Έντονες αντιδράσεις στη showbiz για τις δηλώσεις Πάνου Καλλίδη περί ομοφυλοφιλίας

Ο κακός χαμός έχει γίνει με τις πρόσφατες δηλώσεις του Πάνου Καλλίδη για την ομοφυλοφιλία. Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού εξέφρασε την άποψή του για την ομοφυλοφιλία, με τα σχόλια του να προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα social media, αλλά και στην ελληνική showbiz καθώς αρκετοί «επώνυμοι» έσπευσαν να του απαντήσουν.
Συγκεκριμένα, ο Καλλίδης, στην ερώτηση «Την ομοφυλοφιλία την έχεις σκεφτεί;», απάντησε: «Μακριά από μας... Την έχω σκεφτεί, ναι». Για να συνεχίσει: «Μακριά από οποιονδήποτε είναι γύρω μου». Τόνισε, δε, πως είναι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλοφίλων. «Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας…».

Δείτε πώς είναι σήμερα «Βάλια» και «Μανωλάκης» από το «Καφέ της Χαράς»

Τους γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή τους στη σειρά, «Το Καφέ της Χαράς», όπου υποδύονταν τη «Βάλια» και τον «Μανωλάκη», αντίστοιχα. Ο λόγος για την Έφη Ρασσιά και τον Πάρη Σκαρτσολιά, οι οποίοι κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό με το ταλέντο τους.
Σήμερα, η τηλεοπτική κόρη της Ρένιας Λουιζίδου και ο τηλεοπτικός γιος του Χάρη Ρώμα είναι δύο όμορφα νεαρά παιδιά,

Σοκάρει η Ντέμι Μουρ: Ο βιασμός στα 15 της και ο εθισμός στο αλκοόλ μετά από αποβολή

Στα 56 της χρόνια η Ντέμι Μουρ αποφάσισε να εκδώσει ένα βιβλίο για τη ζωή της. Ένα βιβλίο γεμάτο αποκαλύψεις για τη ζωή τους, που αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση. Ήδη η πρώτη γεύση που πήρε ο κόσμος από μία προδημοσίευση στους New York Times έχει προκαλέσει εντύπωση κι αίσθηση.
Γιατί στο «Inside Out» - όπως είναι ο τίτλος του βιβλίου – η Μουρ προχωράει σε πολύ προσωπικές αποκαλύψεις, όπως ότι έπεσε θύμα βιασμού στα 15 της, πως είχε μία αποβολή όταν ήταν παντρεμένη με την Άστον Κούτσερ που μετά από αυτήν το έριξε στο αλκοόλ, ενώ το 2012 είχε εθιστεί στην κάνναβη, με αποτέλεσμα να διαταραχθεί η σχέση της με τις τρεις κόρες της και τον πρώτο σύζυγό της, Μπρους Γουίλις.

Μουντομπάσκετ 2019: Η Ισπανία πήρε το θρίλερ με την Αυστραλία

Μια μεγάλη «μάχη» έγινε στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Μουντμπάσκετ 2019, στον οποίο αναμετρήθηκαν η Ισπανία με την Αυστραλία. Τελικά, τη νίκη και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (15/09) πήραν οι Ευρωπαίοι, που επικράτησαν με 95-88, στη δεύτερη παράταση.
Το 40λεπτο έληξε με 71-71, ενώ και η πρώτη παράταση ήταν εξίσου συναρπαστική, καθώς έληξε με 80-80. Τελικά, οι παίκτες της «ρόχα» αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι και ήταν αυτοί που πήραν το θρίλερ, για να διεκδικήσουν το δεύτερο χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο Κύπελλο στην ιστορία τους.

Δεν φαντάζεστε πού βρήκαν οι ιδρυτές της Google τον πρώτο τους γενικό διευθυντή!

Οι Λάρι Πέιτζ και Σέρτζεϊ Μπριν έφτιαξαν τη μηχανή αναζήτησης και τη μετέτρεψαν σε εταιρία, μόνο που δεν ήξεραν καθόλου από επιχειρήσεις, καθώς ήταν διδακτορικοί φοιτητές πληροφορικής.
Κι έτσι έπρεπε να βρουν κάποιον και να τον κάνουν γενικό. Και τον βρήκαν τον Αύγουστο του 2001. Πουθενά αλλού από το Burning Man, το πιο σουρεαλιστικό, φαντασμαγορικό και άναρχο φεστιβάλ του κόσμου!
Γιατί τον αναζήτησαν όμως εκεί; Γιατί ήθελαν κάποιον που να ξέρει από δυναμική ομάδων.

Συγκρατημένα αισιόδοξος για μια συμφωνία για το Brexit ο Μπόρις Τζόνσον

«Συγκρατημένα αισιόδοξος» για την πιθανότητα επίτευξης μιας συμφωνίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση για το Brexit δήλωσε σήμερα ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος πρόκειται να συναντηθεί τη Δευτέρα με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.
«Διαμορφώνεται το περίγραμμα μιας συμφωνίας. Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος», είπε ο Συντηρητικός πρωθυπουργός σε ομιλία του στη βόρεια Αγγλία.
Το «γεύμα εργασίας» της Δευτέρας θα γίνει στο Λουξεμβούργο και θα είναι η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο ηγετών μετά την ανάρρηση του Τζόνσον στην πρωθυπουργία, τον Ιούλιο.

Τεράστια ποσότητα κοκαΐνης βρέθηκε σε κοντέινερ με μπανάνες στον Πειραιά

Μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού, του ΣΔΟΕ με τη συνδρομής της ΕΛ.ΑΣ., βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και κάποια ώρα στο λιμάνι του Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει κατασχεθεί τεράστια ποσότητα ναρκωτικών, συγκεκριμένα κοκαΐνη, η οποία και βρέθηκε μέσα σε κοντέινερ με μπανάνες από το Εκουαδόρ.

S-500: Το νέο υπερόπλο της Ρωσίας μπορεί να πλήξει μέχρι και δορυφόρους ( foto-vds )

Αναμένεται να εισέλθει σε ενεργό υπηρεσία στις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις το 2020 Εντυπωσιάζουν τα χαρακτηριστικά του νέου πυραυλικού ρωσικού συστήματος (εδάφους αέρος) S-500 «Prometey» το οποίο αναμένεται να αποτελέσει από το 2020 την «ραχοκοκαλιά» της ρωσικής αεράμυνας. Τα πλήρη χαρακτηριστικά και δυνατότητες του αντιαεροπορικού συστήματος πέμπτης γενιάς, το οποίο κατασκευάζεται από την Almaz-Antey, δεν έχουν αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής.