Η ξανθιά, αμερικανίδα καλλονή Ντομινίκ Στορέλλι, φωτογραφήθηκε πρόσφατα για το περιοδικό «Maxim» για το τεύχος που θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο.

Το πιο καυτό κορίτσι της Φλόριντα
Η ξανθιά, αμερικανίδα καλλονή Ντομινίκ Στορέλλι, φωτογραφήθηκε πρόσφατα για το περιοδικό «Maxim» για το τεύχος που θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο.

Πρόκειται για την Κλαίρ Σινκλαιρ Playmate του 2011 και σύντροφο του Μάρστον Χέφνερ

Πρόκειται για την Κλαίρ Σινκλαιρ Playmate του 2011 και σύντροφο του Μάρστον Χέφνερ του γιου του Χιου Χέφνερ, η οποία κατέθεσε αίτηση για περιοριστικά μέτρα κατά του Μάρστον..

Γαργαλιστικό ξεφύλλισμα… Αρχηγός η πληθωρική Kate, ακολουθούν η Irina και οι άλλες!

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το πιο must αντρικό περιοδικό «Sports Illustrated»..

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΑ. ΓΕΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ Ν 6

ΙΕΡΓΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΑ. ΓΕΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ Ν 6 .

Σούπερ μεταμφίεση… Σέξι και κατάξανθη η Lindsay Lohan!

Στο φακό του καλού της φίλου φωτογράφου Terry Richardson για το περιοδικό «Love» είχε ποζάρει η Lindsay Lohan ως άλλη Marilyn Monroe πριν από λίγο καιρό, αλλά φαίνεται ότι οι φωτογραφίες διαρρέουν με δόσεις..

Νίκη του Λεβαδειακού με 2-0 Επι του αστέρα Τρίπολης

Είναι έτοιμος να τον σώσει μόνος του. Ο Σουμπίνιο μετά την Τρίπολη, χαρίζει ένα ακόμα τρίποντο στον..

Σούπερ Λίγκα: Σημαντική νίκη (1-0) της Κέρκυρας επί της Δόξας Ο Αγρίτης πέτυχε το «χρυσό» γκολ για τους Φαίακες

Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και πρώτη μετά τις 4 Ιανουαρίου (1-0 τον Άρη) πανηγύρισε η ομάδα του Χάβι Γκράθια στο εξ αναβολής ντέρμπι των ουραγών στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής..

Γεμάτο σκοτεινή ύλη το Σύμπαν Βρίσκεται παντού στο Διάστημα με τη μορφή αόρατων κοσμικών ιστών.

Η κοσμική ύλη είναι παντού στο Διάστημα ενώνοντας τα κοσμικά σώματα..

Blue Planet "δείχνει τη Γη με έναν διαφορετικό τρόπο,

Blue Planet "δείχνει τη Γη με έναν διαφορετικό τρόπο, όπως μόνο λίγοι άνθρωποι ήταν σε θέση να το παρατηρήσουμε:. Από το διάστημα Σε τροχιά 200 μίλια πάνω από την επιφάνεια της Γης, μπορούμε να αναγνωρίσουμε..

Καταιγίδες από το Διάστημα Κεραυνούς που φώτιζαν την αφρικανική ήπειρο απαθανάτισε το πλήρωμα του ΔΔΣ

Περνώντας πάνω από τη νότια Αφρική μια νύχτα του Δεκέμβρη..

Ο άνθρωπος με τις 156 εταιρείες ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ

Ενα πολύπλοκο εταιρικό σχήμα, που μοιάζει με λαβύρινθο, με πολλά κλαδιά και παρακλάδια, και συμμετοχές σε διάφορες μικρές ή μεγάλες εταιρείες είναι ο όμιλος της εταιρείας Sciens, εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Περιλαμβάνει 33 νομικά πρόσωπα (κυρίως εξωτερικού) και..

Κορυφαία συμβολική πράξη από τον Κ.Παπούλια Παραιτήθηκε του μισθού του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Για την ειλημμένη απόφασή του να παραιτηθεί του μισθού του ενημέρωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας τον υπουργό των Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος πολίτης της χώρας τόνισε απευθυνόμενος στον υπουργό των Οικονομικών ότι σε μία συγκυρία που οι Έλληνες υποβάλλονται σε υποχρεωτικές οδυνηρές θυσίες οι πολιτικοί πρέπει να δώσουν πρώτοι το παράδειγμα.
Για το λόγο αυτό, ο κ. Παπούλιας ανακοίνωσε ότι παραιτείται της προεδρικής αποζημίωσης που ελάμβανε για την άσκηση των καθηκόντων του και η οποία είχε ήδη υποστεί σημαντικές μειώσεις.

«Εκστρατεύουν» οι ΠΑΟΚτζήδες στην Ιταλία

Μπροστά στη λατρεία για τον ΠΑΟΚ, οι Θεσσαλονικείς δεν καταλαβαίνουν  από κρίση. Μπορεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να έχει εξασφαλίσει 3.800 εισιτήρια, για τον αγώνα με την Ουντινέζε στην Ιταλία, όμως μοιάζουν ελάχιστα μπροστά στη ζήτηση που υπάρχει..

Δεκάδες πλοία στην αιχμαλωσία των πάγων. στην Αζοφική Θάλασσα

Στην Αζοφική θάλασσα δεκάδες πλοία έπεσαν στην αιχμαλωσία των πάγων. Η Αζοφική θάλασσα συνήθως δεν παγώνει τον χειμώνα, αλλά φέτος για ένα περίπου μήνα επικρατεί ανώμαλο ψύχος στις παράκτιες περιοχές..

Η Ευρώπη δεν θα απαγορεύσει τα πειρατικά προϊόντα

Το περασμένο σαββατοκυρίακο στους δρόμους βγήκαν και διαμαρτυρήθηκαν οι κάτοικοι πολλών πόλεων της Μεγάλης Βρετανίας, της Γερμανίας..

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ασκεί κριτική στη Νέα Δημοκρατία

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ασκεί κριτική στη Νέα Δημοκρατία για τη στάση της έναντι του προγράμματος περικοπών και τονίζει ότι «η ευρωζώνη δεν θα αποτύχει σε καμία περίπτωση»..

Μεγαλύτερη τράπεζα της Γαλλίας, BNP Paribas, δήλωσε την Τετάρτη ότι το 2011 τα καθαρά κέρδη της μειώθηκαν 22% στα € 6,05

Μεγαλύτερη τράπεζα της Γαλλίας, BNP Paribas, δήλωσε την Τετάρτη ότι το 2011 τα καθαρά κέρδη της μειώθηκαν 22% στα € 6,05 δισεκατομμύρια, αφού υπολογιστεί σε € 3,2 δισεκ. καλύψει την έκθεσή της σε ελληνικό χρέος. Η BNP είπε αποτελέσματα επηρεάστηκαν επίσης από την ευρύτερη κρίση χρέους της ευρωζώνης..

Στις 18 Φεβρουαρίου, είμαστε όλοι Έλληνες !

Παγκόσμια διαδήλωση υπέρ του ελληνικού λαού οργανώνεται τις τελευταίες ώρες στο ίντερνετ.
Με κεντρικό σύνθημα το «Είμαστε όλοι Έλληνες»..

Το Αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln έπλευσε μέσω των στενών του Ορμούζ στον Περσικό Κόλπο

Στο USS Abraham Lincoln (AP) - Ο Αμερικανός αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln  έπλευσε  μέσω των στενών του Ορμούζ  στόν Περσικό Κόλπο, χωρίς να προκληθεί οποιαδήποτε αντίδραση από την πλευρά του Ιράν..

Humanite: "Είμαστε Έλληνες μέσα από την αλληλεγγύη"

Κάλεσμα προς όλους τους εργαζόμενους και όλους τους λαούς της Ευρώπης για την υποστήριξη του ελληνικού λαού, απηύθυνε ο διευθυντής της κομμουνιστικής εφημερίδας Ουμανιτέ (Humanite)..

Το Στρασβούργο στο πλευρό του ελληνικού λαού! «Αρπακτικές ακρίδες» οι επικεφαλής της Τρόικας!

Οι Σοσιαλιστές και οι Πράσινοι ευρωβουλευτές επέκριναν σήμερα έντονα τα μέτρα λιτότητας που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα ως αντάλλαγμα για τη νέα οικονομική..

Συνέντευξη στο «Sky Italia» Mόντι: «Οι Έλληνες πολιτικοί έλεγαν ψέματα στους πολίτες»

Σε συνέντευξή του, ο Ιταλός πρωθυπουργός, Μάριο Μόντι, στο τηλεοπτικό δίκτυο «Sky Italia», αναφέρθηκε στις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα λέγοντας πως «σε ότι αφορά την Ελλάδα, είμαστε υπέρ λύσεων που να θέσουν τέρμα στο πρόβλημα»..

ΗΠΑ και Κίνα αναζητούν τρόπους βοήθειας προς την Ευρώπη

   Οι ΗΠΑ και η Κίνα θα συνεχίσουν να αναζητούν τρόπους με τους οποίους μπορούν να βοηθήσουν την Ευρώπη..

Τσάμπιονς Λιγκ : Προκρίθηκε από τώρα η Μπάρτσα

Με εξασφαλισμένη την πρόκριση στους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, επιστρέφει από το Λεβερκούζεν η Μπαρτσελόνα. Οι πρωταθλητές Ευρώπης επικράτησαν 3-1 της τοπικής Μπάγερ στη "Μπάι Αρένα"..