Θρίλερ με τα αίτια της συντριβής του Space ship Two της Virgin Atlantic

Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται εδώ και λίγη ώρα στην Αμερική με την τύχη του σκάφους SpaceShipTwo της Virgin Galactic κατά τη διάρκεια δοκιμαστικής πτήσης σε τροχιά γύρω από τη Γη.

Η ίδια η εταιρεία ανακοίνωσε ότι παρουσιάστηκε «μια αποτυχία κατά τη διάρκεια της πτήσης» χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ *Το ελληνικό χταπόδι ρομπότ κολυμπά και στη θάλασσα [βίντεο]

Το διάσημο χταπόδι ρομπότ που δημιούργησαν Έλληνες μηχανικοί από το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας Ελλάδας, κατέκτησε πλέον και τις θάλασσες.

Το πρώτο ρομποτικό χταπόδι παγκοσμίως, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, λειτουργεί όπως κάθε φυσιoλογικό χταπόδι.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ * Όταν οι Ρώσοι λένε ότι θα κατακτήσουν την Αρκτική μάλλον το εννοούν με αυτά τα οχήματα [βίντεο]

Όταν μιλάνε οι Ρώσοι ότι θα κατακτήσουν την Αρκτική μάλλον το εννοούν. Γιατί έχουν τα μέσα όπως φαίνεται στο βίντεο να το πετύχουν.

Freedom Ship International- Εταιρεία ετοιμάζεται να κατασκευάσει πλοίο που θα μεταφέρει 50.000 επιβάτες! [εικόνες]

Εταιρεία από τη Φλόριντα  φιλοδοξεί να δημιουργήσει μία «πλωτή πολιτεία», που θα ονομάζεται το «Πλοίο της Ελευθερίας» και θα γυρίζει όλο τον κόσμο κάθε δύο χρόνια προσφέροντας στους επιβάτες μία πολυτελή διαμονή.

Παρίσι: Εκρήξεις στο κτίριο του Radio France * (Φωτό+Βίντεο)

Ξέσπασε μια μεγάλη πυρκαγιά στο κτίριο του ραδιοφωνικού σταθμού - Όπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, δεν υπάρχουν τραυματίες
Αναστάτωση επικρατεί στο Παρίσι όπου το μεσημέρι της Παρασκευής ακούστηκαν εκρήξεις και ξέσπασε μια μεγάλη πυρκαγιά στο κτίριο της δημόσιας γαλλικής ραδιοφωνίας, Radio France, που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Σηκουάνα, στο δυτικό τμήμα της πόλης.

48,4 ΔΙΣ. ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ 5ΕΤΙΑ ΕΛΣΤΑΤ: Τα ελληνικά νοικοκυριά «έχασαν» επιπλέον 14 δισ. ευρώ το 2013

Πρόσθετες απώλειες 14 δισ. ευρώ είχαν το 2013 τα ελληνικά νοικοκυριά από το διαθέσιμο εισόδημά τους, που οφείλονται στην κατά 10,7% μείωση των αποδοχών των εργαζομένων και στην κατά 12,3% μείωση των κοινωνικών παροχών που εισπράττουν τα νοικοκυριά.

Deutsche Welle: Ο Χαρδούβελης έχει την εντύπωση ότι το ελληνικό σχέδιο γίνεται αποδεκτό από τους εταίρους

    Η «νέα σχέση» ανάμεσα στην Ελλάδα και στους πιστωτές της, η οποία θα πρέπει να ισχύσει μετά την ολοκλήρωση του τρέχοντος δανειακού προγράμματος, η πρόοδος των μεταρρυθμίσεων και η πορεία της ελληνικής οικονομίας ήταν ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν

ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: «Η ΝΔ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΙΖΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ»

«Ο Σαμαράς πρέπει να καλέσει τον Τσίπρα και να τον ενημερώσει» τονίζει η βουλευτής της ΝΔ - Τι λέει για την απλή αναλογική και τους 180
Σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί η Ντόρα Μπακογιάννη ανοίγει τα χαρτιά της στο Newsbomb.gr και μιλάει ευθέως για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, για την ανάγκη αλλαγής του εκλογικού νόμου και για το ιδιαιτέρως πολωμένο πολιτικό κλίμα.

ΧΑΙΚΑΛΗΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ – ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑ

Αρνητικός στο να ψηφίσει οποιοδήποτε πρόσωπο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας εμφανίστηκε ο Παύλος Χαϊκάλης μετά το κλίμα που έχει διαμορφωθεί με τις καταγγελίες για χρηματισμό βουλευτών.

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ «ΑΓΙΟΣ-ΒΑΣΙΛΗΣ»

Ήταν ένας από τους διασημότερους «Άγιους-Βασίληδες» στον κόσμο
Ο ηθοποιός John Moore, που είχε ενσαρκώσει τον Άγιο-Βασίλη σε διάφορες τηλεοπτικές διαφημίσεις και εκπομπές στη Βρετανία, έφυγε από τη ζωή στα 86 του χρόνια.

Τζόκερ: Νέο τζακ - ποτ και η φρενίτιδα συνεχίζεται

Τουλάχιστον 14 εκατ. ευρώ στην επόμενη κλήρωση για τους τυχερούς - Πάνω από 22 εκατομμύρια οι στήλες που παίχτηκαν όμως κανείς δεν βρήκε τον «χρυσό» συνδυασμό για τα 11 εκατ. ευρώ - 10, 18, 19, 29, 32 και τζόκερ το 17 οι αριθμοί που κληρώθηκαν
Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ έβγαλε η κληρωτίδα το βράδυ της Πέμπτης.

Σεβίλλη-- Η νέα Μις Ισπανία είναι... ζόρικη

Η Ντεζιρέ Κορδέρο σαγηνεύει τους άνδρες με την εμφάνισή της αλλά “κρύβει” ένα μυστικό: ασχολείται επαγγελματικά με το... kick-boxing!
Με μια πρώτη ματιά μοιάζει με άγγελο που κατέβηκε στη γη. Η 21χρονη καλλονή από τη Σεβίλλη είναι η νέα Μις Ισπανία, είναι η κοπέλα που θα εκπροσωπήσει την χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου στον επικείμενο διαγωνισμό για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος.

Ο Νεϊμάρ έστειλε ιδιωτικό τζετ να παραλάβει τη σεξοβόμβα φιλενάδα του γιατί του είχε... λείψει!

Δείτε φωτογραφίες - Ποια είναι η 28χρονη Soraja Vucelic που ξετρέλανε το διέθνη άσσο του ποδοσφαίρου
Ο Νεϊμάρ φαίνεται πως έχει... τρελαθεί από έρωτα, μετά τα τελευταία του καμώματα. Ο ίδιος, ανταγωνίζεται τον Κριστιανο Ρονάλντο όχι μόνο στο ποιος είναι καλύτερος μπαλαδόρος, αλλά και ποιος είναι ο μεγαλύτερος καρδιοκατακτητής.

Βίντεο: Γκολ α λα Μαραντόνα στην... Παλαιστίνη! ( picture+video )

Απίθανο γκολ στο πρωτάθλημα της Παλαιστίνης, με τον Ομάρ Ορντόνια να ξεκινάει από το κέντρο του γηπέδου και να μπαίνει με τη... μπάλα στα δίχτυα
Την ημέρα των 54ων γενεθλίων του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ο Ομάρ Ορντόνια θέλησε να τον... μιμηθεί, έστω κι αν επρόκειτο για το άσημο πρωτάθλημα της Παλαιστίνης.

"ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ": Απόκρουση κατάληψης νησιού του Αιγαίου με πρωτοφανή ενεργοποίηση δυνάμεων

Με σενάριο την εκτέλεση επιχειρήσεων για την αποτροπή κατάληψης μικρού νησιού του νοτιοανατολικού Αιγαίου και τη διεξαγωγή αμφίβιας ενέργειας για την ανακατάληψη του διεξάγεται αυτή την ώρα με τη συμμετοχή μεγάλων δυνάμεων και από τους τρεις κλάδους των Ε.Δ. η άσκηση «Πυρπολητής 8/14» την παρουσία του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ και του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Εικονικός βομβαρδισμός των τουρκικών παραλίων από την ρωσική Αεροπορία

Aποστολή εικονικού βομβαρδισμού των τουρκικών παραλίων πραγματοποίησε η ρωσική Αεροπορία στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στην Άγκυρα για το υπό εξέλιξη τουρκικό σχέδιο παραβίασης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας στην κυρπιακή ΑΟΖ. Η Ρωσία μαζί με το Ισραήλ, και την Αίγυπτο είναι οι μόνες χώρες που στηρίζουν την Λευκωσία με ουσιαστικές πράξεις και δεν περιορίζονται στα λόγια.

K-329 Severodvinsk: Το "αθόρυβο" ρωσικό υποβρύχιο που εντυπωσίασε Αμερικανό Αντιναύαρχο! [βίντεο]

Ο αντιναύαρχος του αμερικανικού ναυτικού Dave Johnson έμεινε εντυπωσιασμένος με το ρωσικό επιθετικό υποβρύχιο πυρηνικής πρόωσης K-329 Severodvinsk και μάλιστα στο γραφείο του έχει και μοντέλο του.

Χρυσές δουλειές κάνει το ισραηλινό UAV-‘MicroB’ στην Ευρώπη - Bluebird Aero Systems - ( picture+video )

Η ισραηλινή «BlueBird Aero Systems Company» έχει υπογράψει μια σειρά συμφωνιών για την προμήθεια μη επανδρωμένων μικρο-αεροσκαφών τα λεγόμενα «MicroB»,  με χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης που είναι μέλη του NATO.