Στο αρχαίο θέατρο Πυθαγορείου Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών στην Σάμο

Μια εβδομάδα γεμάτη συναυλίες και δρώμενα στο νησί της Σάμου στο Samos young Artists Festival
Μια εκλεκτή συνάντηση καλλιτεχνών απ’ όλο τον κόσμο, από την Δύση ως την Ανατολή.

Μια πλατφόρμα δημιουργικής εργασίας, ανταλλαγής πολιτιστικών απόψεων αλλά και μουσικών διαλόγων που ζωντανεύει κάθε χρόνο στη Σάμο, σε κομβικό σημείο, μεταξύ Ευρώπης και Ασίας.

Η πιο δροσερή συναυλία της χρονιάς Η Ζαζ παρέα με τη Μαριέττα Φαφούτη στο Λυκαβηττό

Η Γαλλίδα τραγουδίστρια Ζαζ, που το ελληνικό κοινό έχει αγαπήσει πολύ, έρχεται στην Αθήνα στις 3 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Λυκαβηττού.

Η νέα γενιά της μουσικής και ο ήχος της είναι εδώ. Και η συναυλία της 3ης Σεπτεμβρίου στο θέατρο Λυκαβηττού θα το επιβεβαιώσει. Η βραδιά θα ανοίξει με την Μαριέττα Φαφούτη και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η Ζαζ.

Με αγαπημένα τραγούδια Περιοδεία Μπάμπη Στόκα σε όλη την Ελλάδα

Συναυλίες σε πόλεις και νησιά. Αρχή απο την Ανατολική Αττική
Μια μεγάλη βόλτα σε ολόκληρη την Ελλάδα ετοιμάζεται να κάνει ο Μπάμπης Στόκας με όχημα τη μεγάλη καλοκαιρινή του περιοδεία. Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν σε μεγάλες πόλεις και νησιά, για να ταξιδέψουν παντού οι ήχοι που μας συντροφεύουν στο μουσικό μονοπάτι που τόσα χρόνια χαράζει ο δημοφιλής ερμηνευτής και μουσικός.

«Yo Dona» Davinia Pelegri: Μια μελαχρινή καλλονή από την Ισπανία

Η Pelegri γεννήθηκε πριν από 30 χρόνια στην Ισπανία και κάνει διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ. H πρώτη της εμφάνιση ως μοντέλο έγινε το 1999 όταν φωτογραφήθηκε για το ημερολόγιο της εταιρείας Lavazza.
Για το ισπανικό γυναικείο περιοδικό «Yo Dona» φωτογραφήθηκε η πανύψηλη (1.80) Davinia Pelegri Gonzalez φορώντας ολόσωμα μαγιό από τους οίκους Emporio Armani, American Apparel, Mango και άλλους.

Scarlett Johansson: Ζει μεταξύ Νέας Υόρκης, Λος Αντζελες και Παρισιού

Από το Παρίσι, στη Νέα Υόρκη και από εκεί στο Λος Αντζελες η ηθοποιός Scarlett Johansson βρίσκεται συνέχεια μέσα σε ένα αεροπλάνο, προσπαθώντας να συνδυάσει καριέρα και έρωτα.

Η 29χρονη πρωταγωνίστρια του «Vicky Cristina Barcelona» εθεάθη εντελώς άβαφη στο αεροδρόμιο του Λος Αντζελες LAX, φορώντας φουτεράκι που έγραφε Paris, μπλε καπελάκι των New York Yankees και αθλητικά του τένις.

Φωτογράφηση στη «Vogue» Candice Swanepoel: Σέξι ακόμα και ντυμένη

Σήμερα σύμφωνα με τη λίστα του οικονομικού περιοδικού «Forbes» με τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, η μόλις 24 χρόνων Swanepoel βρίσκεται στη δέκατη θέση με εισόδημα τη χρονιά που μας πέρασε 3,1 εκατ. δολάρια.

Μαχαιρίτσας: Ο απλήρωτος ηχολήπτης τον άφησε χωρίς ήχο on stage

Kατέβασε τους διακόπτες, αλλά ο τραγουδιστής δεσμεύτηκε να τον πληρώσει ο ίδιος και η συναυλία συνεχίστηκε...
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας πριν από κάποιες ήμερες έδωσε συναυλία στο Μαρκόπουλο, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν, όπως περίμενε.

Travel:«Στη φωτογραφία όλα μοιάζουν τέλεια. Σας περιμένουν ονειρεμένες διακοπές. Όμως πόσοι γνωρίζουμε τα δικαιώματά μας ως ταξιδιώτες;

Τι μπορούμε να κάνουμε όταν μας περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις και όταν η πραγματικότητα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας;»

Αυτό είναι το ερώτημα που θέτει ο δημοσιογράφος του Euronews Σίμους Κέρνευ στην εκπομπή Right On.

Βαρύ πένθος στην Ισπανία - 78 οι νεκροί από εκτροχιασμό τρένου (Φωτό+Βίντεο)

Τριήμερο εθνικό πένθος κήρυξε ο πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι, μετά τον χθεσινό εκτροχιασμό τρένου στην Γαλικία της Ισπανίας που στοίχισε την ζωή σε 78 ανθρώπους, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό. Πρόκειται για την χειρότερη σιδηροδρομική τραγωδία των τελευταίων 70 ετών που αποδίδεται στην υπερβολική ταχύτητα της αμαξοστοιχίας, η οποία σύμφωνα με την εταιρεία «είχε περάσει από έλεγχο και δεν εμφάνιζε κανένα τεχνικό πρόβλημα».

Ιταλία: Εκρηξη με έναν νεκρό σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και τρεις τραυματίστηκαν στις εκρήξεις οι οποίες σημειώθηκαν σε εργοστάσιο που παράγει πυροτεχνήματα έξω από την πόλη Πεσκάρα της κεντρικής Ιταλίας, στην τοποθεσία Τσιτά Σαντ' Άντζελο. Η πρώτη έκρηξη σημειώθηκε στις 11:30 (ώρα Ελλάδας) και μετά από περίπου μια ώρα ακολούθησε και δεύτερη, την στιγμή που ομάδα πυροσβεστών προσπαθούσε να προσεγγίσει το σημείο.

Μολδαβία: Χειρουργούν με τρυπάνια και πένσες

Τρυπάνια, πένσες και λοιπά υλικά οικιακής χρήσης έχουν αντικαταστήσει τα χειρουργικά υλικά σε κρατικό νοσοκομείο της Μολδαβίας.

Αιτία είναι η έλλειψη χρημάτων. Οι γιατροί δηλώνουν ότι είναι αναγκασμένοι να χειρουργούν με ό,τι έχουν διαθέσιμο, ακόμα και με τρυπάνια.

Με ξυρισμένο κεφάλι ο Τζορτζ Μπους για συμπαράσταση στον μικρό Πάτρικ που πάσχει από λευχαιμία.

Με ένα ομολογουμένως απρόσμενο «λουκ» εμφανίστηκε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, ο οποίος δεν δίστασε να ξυρίσει το κεφάλι του για να δηλώσει την συμπαράστασή του σε ένα μικρό αγόρι που πάσχει από λευχαιμία. Ο 2 ετών Πάτρικ, γιος ενός πράκτορα που είναι στην ασφάλεια του Μπους, πάσχει από λευχαιμία και έχει χάσει τα μαλλιά του ως παρενέργεια της θεραπείας για τον καρκίνο.

Raw video: Hot air balloon crashes in the Netherlands with 10 people on board

A hot air balloon carrying ten passengers crashed into a lake in the Netherlands on Tuesday evening. Two of the passengers sustained injuries when they jumped out of the basket as it landed.

Βραβεύτηκε για το φαγητό της η αερoπορική εταιρεία Emirates

Στα βραβεία Frequent Business Traveler GlobeRunner επελέγη η Emirates ως καλύτερη στην κατηγορία «Best Airline Food and Wine»
Η Emirates, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, βραβεύτηκε στην κατηγορία «Best Airline Food and Wine» από τους επισκέπτες του Frequent Business Traveler

RussiaToday-Video-News-World:Derailment Disaster: High-speed train crash in Spain kills dozens

At least 77 people were killed when a high-speed train ran off the rails in northwestern Spain. More than a hundred other passengers were injured in the deadliest crash in decades. Maurici Fugueras a Madrid-based correspondent has the details.

whitehouse- Νews-Video:President Obama Speaks on Education and the Economy

At the University of Central Missouri, President Obama discusses his vision for rebuilding an economy that puts the middle class and those fighting to join it front and center, which includes investing in education. UCM is home to The Missouri Innovation Campus,

Μισός τόνος κοκαΐνης μέσα σε κιβώτια με μπανάνες σε Ρέντη και Ρόδο!

Η κοκαΐνη εισήχθη από την Ιταλία, ενώ χώρα προέλευσης φέρεται να είναι η Κολομβία - Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έφτασε στη χώρα μας... κατά λάθος
Πρωτοφανείς διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με τις μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης από τη Λατινική Αμερική, που εντοπίστηκε μέσα σε φορτίο με μπανάνες στη Λαχαναγορά του Ρέντη.

CNN-News-Video:Facebook investors eye mobile earnings

Analyst Colin Sebastian scrutinizes Facebook's earnings report and the potential for mobile advertising.

Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-Κρήτη :Διώξεις και ανατροπές στην υπόθεση δολοφονίας του Βρετανού στα Μάλια

Ανατροπή υπήρξε στην διερεύνηση της υπόθεσης δολοφονίας του 19χρονου Βρετανού στα Μάλια της Κρήτης, κατά τη διάρκεια αιματηρής συμπλοκής 30 νεαρών τουριστών. Ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία άσκησε ο εισαγγελέας Ηρακλείου σε βάρος του 19χρονου, φερόμενου ως δράστη του θανάσιμου τραυματισμού του συνομηλίκου του και συμπατριώτη του χθες τα ξημερώματα στα Μάλια, κατά την διάρκεια αιματηρής συμπλοκής μεταξύ 30 Βρετανών νεαρών τουριστών.