράπεζα Ενδιαφέρον εξαγοράς εξέφρασαν Eurobank, Εθνική και Alpha

To ενδεχόμενο εξαγοράς της Εμπορικής εξετάζει και η Eurobank, όπως επιβεβαίωσε, σημειώνοντας ωστόσο πως δεν έχει υποβάλει μέχρι στιγμής πρόταση εξαγοράς. Νωρίτερα, και η Εθνική Τράπεζα είχε σημειώσει πως «παρακολουθεί τις εξελίξεις» σχετικά με την Εμπορική, αλλά δεν έχει υποβάλει μέχρι στιγμής δεσμευτική προσφορά. Τέλος, η Alpha έχει ήδη επιβεβαιώσει πως υπέβαλε πρόταση για εξαγορά του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου της Εμπορικής..

Οι ΗΠΑ καλωσορίζουν τη διακήρυξη «τα πάντα για το ευρώ» Τηλεφωνική επικοινωνία του Μπαράκ Ομπάμα με τον Φρανσουά Ολάντ


Τη «διακήρυξη», όπως ανέφερε ο Λευκός Οίκος, των ευρωπαϊκών ηγεσιών και της ΕΚΤ πως θα γίνει το παν για τη σωτηρία του ευρώ, καλωσόρισε ο Μπαράκ Ομπάμα σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ..

Λανγκάρντ: Το ΔΝΤ δεν εγκαταλείπει τις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα «Τα επιτεύγματα της ελληνικής οικονομίας και του ελληνικού λαού είναι εντυπωσιακά» ανέφερε

Το ΔΝΤ «δεν εγκαταλείπει ποτέ το τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα», τονίζει η επικεφαλής του Κριστίν Λαγκάρντ στον απόηχο δημοσιευμάτων που ήθελαν το Ταμείο να αποσύρεται από το ελληνικό πρόγραμμα..

Μαλλιά- κουβάρια Βενιζέλος - Χρυσοχοΐδης Ερώτημα αν ο δεύτερος θα παραμείνει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠαΣοΚ

Εκτός ελέγχου βγήκε η συζήτηση στη διάρκεια της ενημέρωσης που έκανε ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Ευ. Βενιζέλος στην ΚΟ του ΠαΣοΚ σχετικά με το αποτέλεσμα της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου. Η σύσκεψη αυτή συγκλήθηκε λίγο μετά την ψηφοφορία στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ όπου έξι βουλευτές του ΠαΣοΚ (Γ. Παπανδρέου, Α. Λοβέρδος, Μιχ. Χρυσοχοΐδης, Χρ. Αηδόνης, Γ. Ντόλιος και Σ. Κεδίκογλου) καταψήφισαν τις αλλαγές του υπουργείου Παιδείας.

Αιματηρή έφοδος του στρατού στη Δαμασκό - Βομβάρδισαν αεροδρόμιο οι αντάρτες

Τουλάχιστον 70 άτομα έχασαν τη ζωή τους μετά από έφοδο των συριακών στρατευμάτων σε προάστιο της Δαμασκού. Στρατιωτικό αεροδρόμιο 30 χιλιόμετρα από το Χαλέπι βομβάρδισαν οι Σύροι αντικαθεστωτικοί...

Δίωξη για παιχνίδια κερδοσκοπίας κατά της «Morgan Stanley» Ο διεθνής Οίκος κατηγορείται για «προνομιακή πληροφόρηση» και «ανακριβή δήλωση στο Χρηματιστήριο»

Ποινικά υπόλογοι βρίσκονται πλέον οι εκπρόσωποι του διεθνούς χρηματοπιστωτικού οίκου «Morgan Stanley» για παραβάσεις της χρηματιστηριακής νομοθεσίας κατά τη διάρκεια της επιχειρούμενης συγχώνευσης μεταξύ της Εθνικής Τράπεζας και της Alpha Bank τον Ιανουάριο του 2011, όπως είχε αποκαλύψει «Το Βήμα».

Την άσκηση δίωξης παρήγγειλε ο εισαγγελέας Εφετών κ. Ισίδωρος Ντογιάκος, οποίος διενήργησε πολύμηνη έρευνα. Τα αδικήματα που βαραίνουν τους εκπροσώπους του διεθνούς οίκου ειναι αυτά της «προνομιακής πληροφόρησης» και «ανακριβούς δήλωσης στο Χρηματιστήριο»..

Η εξάρτηση του Μιχάλη Χρυσοχοίδη

Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, όπως γράφει στο βιογραφικό του είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από...
το 1982 (Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής). Κατέχει κρατικές θέσεις από το 1987. Μπορεί κάποιος να πει δηλαδή πως το επάγγελμά του είναι “επάγγελμα ΠΑΣΟΚ”.
Ένας άνθρωπος που έχει μεγαλώσει, ανατραφεί (όχι μόνο πολιτικά) μέσα σε έναν κομματικό μηχανισμό, αλλά κυρίως έναν μηχανισμό εξουσίας. Τα ένσημά του, είναι σε πολιτικά μπαλκόνια, τηλεοπτικά πάνελ, αίθουσες υπουργείων και διαδρόμους που ψυθυρίζονταν τα μεγαλύτερα μυστικά αυτής της χώρας. Δεν έχω καμιά αμφιβολία πως ο ίδιος στον εαυτό του αποδίδει αυταπάρνηση, θυσία και πατριωτισμό. Αλλά οι έννοιες συνήθως έχουν διαφορετικό περιεχόμενο στην πολιτική απ’ ό,τι στην κοινωνία..

Τραπεζοκόμοι με ωραία κόμη

Στην γνωστή ιστορία-ανέκδοτο, δυό μπαγαπόντηδες και μπεκρήδες, αποφασίζουν να γίνουν οι ίδιοι έμποροι κρασιού. Δανείζονται λοιπόν κάποιο ποσό από τον αφελή του χωριού και αγοράζουν ένα βαρέλι με κρασί το οποίο έχουν αποφασίσει να πουλήσουν.