Athens’ University suspends operation-ERTopen LIVE

The forthcoming suspension of 1.600 administrators before the 20th of September is causing a turmoil in higher education. As a form of protest, the University senate of Athens decided to suspend operations of the institution for a week, while administrators of Thessalonica’s institutes of higher education decided to escalate mobilizations.

Greek proposal for defence industries

The Greek proposal for the future of three Defence Industries includes the division and conservation only of the military arm for the Hellenic Defence Systems and the Hellenic Vehicle Industry and an acceleration of the privatization for LARKO, the General Mining and Metallurgical Limited Company.

Increase of suicides in Greece

Today is World Suicide Prevention Day. The Hellenic Statistical service has recorded a dramatic increase in suicides percentage during the last 5 years.

Isabeli Fontana: Η Βραζιλιάνα τα πέταξε ξανά

Στα 16 της η Fontana εμφανίστηκε σε κατάλογο εσωρούχων της Victoria’s Secret, κάτι που από τη μία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων γιατί ήταν ανήλικη αλλά από την άλλη την έκανε σε όλον τον κόσμο γνωστή.
Σέξι και προκλητική η 30χρονη καλλονή Isabeli Fontana πέταξε τα ρούχα της για άλλη μια φορά μπροστά στο φωτογραφικό φακό και πόζαρε για το γαλλικό αντρικό περιοδικό «Lui» του Σεπτεμβρίου.

Η πληθωρική Ιταλίδα χώρισε, αλλά στα άμεσα σχέδιά της δεν είναι ένα νέος γάμος

Είναι αναμφισβήτητα η πιο σέξι Ιταλίδα γυναίκα των τελευταίων δεκαετιών! O λόγος φυσικά για τη Monica Bellucci, η οποία απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης τον τελευταίο καιρό εέπειτα από την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον επί χρόνια σύζυγό της, Vincent Cassel.

Θα πόζαρα ξανά γυμνή μόνο για τον Hugh Hefner, λέει η XL τηλεπαρουσιάστρια Gemma Collins:

Γεμάτη υπερηφάνια φωτογραφήθηκε μπροστά από την αφίσα της με το μότο: «Καλύτερα να κυκλοφορώ γυμνή παρά με γούνα».
Διάσημα πρόσωπα όπως η Khloe Kardashian, η Kelly Brook και η Helen Flanagan έχουν ποζάρει γυμνές για να ενισχύσουν και να προωθήσουν το φιλανθρωπικό έργο της PETA. Η τελευταία σταρ που φωτοραφήθηκε είναι η Βρετανίδα Gemma Collins.

Δούκισσα Νομικού: Θα παρουσιάσει το DWTS;

Στον νέο κύκλο του Dancing With The Stars δεν θα βρίσκεται στην παρουσίαση η Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς δεν τις το επιτρέπουν οι θεατρικές της υποχρεώσεις. Τα σενάρια για το ποια θα την αντικαταστήσει στην παρουσίαση του show διαδέχονται το ένα το άλλο.

Θα συνεχίσει να «πετάει» με Emirates ο Ολυμπιακός

Την επέκταση της χορηγίας της «Emirates» για μια ακόμη ποδοσφαιρική σεζόν ανακοίνωσε την Τρίτη η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να συνεργάζονται για έξι συνεχόμενα έτη με την αεροπορική εταιρία, που προβάλλεται μέσω του «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Emirates, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο και η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνουν την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2013 - 2014.

Στη Βουλή το συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών

Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα - Αποχώρησε το ΠΑΜΕ - Στο συλλαλητήριο συμμετέχει και ο ΣΥΡΙΖΑ
Έξω από τη Βουλή παραμένουν δάσκαλοι, καθηγητές και φοιτητές, που πραγματοποιούν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ενάντια στην υπαγωγή τους στο καθεστώς κινητικότητας, ενώ στο Σύνταγμα έφτασε και λίγο πριν τις 20:25 το ΠΑΜΕ, που ενώθηκε με τους υπόλοιπους διαδηλωτές. Το ΠΑΜΕ αποχώρησε λίγο μετά τις 21.00

Με το «δεξί» η Εθνική Ελπίδων στα προκριματικά για το Euro 2013/15

Σιγά μην αντιμετώπιζε πρόβλημα! Η Εθνική Ελπίδων… φιλοδώρησε με πέντε γκολ την Μάλτα και ξεκίνησε με το δεξί στα προκριματικά του Euro 2013/15.Η διαφορά ποιότητας έκανε… μπαμ! Η Εθνική Ελπίδων με μια πειστική εμφάνιση, επικράτησε 5-0 της Μάλτας στο Περιστέρι και ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στον έβδομο προκριματικό γύρο του Euro 2013/15.

Φαβορί για την πρόκριση στο Μουντιάλ η Ρωσία, στα μπαράζ η Πορτογαλία

Με νίκη προχώρησε η Ρωσία στα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 (3-1 το Ισραήλ)και είναι πλέον στην κορυφή του 6ου ομίλου και φαβορί για την πρόκριση, στέλνοντας την Πορτογαλία του Κριστιάνο στα μπαράζ.

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ 2013 65th Frankfurt Motor Show: Oλα τα νέα μοντέλα [Video ]

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες εκθέσεις αυτοκινήτου σε παγκόσμιο επίπεδο είναι η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, που διεξάγεται κάθε δύο χρόνια (το 2011 η προηγούμενη).Οι σημαντικότερες ημερομηνίες που πρέπει να γνωρίζετε είναι οι εξής: 10-11/9/2013 οπότε η Έκθεση εξυπηρετεί τους δημοσιογράφους και τους εκπροσώπους των εταιρειών και φυσικά από τις 12 έως τις 22 Σεπτεμβρίου που η Έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Αυξάνονται οι Αμερικανοί που λένε «όχι» σε επέμβαση-Γαλλία: Αποδεκτή υπό όρους η ρωσική πρόταση

Η αντίδραση των Αμερικανών πολιτών σε ένα ενδεχόμενο στρατιωτικό πλήγμα εναντίον της Συρίας αυξάνεται, σύμφωνα με μια νέα δημοσκόπηση του ινστιτούτου Ipsos και του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, την ώρα που ο Μπαράκ Ομπάμα επιδιώκει να λάβει την έγκριση του Κογκρέσου για να προχωρήσει στο σχέδιό του για μια επιχείρηση-αστραπή εναντίον της Δαμασκού.

Φονική «βουτιά» λεωφορείου σε φαράγγι στη Γουατεμάλα- : Στους 43 οι νεκροί από την πτώση λεωφορείου σε χαράδρα

Περισσότεροι από 43 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 40 τραυματίστηκαν
Τουλάχιστον 43 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 50 τραυματίστηκαν

Ομπάμα: Θετική εξέλιξη η ρωσική πρόταση για τη Συρία

Τελευταία ευκαιρία για ειρηνική λύση της κρίσης στη Συρία αποτελεί η πρόταση που έθεσε τη Δευτέρα Ρωσία για παράδοση των χημικών όπλων από το καθεστώς Άσαντ με τον Μπαράκ Ομπάμα να θεωρεί την πρόταση θετική εξέλιξη που πιθανώς να δώσει μία πολιτική λύση στο αδιέξοδο. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα καλωσόρισε τη ρωσική πρόταση που προβλέπει παράδοση των χημικών όπλων υπό διεθνή έλεγχο,

Εως και 55% οι ενισχύσεις μέσω ΕΣΠΑ για 20 επιχειρηματικές δραστηριότητες

Ενισχύσεις μέσω του ΕΣΠΑ που μπορούν να ανέλθουν ακόμη και στο 55% των επιλέξιμων δαπανών μπορούν να πετύχουν 20 επιχειρηματικές και επαγγελματικές δραστηριότητες από τους κλάδους των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής.

Οι δικαιούχοι έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν χρηματοδότηση την ανανέωση του εξοπλισμού τους, την ανάπτυξη επιχειρηματικών σχεδίων σε συνεργασία με άλλους κλάδους, αλλά και για την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών ή την παραγωγή ανταγωνιστικών προϊόντων.

«Πρώτη» Τσιρίλο στην ήττα της ΑΕΚ από το Χαϊδάρι

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-0 από το Χαϊδάρι, σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (9/9) στα Σπάτα, χωρίς την παρουσία οπαδών και δημοσιογράφων.

Ο Τραϊανός Δέλλας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αυτούς που δεν έπαιξαν - ή αγωνίστηκαν ελάχιστα - στο φιλικό με την Ομόνοια το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Παρίσι, Νέα Υόρκη, Μιλάνο Οι νέες τάσεις της μόδας για φθινόπωρο- χειμώνα

Η απόλυτη θηλυκότητα συναντά το ανδρόγυνο look, η χλιδή και η αριστοκρατική διάθεση συναντά το «χύμα» και το grunge, και τα σκούρα-μουντά χρώματα συναντούν τα παστέλ και τα έντονα

Γαλλία: Ληστεία κοσμημάτων ύψους 2 εκατ. ευρώ με άρωμα «Ροζ Πανθήρων»

Οι ληστές εισέβαλαν με τζιπ σε κοσμηματοπωλείο σε κεντρική πλατείας της γαλλικής πρωτεύουσας
Μια παράτολμη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο σε κεντρική πλατεία των Παρισίων που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας ερευνά η γαλλική αστυνομία.

Ήττα-σοκ για την Εθνική από τη Φινλανδία με 77-86!

Τις δύο ήττες από Ιταλία και Φινλανδία θα «κουβαλήσει» το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ, ξεκινώντας μόλις με δύο βαθμούς - Αγωνιστικός «Γολγοθάς» περιμένει τους διεθνείς μας στη Λιουμπλιάνα
Οδυνηρή ήττα από τη Φινλανδία με σκορ υπέστη η Εθνική μας ομάδα στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας,

WSJDigitalNetwork-Video-News:Obama Mounts Aggressive Campaign This Week for Strike

In a week likely to define his presidency, President Barack Obama will try to surmount growing national hostility to his proposal for a U.S. military strike against Syria. Jerry Seib joins the News Hub

whitehouse- Νews-Video:Former Secretary of State Clinton's Statement on Syria

Former Secretary of State Hillary Rodham Clinton speaks about the ongoing situation in Syria.

RussiaToday-Video-News-World:Syrian rebels plan chem attack on Israel from govt controlled lands - RT sources

A number of anonymous sources close to the Syrian conflict have told RT that rebel forces are planning to launch a 'provocation-attack' using chemical weapons - against Israel. Let's go live now to RT's Paula Slier in Tel Aviv - to hear more about this.